A Google Keep teljeskörű használata

Használjon színes kódolást jegyzetekre

Google Keep: színes kódolás a jegyzetekhez

Az a képesség, hogy különböző színeket rendeljen a jegyzetekhez, úgy tűnhet, hogy valaki egyszerűen elhanyagolható örömöt jelent az esthetek számára. Tapasztalt kezekben azonban ez a funkció hatékony eszköz lehet a termelékenység növeléséhez.

Csak jegyezze fel jegyzeteit különböző színekben témáik szerint, és szó szerint megtalálhatja a megfelelőeket első látásra. Hozzon létre például egy zöld színű, személyes – sárga színű munkadarabokat, és azokat, amelyeknél a kifejezés lejár, piros. Ezután alkalmazza a színes szűrést a Google Keepen, és csak azokra a rekordokra van szüksége, amelyekre Önnek szüksége van.

Ideiglenes és területi emlékeztetők hozzáadása

Google Keep: ideiglenes és területi emlékeztetők

Miért készítünk jegyzeteket? Természetesen annak érdekében, hogy ne felejtsünk el néhány fontos információt vagy eseményt. De mi van, ha csak elfelejtjük a megjegyzéseket?

Ebben az esetben a Google Keepben elérhető, a napszakhoz vagy tartózkodási helyéhez csatolt emlékeztető funkció mentésre kerül. Emlékeztetni fogja Önt, hogy két nap alatt pontosan vízzel tölti be a virágokat, és felkínálja, hogy pontosan nézze meg a bevásárló listát, amikor az üzletben lesz.

Rendezheti rekordjait címkékkel

Google Keep: címkék

A legtöbb kommentátor lehetővé teszi címkék hozzárendelését. A Google Keep nem kivétel, csak ezt az elemet hivatkozásnak nevezték. Címkéket közvetlenül felvehet jegyzet írása közben. Egyszerűen írja be a rácsos szimbólumot (#), és megjelenik a rendelkezésre álló parancsikonok listája. Válasszon a listából, vagy írja be a szöveget, majd a következő szó egy új parancsikon lesz ehhez a jegyzethez.

Döntse meg a jegyzeteket útközben

Google Keep: jegyzetek megfogalmazása

Ha nem kényelmesen gépel a billentyűzeten, a Google Keep lehetővé teszi, hogy egyszerűen diktáljon egy jegyzetet. A Google hangbeviteli funkció mûködése túlbecsülhetetlen, így a kimenet majdnem minden esetben kitûnõ eredményt hoz. Ez a leggyorsabb módja a jegyzetek készítésének, ami nagyszerű a gondolatok és megjelenítések menet közben történő rögzítéséhez.

Szkennelt szövegek hozzáadása

Google Keep: Szkennelt szövegek

Néha meg kell adnunk a megjegyzéseket a szövegben már létező szöveget a valós világban. Ez lehet egy oldal egy könyvből, egy menetrend a szekrény ajtaján vagy egy vicces hirdetési szlogen az utcán. A Google Keep alkalmazásban képeket adhat hozzá, és az alkalmazás képes felismerni a rájuk benne található szöveget. Csak érintse meg a képet, majd válassza ki a “Text Recognize” parancsot a menüből.

  Prohlížeč UC pro systém Android – vše, co potřebujete z mobilního prohlížeče, a další funkce AdBlock

Jegyzetek megosztása a kollégákkal és a családdal

A Google Keep: megosztás

A Google Keep nem rendelkezik túl sok eszközzel együtt, de a leginkább szükséges. Megoszthatja a kijelölt rekordot a megfelelő emberekkel, és lehetőségük lesz tartalmának megtekintésére és szerkesztésére. Fantasztikusan kényelmes funkció a családi vásárlási listák számára, így mindenki tudatában van annak, hogy mit kell vásárolnia, szinte valós időben.

Amint láthatja, a Google Keep nem olyan primitív hírnök, mint sokan gondolják. Ugyanakkor szerencsére nem vált elefántszerű kombinációvá, amely aligha mozog a fejlesztők által feltalált funkciók és díszítések súlya alatt. A Google Keep használata továbbra is szép, kényelmes és nagyon gyors. Elfogadja?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top