Sådan downloades videoer og lyd fra YouTube direkte til Android-smartphone

Google tillader dig ikke at downloade videoer fra sin egen YouTube-tjeneste. Derfor finder du ikke programmer, der implementerer denne funktion på Google Play. Du kan dog downloade og installere Peggo Apk-filen fra udviklerens websted. Bemærk, at indstillingerne for din gadget skal tillade installation af programmer fra ukendte kilder for at gøre dette.

Peggo Peggo: evnen til at dele

Der er to måder at tilføje en video til Peggo. For det første kan du åbne programmet og indsætte adressen på videoen i et specielt felt. Og for det andet kan du simpelthen sende video fra YouTube-programmet ved hjælp af standardmenuen “Del”.

Peggo: Tilføjelse af en film Peggo: kvalitetsudvalg

Når filmen vises i Peggo, skal du vælge en af ​​fanerne afhængigt af om du kun vil downloade lydsporet eller hele videoen. Derefter skal du bare vælge den ønskede kvalitet og klikke på startknappen.

Peggo: Sådan downloades videoer og lyd fra YouTube Peggo: Indstillinger

Med Peggo kan du hente flere filer på samme tid. Det er nemt at følge status for overførsler på skærmbilledet Downloads eller ved hjælp af statuslinjen i Android-notifikationslinjen. Som standard gemmer programmet filerne i sin egen mappe, men du kan ændre denne indstilling i indstillingerne.

Udover YouTube-tjenesten fungerer applikationen med SoundCloud. Læs vores anmeldelse af denne service og indstil Peggo på dine yndlingsspor.

Download Peggo →