Sådan ændrer du din placering på Android og iOS

Skift placering på Android

For at skjule sin reelle geopozitsiyu kan bruge Hola Fake GPS-placering applikation. Efter den første
løbe det vil tage et par minutter at foretage de nødvendige indstillinger. Men i fremtiden kan du næsten omgående ændre koordinaterne i en enkel og praktisk grænseflade.

Når du har installeret Hola False GPS-placering, skal du give tilladelsen til at ændre geografisk position. For at gøre dette skal du først klikke i GO-programmet, og derefter Indstillinger – sektionen “For udviklere” åbnes. Find derefter artiklen “Vælg applikationer til dummy steder” og vælg med den Hola False GPS-placering.

Sådan ændrer du din placering: Tryk på Indstillinger i GO-appen Sådan ændrer du placeringen: For udviklere

Gå derefter til maskinens indstillinger, og åbn sektionen, der er ansvarlig for placeringsindstillingerne. Her aktiveres kun geografisk positionsdetekteringstilstand via GPS-satellitter.

Sådan ændrer du din placering: Åbn det afsnit, der er ansvarligt for placeringsindstillingerne Sådan ændre placeringen: Drej tilstand beslutsomhed geopozitsii kun GPS-satellitter

Når du foretager ovenstående indstillinger, er applikationen klar til brug. For at ændre koordinaterne for alle andre programmer med den, er det nok at vælge en falsk placering på kortet og trykke på GO-knappen. Du kan vælge ethvert sted rundt om i verden. For at deaktivere undermenuen for koordinat skal du trykke på STOP.

Sådan ændrer du placeringen: Vælg en falsk placering på kortet, og tryk på GO-knappen For at deaktivere undermenuen for koordinat skal du trykke på STOP

En falsk lokaliseringsoverførsel fungerer i baggrunden. Ved at tænde for Hola False GPS-placering kan du som regel dele koordinater i sociale netværk og tage nye billeder i andre programmer. Men nu vil andre brugere ikke se din faktiske placering og ikke de steder, hvor du tog billedet, men de valgte koordinater.

Hola False GPS-placering kan også styres ved hjælp af en særlig widget, der vises efter at programmet er installeret på meddelelsespanelet.

Hvis du beslutter dig for at bruge et falsk geo-sted for at låse op for tjenester, der ikke virker i dit land, ved du: du får sikkert ikke noget. Til dette formål er VPN-tjenester egnede.

Efter at slukke Hola andre applikationer kan fortsætte med at se den fiktive koordinat. I sådanne tilfælde skal du blot genstarte GPS-modulet.

Hola False GPS-placering er tilgængelig for et betalt abonnement eller helt gratis. Men i det andet tilfælde, vil programmet bruge magt enhedens computing når den er ledig, og lidt trafik.

Sådan ændrer du placeringen på iOS

Desværre kan du i iOS ikke ændre placeringen ved hjælp af falske GPS-data. En høj grad af nærhed af systemet tillader ikke at installere programmer fra andre kilder undtagen den officielle App Store, hvor der ikke er plads til sådanne værktøjer. Apple moderatorer kontrollerer alle applikationer og, i nærvær af overtrædelsesregler, nægter at offentliggøre udviklerne.

Den eneste chance for at ændre placeringen i iPhone eller iPad er at jailbreak og drage fordel af en af ​​flere tweaks tilgængelige i Cydia som LocationHandle eller LocationFaker. Denne mulighed er dog kun tilgængelig for brugere med iOS 10.2 og tidligere versioner, der kan blive jailbroken.