Πώς να αλλάξετε την τοποθεσία σας σε Android και iOS

Αλλάξτε τη θέση στο Android

Μπορείτε να αποκρύψετε την πραγματική θέση γεωγραφικής θέσης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή εντοπισμού θέσης Hola Fake GPS. Μετά το πρώτο
εκτελέσετε θα χρειαστούν μερικά λεπτά για να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Αλλά στο μέλλον μπορείτε σχεδόν να αλλάξετε άμεσα τις συντεταγμένες σε μια απλή και βολική διεπαφή.

Μετά την εγκατάσταση της τοποθεσίας Hola Fake GPS, πρέπει να δώσετε στο πρόγραμμα την άδεια να αλλάξει τη γεωγραφική θέση. Για να το κάνετε αυτό, κάντε πρώτα κλικ στην εφαρμογή GO και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις – ανοίγει η ενότητα “Για προγραμματιστές”. Στη συνέχεια, βρείτε το στοιχείο “Επιλογή εφαρμογών για ψεύτικες τοποθεσίες” και επιλέξτε με αυτό τη θέση Hola Fake GPS.

Για να αλλάξετε την τοποθεσία σας: Στην εφαρμογή GO, αγγίξτε το στοιχείο Ρυθμίσεις Πώς να αλλάξετε την τοποθεσία: Για προγραμματιστές

Στη συνέχεια, μεταβείτε στις ρυθμίσεις του μηχανήματος και ανοίξτε την ενότητα που είναι υπεύθυνη για τις ρυθμίσεις τοποθεσίας. Εδώ, ενεργοποιήστε τη λειτουργία ανίχνευσης γεω-θέσης μόνο από δορυφόρους GPS.

Για να αλλάξετε την τοποθεσία σας: Ανοίξτε την ενότητα που είναι υπεύθυνη για τις ρυθμίσεις τοποθεσίας Πώς να αλλάξετε την τοποθεσία: ενεργοποιήστε τη λειτουργία ανίχνευσης γεω-θέσης μόνο από δορυφόρους GPS

Όταν κάνετε τις παραπάνω ρυθμίσεις, η εφαρμογή θα είναι έτοιμη για χρήση. Για να αλλάξετε τις συντεταγμένες για όλα τα άλλα προγράμματα με αυτό, αρκεί να επιλέξετε μια ψευδή τοποθεσία στο χάρτη και πατήστε το κουμπί GO. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε τοποθεσία σε όλο τον κόσμο. Για να απενεργοποιήσετε το υπομενού συντεταγμένων, πατήστε το πλήκτρο STOP.

Πώς να αλλάξετε την τοποθεσία: Επιλέξτε μια ψευδή τοποθεσία στο χάρτη και πατήστε το κουμπί GO Για να απενεργοποιήσετε το υπομενού συντεταγμένων, πατήστε το πλήκτρο STOP

Μια εσφαλμένη μεταφορά θέσης λειτουργεί στο παρασκήνιο. Ενεργοποιώντας τη θέση Fake GPS του Hola, συνήθως μπορείτε να μοιράζεστε συντεταγμένες στα κοινωνικά δίκτυα και να λαμβάνετε νέες φωτογραφίες σε άλλα προγράμματα. Αλλά τώρα οι άλλοι χρήστες δεν θα δουν την πραγματική σας θέση και όχι τους τόπους στους οποίους έχετε τραβήξει τη φωτογραφία, αλλά τις επιλεγμένες συντεταγμένες.

  12 rozšířených aplikací pro Android, které si zaslouží pozornost

Hola Η ψεύτικη θέση GPS μπορεί επίσης να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας ένα ειδικό γραφικό στοιχείο που εμφανίζεται μετά την εγκατάσταση του προγράμματος στον πίνακα ειδοποιήσεων.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μια εσφαλμένη γεωγραφική θέση για να ξεκλειδώσετε υπηρεσίες που δεν εργάζονται στη χώρα σας, γνωρίζετε ότι: πιθανότατα δεν θα γίνει τίποτα. Για το σκοπό αυτό, οι υπηρεσίες VPN είναι κατάλληλες.

Μετά την απενεργοποίηση της Hola, άλλες εφαρμογές εξακολουθούν να βλέπουν πλασματικές συντεταγμένες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, απλά επανεκκινήστε τη μονάδα GPS.

Hola Η θέση Fake GPS είναι διαθέσιμη για συνδρομητική επί πληρωμή ή εντελώς δωρεάν. Αλλά στη δεύτερη περίπτωση το πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσει την υπολογιστική ισχύ της συσκευής σας κατά τη διάρκεια του χρόνου αδράνειας και λίγο κυκλοφορίας.

Πώς να αλλάξετε την τοποθεσία στο iOS

Δυστυχώς, στο iOS, δεν μπορείτε να αλλάξετε τη θέση χρησιμοποιώντας ψεύτικα δεδομένα GPS. Ο υψηλός βαθμός προσέγγισης του συστήματος δεν επιτρέπει την εγκατάσταση προγραμμάτων από άλλες πηγές, εκτός από το επίσημο App Store, όπου δεν υπάρχει χώρος για τέτοια εργαλεία. Οι συντονιστές της Apple ελέγχουν όλες τις εφαρμογές και, με την παρουσία κανόνων παραβίασης, αρνούνται να δημοσιεύσουν στους προγραμματιστές.

Η μόνη ευκαιρία να αλλάξετε τη θέση στο iPhone ή το iPad είναι να jailbreak και να επωφεληθούν από ένα από τα πολλά tweaks που διατίθενται στο Cydia όπως LocationHandle ή LocationFaker. Ωστόσο, αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες με iOS 10.2 και σε παλαιότερες εκδόσεις που μπορούν να διακόπτονται από jailbreak.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top