Ο Μεταφραστής Google Voice μίλησε στα ρωσικά

Πιο πρόσφατα, η Google μεταφράζει ειδήσεις στο blog ότι ο μεταφραστής φωνής Google τώρα κατανοεί τη ρωσική γλώσσα. Επιπλέον, παρέχεται στήριξη σε Βραζιλιάνα, Πορτογαλικά, Τσέχικα, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Κινέζικα, Πολωνικά και Τουρκικά. Οι χρήστες Android μπορούν να κάνουν λήψη της έκδοσης για κινητά του Google Translate στο Android Market και να δουν τις λειτουργίες της ενημερωμένης έκδοσης. Η εφαρμογή απαιτεί την εγκατεστημένη φωνητική αναζήτηση από την Google.

Ο Μεταφραστής Google Voice μίλησε στα ρωσικά Ο Μεταφραστής Google Voice μίλησε στα ρωσικά

Νωρίτερα η Google πρόσθεσε μια λειτουργία που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με έναν διερμηνέα σε διάφορες γλώσσες. Για παράδειγμα, ρωτάς τον Άγγλο πως θα μπει στο μετρό. Ο διερμηνέας προφέρει την ερώτησή σας στα Αγγλικά. Ο συνομιλητής σας απαντά στη δική του γλώσσα και ο διερμηνέας εκδίδει αμέσως μετάφραση στη μητρική σας γλώσσα.

Ο Μεταφραστής Google Voice μίλησε στα ρωσικά Ο Μεταφραστής Google Voice μίλησε στα ρωσικά

Αρχικά, πολλοί μπορεί να μην αρέσουν στην υποχρεωτική διαθεσιμότητα του διαδικτύου για το έργο ενός διερμηνέα, αλλά η χρήση της υπηρεσίας Google για τη διεκπεραίωση και την ανάλυση μεταφρασμένων λέξεων και φράσεων αυξάνει σημαντικά την ποιότητα της μετάφρασης στο σύνολό της. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μεταφραστή οπουδήποτε.

Η ενεργοποίηση της Google στον τομέα των υπηρεσιών φωνητικής αναγνώρισης είναι αρκετά κατανοητή. Αφού η Apple πήρε την ιδέα ενός βοηθού φωνής και απελευθέρωσε το Siri, έγινε φανερό ότι η φωνητική αναζήτηση από την Google χάνει αντικειμενικά τη λειτουργική ανάπτυξη από την Apple. Η αύξηση του αριθμού των υποστηριζόμενων γλωσσών μπορεί να υποδεικνύει τη δυνατότητα εμφάνισης ενός πιο τέλειου και λειτουργικού διευθυντή φωνής από την Google στο εγγύς μέλλον.

  Wie installiere ich Linux auf einem Android Smartphone oder Tablet?