Kako zabavljati vašu mačku: posebne igre za tablete na Androidu

Mačka igračka za tablete telefoni

U aplikaciji postoje igre za mačku s realnim mišem, crnim i laserskim pokazivačem. Možete promijeniti pozadinske slike i spojiti zvučne efekte. Takva jednostavna igračka može odvesti vašeg ljubimca nekoliko sati, a vi – prilično zabavna.

Samo mačka

Igra s istom bezgrešnom pričom: mačka uhvatila objekte koji se kreću na zaslonu. Kao mamac, možete odabrati laserski pokazivač, žensku košulju, prst, letak, žohar i neke šablone. Nije posve jasno zašto bi potonja opcija trebala biti privlačna mačkama, ali ostalo izgleda obećavajuće.

Igra je tako voljela mačke i njihove vlasnike da su programeri objavili nastavak s novim igrama i drugim likovima: miš, pauk, kapljice vode, pera i maslačaka.

Luda mačka

Aplikacija Crazy Cat, za razliku od prethodnih igara, omogućuje vam igranje uz mačku. Da biste to učinili, potreban vam je telefon i tablet s Bluetooth funkcijom. Spojite uređaje i upravljajte smiješnim animiranim likovima koje vaš ljubimac treba uhvatiti na zaslonu tableta.

Za svaku ulovljenu životinjsku točku dodjeljuju se bodovi. Tako možete saznati tko ima bolju brzinu i reakciju: vi ili mačka.

Sretna krila

Ovi momci točno znaju što će vam se svidjeti mačka. Zaslon tablete reproducira let raznih insekata i ptica, koje će ljubimac htjeti odmah uhvatiti. Zanimljivo je da igra sadrži nekoliko razina, koje se mijenjaju ovisno o uspjehu pečata, tako da će dugo vremena privući njegovu pažnju.

Mačji ribolov

Još jedna igra iz Friskies, samo sada tvoj ljubimac će morati loviti ne za ptice i moljac, nego za ribu. Što je “ulov”, to su teže razine.

Igra za mačke me zaljulja

Prema programerima, igra će biti od interesa ne samo za pečata, već i za pse, iguane i ptice. Bit igre je ista: trebate brzo uhvatiti male predmete, kao što su lukovi, miševi, ribe. Pozadine se stalno mijenjaju, mnoge animacije su izgrađene, tako da životinje ne gube interes za igru ​​dugo vremena.

Za one koji žele organizirati malu utakmicu, postoje načini s više korisnika – “mačka protiv mačke” ili “mačka protiv čovjeka”.

Mačke igračke I: igre za mačke

Šest mini igračaka za mačke: s ladybirds, laserskim pokazivačem, mušicama, leptirima, miševima i ribama. Sve to prati animacija, meowing i drugi zvučni efekti. Ako se želite odmoriti za sat ili dva od vašeg pretjerano razigranog kućnog ljubimca, pokrenite aplikaciju za to i možete mirno raditi svoj posao.


U vrijeme pisanja ove recenzije nitko nije mačka ili tableta pretrpjela.

  Как да влезете в режим за възстановяване на Android и защо ви е необходим

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤