Πώς να μετατρέψετε το Android tablet σας σε ένα πλαίσιο φωτογραφιών

Πριν από λίγο καιρό, τα ψηφιακά κορνίζες φωτογραφιών ήταν αρκετά δημοφιλή. Η ιδέα ότι μπορείτε να βάλετε στο τραπέζι σας μια μικρή οθόνη που όχι μόνο θα αντικαταστήσει την αγαπημένη σας φωτογραφία στο πλαίσιο, αλλά θα είναι επίσης σε θέση να παρουσιάσει ολόκληρα άλμπουμ φωτογραφιών, άρεσε πολύ. Η εμφάνιση των δισκίων ελαττώνει ελαφρώς αυτή την έκρηξη, ειδικά επειδή υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν εύκολα να μετατρέψουν οποιοδήποτε tablet σε ένα “έξυπνο πλαίσιο φωτογραφιών”.

Το Daydream για συσκευές με ισχύ Android σας δίνει την ευκολία να χρησιμοποιήσετε το tablet για να δείτε όμορφες φωτογραφίες. Και η πηγή αυτών των εικόνων μπορεί να είναι η προσωπική σας φωτογραφίες από την κοινωνική δικτύωση και κοινή χρήση φωτογραφιών (Facebook, Instagram, Twitter, Flickr, Tumblr, 500px, Dropbox, και Google+), και το φάκελο τοπικές συσκευές. Επιπλέον, (και πολλοί σαν αυτό το χαρακτηριστικό το πιο) μπορείτε να επωφεληθείτε από την ατελείωτη ροή των καλύτερων φωτογραφιών από τις δημοφιλείς φωτογραφικές υπηρεσίες.

Ονειροπόληση

Αμέσως μετά την έναρξη του προγράμματος θα σας ζητηθεί να υποδείξετε τα ενδιαφέροντά σας, βάσει των οποίων θα διαμορφωθεί η φωτογραφική ταινία.

Ονειροπόληση

Μετά από αυτό, θα φτάσετε στην οθόνη με μικρότερες προεπισκοπήσεις φωτογραφιών. Τραβώντας αυτή την οθόνη προς τα αριστερά, μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά ή τις πηγές φωτογραφιών. Κάντε κλικ στο βέλος στην επάνω δεξιά γωνία για να ξεκινήσετε την προβολή.

Ονειροπόληση

Οι φωτογραφίες εμφανίζονται σε πλήρη οθόνη με όμορφο εφέ πανοραμικής λήψης. Πάνω από την εικόνα βλέπετε ένα ρολόι (κάνοντας κλικ πάνω τους εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου συναγερμού) και σύντομες πληροφορίες σχετικά με τον δημιουργό του στιγμιότυπου. Από προεπιλογή, κάθε καρέ εμφανίζεται για 10 δευτερόλεπτα, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε στις ρυθμίσεις. Εκεί θα είναι σε θέση να εγκρίνει Daydream στους λογαριασμούς τους σε κοινωνικά δίκτυα, αν θέλετε να εξετάσουμε τα έργα των πλοιάρχων δεν είναι όμορφες φωτογραφίες και τις φωτογραφίες σας από το Facebook, Instagram και το Google+.

Το πρόγραμμα Daydream μετατρέπει το tablet σας σε ένα εντυπωσιακό πλαίσιο φωτογραφιών που μπορεί να κατεβάσει και να προβάλει το έργο των καλύτερων φωτογράφων του κόσμου στο παρασκήνιο. Τώρα το δισκίο σας ακόμα και σε αδράνεια λεπτά θα λειτουργήσει για να ικανοποιήσει τις αισθητικές σας ανάγκες.