Peers.TV – ilmainen online TV älypuhelimellasi

Mikä on Peers.TV

Tämä on yksi suosituimmista venäläisistä online-TV-palveluista, jota miljoonat katsojat ovat jo käyttäneet. Sen avulla voit katsella suosikkielokuvia, tv-ohjelmia ja ohjelmia sekä suoraan sivustolta, älypuhelimelle, tablet-laitteelle ja Smart TV: lle. Tällainen televisio taskussaan.

Kymmenien kanavien lähetykset ovat saatavilla sekä ilmassa että arkistossa – niitä säilytetään jopa seitsemän päivän ajan. Unohtanut mielenkiintoisen ohjelman – se on okei, katso myöhemmin. Tästä eteenpäin voit hallita eetteriä itse: haluat – keskeyttää, haluat – siirtää lähetystä keskeltä alusta eteenpäin.

Jos olet Smart TV: n tai Google Chromecastin onnekas omistaja, voit turvallisesti heittää TV-antennin ja olla tyytyväinen Peers.TV: n mahdollisuuksiin. Uskokaa minua, 80 kanavaa (itse asiassa voi olla enemmän, mutta lisää tästä myöhemmin), sinä riittää silmäsi.

Kanavat ja kokoelmat

Niin kanavia. Täällä he ovat jokaiseen makuun: musiikin ystäville ja Cinemafilesille ja niille, jotka ovat innostuneita tietokonepelien kanssa, – Gamanoid-tv-kanava, joka auttaa heitä. Joillakin kanavilla, muuten, eetteriin liitetään tekstitys kuulokojeelle.

Peers.TV: kanavaluettelo Peers.TV: lähetysnäkymä

Jos yhtäkkiä et löytänyt mitään kanavaa, se ei ole Peers.TV-vika. Jotkut TV-kanavat ovat oudot, eivätkä ne halua lisätä sovellukseen, mutta tämä on usein vain ajan kysymys.

Jos haluat nähdä jotain mielenkiintoista, mutta sinun ei tarvitse selata kanavia, Peers.TV on valmistellut sinulle useita uteliaita vaihtoehtoja. Voit valita se, että nyt on elävä, tai kuunnella lausunnon massojen ja pitää hauskaa katsella suosituimpia ohjelmia ja elokuvia tänään tai jopa koko viikon.

Peers.TV: live-lähetys Peers.TV: suosittu

Kokoelmat ovat ohjelmia ja elokuvia, jotka on jaettu useisiin aihepiireihin: huumori, kaikki lapsille, musiikki, kognitiiviset, parhaat TV-ohjelmat ja elokuvat. Elokuvassa tapahtuva tapa: Peers.TV: n verkkosivuilla on osio, jossa on oikeuselokuvia, joka päivitetään ja täydennetään päivittäin.

  Les paramètres rapides personnalisés vous permettent de personnaliser vos rideaux sur Android

Peers.TV: Kokoelmat Peers.TV: katsomassa elokuvaa

Voit halutessasi lisätä kanavia suosikkeihin. Joten on paljon helpompaa seurata lähetystä.

Peers.TV: uutiset Peers.TV - ilmainen online TV älypuhelimellasi

Kansalaisille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, mitä maassa ja maailmassa tapahtuu, on osio “Uutiset päivästä”. Tässä ja politiikassa, tuoreista uutisista kulttuurin alalta ja arvopaperimarkkinoiden tiedoista sekä “ikään kuin uutisista” – tarinoita kaikenlaisista hauskoista tapahtumista.

Haluat enemmän – kaikki on sinun käsissäsi. Lisää toivottu soittolista on hyvin yksinkertainen: määrität osoitteen ja anna nimen. Kanavat näkyvät välittömästi yleisluettelossa.

Peers.TV: Lisää soittolista Peers.TV: arkistointi

Siirtoja voi lisätä henkilökohtaiseen arkistoon – ne ovat pilvihallissa 30 päivää. Koko ajan voit katsella niitä iPodiin, iPhoneen tai iPadiin.

Mikä on saalis?

Missä tahansa. Ei, ymmärrän täysin sinut: kun saat jotain hyvää ilmaiseksi, et voi auttaa ihmettelemään, mitä temppua voidaan piiloutua tällaisen ehdotuksen takia. Pahoittelen niitä, jotka ovat liian epäilyttäviä: kaikki on puhdasta.

Kyllä, jotkut kanavat ovat käytettävissä vain tilauksen mukaan, kyllä, ilmaisessa versiossa, mainonta ajoittain ponnahtaa ylös – hyvin, okei. Loppujen lopuksi tämä tilaus on naurettavaa rahaa: 59 ruplaa kuukaudessa pääset eroon tarpeesta katsella mainoksia ja liittää jopa viisi maksullista kanavaa, joiden luetteloa voidaan aina muuttaa. Toinen 59 ruplaa kannattaa paketti “Entertaining”. Koska on helppoa arvata, tämä sisältää suosittuja venäläisiä ja ulkomaisia ​​kanavia, joissa on asianmukainen painopiste – “Children’s” ja Nickelodeonista “Box TV” ja “Eurokino”. Kaikissa niistä on 12.

Tämä sovellus miellyttää jopa niitä, jotka väittävät, että televisiossa ei ole mitään hyvää. Näytä vain paikkoja, jotka sinun pitää tietää. Luo Peers.TV: n kanssa omalla ohjelmatietelmallasi ja nauti suosikkiohjelmista ja elokuvista ilmaiseksi.

Katso Peers.TV

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤