28 legjobb szépségű alkalmazás a Google Playen

Fényképezőgépek a gyönyörű öngyilkosságokhoz

BeautyPlus

Az alkalmazás mindkét kamerával együtt kínálja a bőr tökéletlenségeinek elrejtését, a mosolyt fehéríti és frissíti a szemet, eltávolítja a táskákat és egyéb gondokat. A program jellemzői – több arcfelismerés, szórakoztató szűrők és animációk.

YouCam Perfect

Hat színvonalú bőrjavítás (természetestől elbűvölőig) valós időben alkalmazható a fotó- és videotermelésre. Emellett a csoportos öngyilkosságok javítása is minden ember kidolgozásával és nagyon hasznos funkcióval – felesleges tárgyak és hátterek levágásával.

B612

Ez a fényképezőgép videofelvételeket készít, kollázsokat készít fotókról és rövid videókról, és számos szűrőt alkalmaz, amelyek javítják a képet. Cseveghetsz barátaiddal közvetlenül a képregény formátumban, hozzáadhatsz barátaidat, és képeket és videókat küldhetsz aláírással és matricával.

FotoRus

A fényképezőgép a leginkább szükséges valós idejű effekteket és fotószűrőket tartalmaz. Hozzáadhat szöveget és matricákat, kollázsokat hozhat létre. Fejlesztett speciális effektusok funkciószerkesztője, például a dőlés-eltolás felvétele és a “kép a képben” hatása.

Meitu

Egy egyszerű fotószerkesztő egyetlen kattintással javítja a képet: visszanyeri a bőrt, megnöveli a szemét, javítja az alakzatot, hatásokat, szűrőket és animált matricákat ad hozzá. A szerkesztés minden egyes szakaszában összehasonlíthatja a fényképeket az eredetivel.

Bestie

Ezzel a fényképezőgéppel a nap sötét időszakában nem fogsz elveszni: van egy éjszakai életmód. Természetesen a szín gyors retusálása és az arc kontúrja, a fotók és a videók szűrései, valamint a különféle matricák is alkalmazhatók.

BeautyCam

A BeautyCam mindenekelőtt kiváló lehetőséget nyújtott arra, hogy az AR-SELFI-t különböző szép háttérrel, matricákkal és képszerkesztéssel készítse el anime stílusban. Előnyök: Élvezze a fotózást és a videót, defocus és elmosódott háttérrel, önkioldóval és két kamerával.

Csodás Fényképezőgép

Hagyományos “javító” a bőr simításával és megvilágításával, a szem nagyításával. A képen felvehet címkéket, a képalkotás idejét és helyét, az időjárást és a szép mosolyt.

Szépség kamera

Az arcszín javítása, a bőr simítása, szűrők alkalmazása és az emojum hozzáadásával a Beauty Camera elhomályosítja a hátteret és utánozhatja a trendi bokeh effektust. Az alkalmazásban célszerű összehasonlítani a szerkesztett képet az előző változattal.

Szépség Plus Smooth kamera

A program fő feladata az akne, a hegek és a szeplők eltávolítása az arcról. A kollázsból és 40 fényképes effektből álló 50 rács alapján ítélve a fényképezőgép felkéri azokat, akik kollázst szeretnek létrehozni.

BestieCam Selfie szépségszerkesztő

Egyszerű fotószerkesztő, sok szűrő, autoretikus és matrica. Megígéri, hogy megváltoztatja az ovális arcot és meghosszabbítja a lábakat, de óvatosan.

Szépség kamera

Ez az, amit a kommentár ígér: “Tiszta szeplők és Moles gyorsan! Könnyű meggondolni egy medvét! “Nos, rájöttél: itt jobb képeket kínálunk egy-touch és színes szűrőkben.

Alkalmazások, amelyek alkalmazhatnak sminket

YouCam Smink

Állítsa be a bőrtónust, adj hozzá egy blushot, készítse csipke és ajkak, készen kész képeket és hatásokat próbál készíteni valós időben, és rögzítse mindezt egy fényképen vagy videózzon – ez a YouCam Makeup. Ön is megoszthatja a szépség titkait az alkalmazás más felhasználóival.

InstaBeauty

Ha nincs ideje festeni, az InstaBeauty több mint 50 sminkes stílust és 100 szűrőt tartalmaz, a szem nagyítása, a bőr tisztítása. Segítségével javíthatja megjelenését a videón.

Te Smink

A program egy univerzális smink képszerkesztő. Itt azonnali auto-gondoskodás öngyilkosságra, létrehozva a saját sminkes stílust, vicces sminket és művészi szűrőket, sőt akár férfi tesztereket is.

Édes önélet

Fehérít, eltakarja a rejtegetőt, szűkíti az orrát, megfordítja a szemét, és felveszi az ajkát. Szűrőket helyez el a Selfie-re és beilleszti a matricákat. És csendesen fényképezni fogsz, hogy senki sem fogja észrevenni, hogy magadat csinálod.

Selfie szépség kamera

A fejlesztők szerint ez egy olyan HD kamera, amely nagyfelbontású videókat készít, és minden eszközzel rendelkezik, amelyek gyönyörű öngyilkosságokat hoznak létre. Az utófeldolgozás során a képek csökkenthetik az orrát, fogyatják, javítják a bőrt, kiválasztják a megfelelő sminkes stílust, és feliratokat és matricákat adnak hozzá.

Candy kamera

Szűrők, szűkületek, fehérítő, rejtegető, rúzs, blush, szemceruza, tinta, kollázsok – ez Candy Camera.

MakeupPlus

A virtuális smink alkalmazása másodpercek alatt az alkalmazás alkotói ígérnek kizárólagos smink video oktatóanyagokat, hogy megtanulhassák, hogyan kell az életben megtenni.

Cymera

Szerkesztő és szépségkamera egy üvegben. 130 önszűrő, 7 szokatlan lencse, egy gombnyomással elmosódva, 200 frizurát és sminket, számkorrekciós funkciókat, matricákat, animációkat és mémeket, művészi effekteket, szerkesztőeszközöket.

Gyönyörű smink öngyilkossággal

Az alkalmazás azt ígéri, hogy mindent gyönyörűvé teszi, vagy sminket kínál. Ha ez nem működik, a nagy matricák megmentik a helyzetet, mint a Snapchat.

Beauty Selfie

A Beauty Selfie nem sokféle smink eszközzel büszkélkedhet. De azonnali javulás, az arc formájának változása, az ajkak és az arcok színe elég. Különösen, ha fokozatos elmosódásokat és szűrőket ad hozzá.

Szépség Selfie kamera

És itt van a teljes készlet a sminkhez. A hangerő kiegyenlítéséhez és a bőrproblémák kiküszöbölésére szolgáló eszközök tömege, szem- és ajakrémekhez. Ezenkívül megpróbálhat kiegészítőket és parókákat is.

Divatos magazinok

Az igazi fashionista a Google Play kínálja az ELLE, Marie Claire, Madame Figaro, L’Express Styles és a Femme Actuelle eredeti fényes magazinjait. Még a franciák ismerete nélkül is követheti a forrás forró trendjeit (nem mindegyik magazin az orosz nyelven jelenik meg).

Ha korlátozza a képeket, vagy meggyilkolja a fordítót – nem az Ön által választott lehetőséggel, telepítse az orosz verziók néhány divat-kiadásának alkalmazását.

Ezek a Google Play ajánlásai a szépség, a divat és a stílus témakörében. Milyen alkalmazásokat használ? Mondja el nekünk a megjegyzéseket.

  Как да гледате телевизия безплатно на вашия смартфон и таблет: Peers.TV