Google Play -sovelluksen jakaminen ystäviesi ja perheen kanssa

Kuten luultavasti tiedät, kaikki Google Playssa tehdyt ostokset liitetään tiliisi. Sinun on lisättävä tilisi älypuhelimeesi tai -tabletteesi, jotta perheesi jäsenet voisivat asentaa laitteesi ostetut ohjelmat. Se ei ole ollenkaan vaikeaa.

Android-tili  Android lisää tilisi

  • Avaa laitteen asetukset, joiden kanssa haluat jakaa sovelluksia.
  • Siirry Tilit-osioon.
  • Nykyisten tilien luettelossa näet painikkeen “Lisää tili”. Napauta sitä ja valitse seuraavalla näytöllä lisätä Google-tili.
  • Anna tilin tiedot. Tästä seuraa, että toinen Google-tili näkyy älypuhelimessa tai -tabletissa ja kaikki siihen liittyvät sovellukset voidaan asentaa vapaasti tähän laitteeseen.
  • Tee napautus luomasi tietueesta ja poista “Kalenteri”, “Yhteystiedot”, “Valokuvat” ja muut tiedot synkronointi. Tämä on välttämätöntä, jotta kirjaimia, tapahtumia, tiedostoja eri tileistä ei voi sekoittaa yhdessä gadgetissa.

Nyt sinun tarvitsee vain asentaa uuteen laitteeseen maksamasi ohjelmat. Voit tehdä tämän avaamalla Google Play -sovellusliikkeen ja siirtymällä siihen tiliin, jonka olet juuri lisännyt vasemmanpuoleisessa navigointipaneelissa.

Google Play -tilin muutos  Google Play -sovellukseni

Sen jälkeen valitse samassa paneelissa kohta “Omat sovellukset” ja vapaasti asenna kaikki tarvittavat ohjelmat. Tulevaisuudessa voit poistaa tämän uuden tilin, mutta siihen liittyvät ohjelmat eivät enää saa päivityksiä. Jos tämä on perheenjäsenesi, jonka luotat täysin, voit jättää tilisi laitteellesi (synkronoinnin ollessa poissa käytöstä, postista, kalenterista ja muista tiedoista) ja käytä joitain ohjelmia yhdessä.

Mutta järkevin ratkaisu tähän ongelmaan olisi luoda erillinen “perhe” -tili, joka olisi saatavilla kaikkien perheenjäsenten laitteissa. Hänen on tulevaisuudessa ostettava uusia sovelluksia. Tällä tavoin saamme jakamisohjelmia, yhteistä postiosoitetta, tapahtumakalenteriä ja valokuva-albumia. Samanaikaisesti kukin osallistuja voi käyttää omaa tiliään henkilökohtaisesti.

Minusta tuntuu, että tässä ajatuksessa on kohtuullinen jyvä. Mitä luulet?

Loading...