Персонализираните бързи настройки ви помагат да персонализирате завесите си в Android

Благодарение на усилията на разработчиците в Android 5.0 имаше удобна бърза лента за настройка в горната част на екрана. Това позволява на два броя да включва точка за достъп, автоматично преобръщане на екрана и много други. Но има по-интересна възможност.

Системата има инструменти за програмисти, които позволяват на трети страни да променят набор от елементи в сляпо. Персонализираните бързи настройки са едно от тези. С него можете да добавите към иконата на затвора на всяко приложение, инсталирано на вашия смартфон или таблет.

Преди да използвате персонализираните бързи настройки, отидете в менюто “Разширени настройки” и активирайте функцията за системния потребителски тунер. След това трябва да прочетете подробно инструкциите за използване на приложението и да включите всички налични разрешения.

След като можете да създадете желания пряк път. За всеки от тях в персонализираните бързи настройки можете да посочите заглавие, икона от вградения набор и съответното действие (активиране и деактивиране на всички видове превключватели в стартираното приложение, гледане на URL адреса и стартиране на приложения нормално). Ако това не е достатъчно, можете да закупите Pro версия. В него можете да качвате собствени колекции от икони и да изтегляте икони от други програми. Друга разлика от безплатната версия е наличието на един вид график, който ви позволява да промените набор от икони в даден момент.

Ако искате да върнете затвора в предишния изглед, можете да изтриете както отделната икона на приложението, така и всички конфигурирани такива. Има бързо връщане назад. Персонализираните бързи настройки практически не консумират батерийни ресурси, въпреки постоянната работа. Също така не се забелязват конфликти с други програми. Посредством уверенията на създателите, приложението работи върху всяка версия на Android, по-стара от 4.0. Въпреки това, за да използвате персонализираните бързи настройки на версиите на операционната система под маршмамел, са необходими коренни права.

  UC Browser pour Android - tout ce dont vous avez besoin à partir d'un navigateur mobile, et plus encore d'AdBlock