A Google Voice Fordító oroszul beszélt

A közelmúltban a Google lefordítja a blog híreket, hogy a Google hangszerkesztője ma megérti az orosz nyelvet. Emellett támogatást nyújtanak a brazil, portugál, cseh, holland, francia, német, olasz, japán, koreai, kínai, lengyel és török. Az Android felhasználók letölthetik a Google Fordító mobil verzióját az Android Marketre, és megtekinthetik a frissített verzió jellemzőit. Az alkalmazáshoz telepített hangalapú keresés szükséges a Google-tól.

A Google Voice Fordító oroszul beszélt A Google Voice Fordító oroszul beszélt

Korábban a Google olyan funkciót adott hozzá, amely lehetővé teszi, hogy különböző nyelveken kommunikáljon egy tolmácskal. Például megkérdezed az angolt, hogyan juthat el a metróhoz. A tolmács angolul kiejtette a kérdést. A beszélgető partner saját nyelven válaszol, és a tolmács azonnal kiad egy anyanyelvű fordítást.

A Google Voice Fordító oroszul beszélt A Google Voice Fordító oroszul beszélt

Először sokan nem szeretik az internetnek a tolmács munkájához való kötelező elérhetőségét, de a Google szolgáltatása a lefordított szavak és kifejezések feldolgozásához és elemzéséhez jelentősen növeli a fordítás minőségét. Ezenkívül az Android-eszköz használatával bárhol használhatja a fordítót.

A Google aktiválása a hangfelismerő szolgáltatások területén meglehetősen érthető. Miután az Apple felvette a hangos asszisztens ötletét és kiadta a Siri-t, nyilvánvalóvá vált, hogy a Google-tól érkező hangkeresés objektíven veszíti el az Apple funkcionális fejlesztését. A támogatott nyelvek számának növekedése azt jelezheti, hogy a közeljövőben egy tökéletesebb és funkcionális hangkezelő megjelenhet a Google-tól.