Hvorfor i vores familie Viber (Vayer) erstattet en almindelig telefon

Vores lange artikel om Viber er mere end en kvart million aflæsninger, men vi må indrømme, jeg klager ikke meget af beslutningen. Vi bruger ikke alle, hvad vi skriver om, ellers ville vi have været gale i lang tid. Men for nylig har vi besluttet at give ham en chance, og i flere dage er jeg i absolut ekstase!

Hvorfor er dette din Viber, hvis der er en almindelig telefon?

For nylig gennemførte jeg et eksperiment. Jeg skære brættet i to halvdele. På den ene side skrev jeg “Nyttige opkald”, og på den anden -. “Napryazhno kalder” Herefter afhentede jeg regelmæssigt telefonen under arbejdstiden i tre dage. I disse dage har jeg modtaget omkring 40 opkald fra ukendte numre. Kun to pinde var på siden af ​​”Nyttige opkald” (det var kurer for levering og bankens medarbejder, der kopierede pr. E-mail). Resten – uforståelige konferencer, nogle nyheder og handlinger, mærkelige mennesker fik mit nummer et sted. Så jeg nægtede telefonen.

Viber udvikles i Belarus, som ikke tilføjer optimisme om sin fremtid.

Men i familien kommunikerer vi via telefon, men jeg hader ideen om opladning pr. Minut. Hvordan internettet inficeret med nigabyte betaling, så nu er denne telefon irriterende. Og betalt SMS-ki også besyat. De er ikke værd, kære operatører.

Mobiloperatørernes rolle i fremtiden er længe blevet defineret og tydeligt angivet, om de vil have det eller ej:

Operatøren er et vandfirma med rør og rørlæggere. I stedet for vand – Internet trafik.

For dette internetrør betaler jeg fast gebyr til min operatør, og jeg vil kun bruge den. Min operatør er Kyivstar, som ikke har 3G, og der er ingen 4G. Der er kun en gennemsnitlig kvalitet EDGE, som Viber lever på. Mange mennesker fortæller mig, at talekvaliteten er bedre end GSM mobil kommunikation. Jeg er sikker på at 3G’en stadig er stejlere. Naturligvis at beskrive det faktum, at du har et nummer overalt, uanset land og operatør eller værtsland. Bare giv internettet, og alle dine Viber-venner kommer igennem til dig. Arbejde her og beskeder. Hvis du er interesseret, bedes du læse vores anmeldelse.

  Proč je hudba Google nejlepší způsob, jak poslouchat hudbu

Hvorfor er dette din Viber, hvis der er Skype?

Jeg var en fan af Skype. Men i dag glemt telefonen lancerede Skype – reducerer telefonens arbejdstid tredobbelt. Og lanceringen af ​​Skype … Dette er en reel lancering af et rumskib, når jeg bare skal springe. Alt er så opvarmet, LOADING begynder … og magien må vente. Træt af at vente. Jeg vil ringe begge fra telefonen.

Vores helt Viber på telefonen er lige installeret og hænger et sted i baggrunden på “push”. Fik du beskeden? Én gang læste jeg. Up? Andet og vi taler allerede. Og der er ikke noget emne:

A: Er du på Skype?
B: Ja, men hvad?
A: Jeg ringer til dig …
B: Nå, jeg venter.

Du ringer bare og med en 90% sandsynlighed svarer en person. Ligesom i telefon.

Og du behøver ikke dette:

Svar: Hvad er årsagen til Skype?
B: megapixar2013
A: Gennem “X” eller gennem “ha”?
B:% ^% * @ * # @)

Hvis en person har betroet sit telefonnummer til dig, vil han bare blive vist i din Viber, hvis han er installeret hos ham.

Hvad er dårligt?

Der er en ulempe – produktet tilhører et firma, og det ejer alt der sker der. Meget ubehageligt med denne tankegang. Jeg vil have nogle TOR-løsninger til telefoni og messaging. Men jeg har endnu ikke fundet det – lige så bekvemt og enkelt. Udviklingen af ​​Viber gennemføres i Belarus, hvilket ikke tilføjer optimisme om dets fremtid. Især i betragtning af det niveau af personlige data, applikationen beskæftiger sig med.

Hvordan løser du de beskrevne problemer for dig selv?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top