28 най-добри приложения за красота в Google Play

Камери за красиви самоубийства

BeautyPlus

Приложението работи с двете камери и предлага да се скрият несъвършенствата на кожата, да се избегне усмивката и да се придаде свежест на очите, да се премахнат чантите и други проблеми. Програмата функции – множество разпознаване на лица, забавни филтри и анимации.

Вие сте тук:

Шест нива на подобряване на кожата (от естествен до бляскав) могат да бъдат приложени в реално време за фото и видео продукция. Също така има подобрение на групата selfies с изработване на всеки човек и много полезна функция – изрязване на излишни обекти и фон.

B612

Този фотоапарат заснема видео, композира колажи от снимки и кратки видеоклипове и използва много филтри, които подобряват картината. Можете да разговаряте с приятелите си точно в приложението в комичен формат, да добавяте приятели и да им изпращате снимки и видеоклипове с подписи и стикери.

FotoRus

Камерата има най-необходимите ефекти, наложени в реално време, и фото филтри. Можете да добавяте текст и стикери, да създавате колажи. Редактор на функции в съвременни специални ефекти, като например имитация на снимане с наклон и ефекта от “картина в картина”.

Meitu

Прост редактор на снимки ще подобри снимката с едно кликване: ретуши кожата, увеличава очите, коригира формата, добавя ефекти, филтри и анимирани стикери. На всеки етап от редактирането можете да сравнявате снимките с оригинала.

добър приятел или приятелка

С този фотоапарат няма да бъдете изгубени в тъмното време на деня: има режим на нощен живот. И към него естествено се прилага бързо ретуширане на цвета и контур на лицето, филтри за снимка и видео и разнообразие от стикери.

BeautyCam

BeautyCam надминава преди всичко възможността да направи AR-SELFI на различни красиви фонове, стикери и редактиране на снимки в стил аниме. Плюсове: Живейте авторектно на снимката и видеото, разместете и размажете фон, самостоятелно таймер и работете с две камери.

Wonder Camera

Традиционен “подобрител” с изглаждане и изсветляване на кожата, уголемяване на очите. В снимката можете да добавяте етикети, време и място за създаване на снимки, времето и прекрасни усмивки.

Камера за красота

В допълнение към подобряване на тена, изглаждане на кожата, прилагане на филтри и добавяне на емотикони, Beauty Camera може да замъгли фона и да наподобява модния ефект на букета. Също така в приложението е удобно да сравните редактираната снимка с предишната версия.

Beauty Plus Smooth камера

Основната мисия на програмата е да премахне акне, белези и лунички от лицето. Съдейки по 50 решетки за колаж и 40 фотографски ефекти, камерата ще се хареса на тези, които обичат да създават колажи.

Редактор за красота на Беси

Прост фоторедактор с много филтри, авторектични и стикери. Обещава да смени овалното лице и да удължи краката, но го направете внимателно.

Камера за красота

Това е, което анотацията обещава: “Ясни луни и мели бързо! Лесно е да изкорените мечка, за да се притеснявате! “Ами си разбрал, че тук предлагат подобрени снимки с едно докосване и цветни филтри.

Приложения, които могат да приложат грим

Магазин за козметика

Изравнете тена на кожата, добавете руж, грим мигли и устни, опитайте на готови изображения и ефекти в реално време, и всичко това да снимам или да стреля видео – това е, което YouCam грим. Също така можете да споделяте тайни за красотата с други потребители на приложението.

InstaBeauty

Ако няма време за боядисване, InstaBeauty има над 50 стила на грим и 100 филтъра, уголемяване на очите, почистване на кожата. С негова помощ можете да подобрите външния си вид във видеоклипа.

Вие се грижите

Програмата е позиционирана като универсален фоторедактор за грим. Тук има незабавна авто-грижа за себе си, създаване на собствен стил на грим, забавен грим, филми за изкуство и дори мъжки грим.

Сладкото ежедневие

Той ще избелва, ще се покрие с козуалист, ще свие носа си, ще обърне очи и ще събуди устните си. Ще постави филтри за стикери Selfie и паста. И вие ще бъдете заснети тихо, за да не забележите, че се занимавате сами.

Самостоятелна красота камера

Според разработчиците, това е HD камера, която заснема видео с висока разделителна способност и е оборудвана с всички инструменти за създаване на красиви сами себе си. По време на пост-обработката снимките могат да намалят носа, да отслабнат, да подобрят кожата, да изберат подходящия стил на грим и да добавят надписи и стикери.

Candy Камера

Филтри, стесняване, избелване, козметика, червило, руж, очна линия, мастило, колажи – това е Candy Camera.

MakeupPlus

В допълнение към прилагането на виртуален грим в рамките на секунди, създателите на приложението обещават ексклузивни грим видео уроци, така че да можете да научите как да го направите в живота.

Cymera

Редактор и красота камера в една бутилка. 130 селфи-филтри 7 необичайно обектива, замъглите фона само с едно докосване, 200 прически и грим елементи, корекция функция, стикери, анимации и меми, артистични ефекти, инструменти за редактиране.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top