Как да промените местоположението си в Android и iOS

Променете местоположението на Android

Можете да прикриете истинската си географска позиция, като използвате приложението Hola Fake GPS location. След първата
за да направите необходимите настройки, ще отнеме няколко минути. Но в бъдеще почти лесно можете да промените координатите в прост и удобен интерфейс.

След като инсталирате Hola Fake GPS местоположение, трябва да дадете на програмата разрешение за промяна на географската позиция. За да направите това, първо кликнете върху приложението GO и след това – върху секцията “За разработчици” се отваря. След това намерете елемента “Избор на приложения за сляпо местоположение” и изберете с него Hola Fake GPS местоположение.

За да промените местоположението си: В приложението GO докоснете Настройки Как да промените местоположението: За програмисти

След това отидете на настройките на устройството и отворете раздела, отговарящ за настройките за местоположение. Тук активирайте режима за откриване на географска позиция само от GPS сателити.

За да промените местоположението си: Отворете секцията, която отговаря за настройките за местоположението Как да промените местоположението: активирайте режима за откриване на географска позиция само от GPS сателити

Когато направите горните настройки, приложението ще бъде готово за употреба. За да промените координатите за всички други програми с него, достатъчно е да изберете лошо местоположение на картата и натиснете бутона GO. Можете да изберете всяко местоположение по света. За да деактивирате подменюто на координатите, натиснете STOP.

Как да промените местоположението: Изберете лошо местоположение на картата и натиснете бутона GO За да деактивирате подменюто на координатите, натиснете STOP

Фалшивото прехвърляне на местоположението работи във фонов режим. Чрез включването на Hola Fake GPS местоположението обикновено можете да споделяте координати в социалните мрежи и да правите нови снимки в други програми. Но сега други потребители няма да виждат действителното ви местоположение, а не местата, в които сте направили снимката, а избраните координати.

Hola Фалшивото местоположение на GPS може да се управлява и с помощта на специално приспособление, което се появява след инсталирането на програмата в панела за уведомяване.

Ако решите да използвате фалшива географска позиция, за да отключите услуги, които не работят във вашата страна, вие знаете: вероятно няма да направите нищо. За тази цел услугите за VPN са подходящи.

След като изключите Hola, други приложения все още могат да видят фиктивни координати. В такива случаи просто рестартирайте GPS модула.

  如何在Chrome for Android启动页面上停用快速链接和建议

Hola Фалшивото GPS местоположение е налице за платен абонамент или напълно безплатно. Но във втория случай програмата ще използва изчислителната мощност на вашето устройство по време на неактивност и малко трафик.

Как да промените местоположението в iOS

За съжаление, в iOS, не можете да промените местоположението, като използвате фалшиви GPS данни. Високата степен на близост на системата не позволява инсталирането на програми от други източници, с изключение на официалния App Store, където няма място за такива инструменти. Apple модераторите проверяват всички приложения и, при наличие на правила за нарушаване, отказват да публикуват на разработчиците.

Единственият шанс да промените местоположението в iPhone или iPad е да jailbreak и да се възползвате от един от няколкото ощипвания, достъпни в Cydia като LocationHandle или LocationFaker. Тази опция обаче е достъпна само за потребители с iOS 10.2 и по-стари версии, които могат да бъдат прекъсвани.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top