Google Keep-funktioner, som du absolut skal bruge

Google Nu-påmindelser

Alle de kolde opgaveadministratorer giver dig mulighed for at indstille en påmindelse, når du skal udføre opgaven. Så Google Keep ved også hvordan. Når du opretter en note under din tekst, kan du vælge, hvornår Google Keep skal minde dig om din note. Disse påmindelser vises også i Google Nu.

Google Keep påmindelser

Og der er en mere stejl funktion – påmindelser efter sted. Denne funktion er ideel til brug i butikken. De skrev en liste over produkter, der skulle købes, og sætte en påmindelse om butikens placering. Og selvom du glemmer at du skal gå til butikken, vil Google Keep minde dig om det.

Gendan en note

Gendannelse af slettede noter fra Google Keep

Hvis du sletter en note, og så har du brug for det, så vil du helt sikkert lære at bruge arkiveringsfunktionen. Nå, denne gang gemmer Google Keep dig. Hvis kun bestået ikke mere end syv dage.

Klik på ikonet i øverste venstre hjørne og vælg “Indkøbskurv”. Vælg derefter den note, du har brug for, og klik på ikonet, hvor den krydsede kurv vises. Alt er notatet genoprettet. Næste gang skal du bruge arkiveringsfunktionen i stedet for at slette noten.

Smart filtrering og sortering muligheder

Smart sortering i Google Keep

Hvis du bruger Google Keep, har du sikkert bemærket, at noterne kan farves i forskellige farver. Dette gøres ikke kun for at gøre dine noter til smukke.

Når du søger efter en bestemt note, har du mulighed for at sortere søgeresultaterne med farver. Derudover kan du sortere noterne ved tilstedeværelsen af ​​visse elementer i dem, f.eks. Fotos eller lydoptagelser.

Del dine egne hemmeligheder og metoder til at bruge Google Keep.

  Sådan bruger du Yandex.Navigator i offline-tilstand

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤