Bitwalking за Android: цифрова валута в замяна на ходене и бягане

За първи път компанията Bitwalking се обяви в края на миналата година. Медиите незабавно се впиха в идеята за стартирането: потребителят изтегли приложението безплатно и получи парична награда за физическа активност.

Единственото разочарование беше, че това беше много ранен етап от тестовете, достъпът до които бе даден на избрани страни от африканския континент. Напоследък технологията е открита по целия свят.

Как работи Bitwalking

Приложението е построено по такъв начин, че човек дори не забелязва как прави пари. Трябва само да регистрирате профил и да го свържете с мобилен номер. След това Bitwalking ще виси в панела за известия, откъдето ще ви напомня за дневните приходи.

Приложението проверява везната веднъж на ден, след което прехвърля спестяванията към профила Ви. Винаги можете да се възхищавате на успеха.

Битката: Баланс Bitwalking: Баланс за деня

Възниква разумен въпрос: в кои пари се начислява възнаграждението? Не, това не е рубли или долари, а неговата собствена единица е Пешеходни долари (W $). Според разработчиците, това е универсален инструмент за плащане като крипто валута.

Разликата е, че Bitwalking не печели нито стотинка поради изчислителната мощ на смартфона. Той се нуждае само от включен GPS приемник. За съжаление няма други технически подробности. Иначе ние получаваме цифрова свобода: можете да прехвърляте пари навсякъде по света, да теглите пари или да харчите в онлайн магазина.

С теорията измислена. Сега как се случват нещата на практика:

  • Bitwalking записва 0.1 W $ за приблизително един километър. По този начин, 1 W $ е равно на 10 000 стъпки. Работата също се взема под внимание.
  • Приложението увеличава натоварването на батерията, въпреки че авторите на проекта убеждават противното.
  • Програмата не е сред стабилните, но разработчиците често пускат актуализации. Версията за iOS все още се развива.
  • Синхронизирането на данните с интелигентни гривни и часовници липсва. Разработчиците обещават да го направят по-късно.
  • Транзакциите все още не работят. Същата история с вътрешен магазин. В него те не продаваме нищо, но предложи да гласуват за желаните продукти: използва, за да бъде с фитнес джаджи, а сега платен абонамент уеб услуги. Приблизителни цени не са.

  Jak změnit polohu v zařízeních Android a iOS

Bitwalking: Транзакции Bitwalking: съхраняване

Като цяло, всички намеци за факта, че стартирането не означава как да се възстанови, и зле се нуждае от подкрепа. Тогава защо се отвори? Да привлича потребители и да показва номера на потенциални партньори.

Nokia, например, се е съгласил да съвместна PR кампания: всички Пешеходни долара, кумулативни участници Futurecom конференция в Сао Пауло, Бразилия, ще се превърнат в истински пари и да бъдат насочени към благотворителност. В останалото – непрекъсната мъгла.

Смятате ли, че си струва да спестите сега с надежда за бъдещи покупки?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top