Sådan installeres Telegram på Android, hvis den fjernes fra Google Play

Roskomnadzor annoncerede telegramkriget. Massivt blokeret mere end 19 millioner IP-adresser, dog på en eller anden måde forbundet med messenger. Derudover sendte Roskomnadzor en anmodning til Google Play og AppStore med en anmodning om at fjerne fra de russiske segmenter af butikens telegram i den nærmeste fremtid.

Selv på den populære 4PDA ressource er alle emner dedikeret til messenger slettet. Roskomnadzor krævede fjernelse af både officielle og tredjeparts-telegramkunder fra andre kilder til Android-applikationer. For eksempel rapporterede APKMirror dette på Twitter med forvirring:

Sådan installeres Telegram på Android: APKMirror

Pavel Durov, der vendte sig til brugere af telegram, bad om ikke at slette messenger fra deres enheder, for at installere det tilbage vil være problematisk. Men hvad nu hvis du stadig slettet telegram eller planlægger at installere det på en ny Android?

F-Droid

F-Droid er et alternativt applikationslager for Android, som kun indeholder open source-programmer. F-Droid Maintainers lovede at holde Telegram opdateret.

Nu i opbevaringsstedet er versionen af ​​Telegram-FOSS, som ikke adskiller sig fra den oprindelige klient fra Google Play, undtagen for open source-kode og et sæt brugte smilikoner. I fremtiden vil den oprindelige version af telegram fremgå af F-Droid ifølge indehaverne.

Sådan installeres Telegram på Android: F-Droid Sådan installeres Telegram på Android: F-Droid

Da F-Droid er i strid med betingelserne i Google, kan den ikke findes på Play Market. For at installere det, skal du åbne det officielle websted i depotet og derefter scanne QR-koden sammen med din telefon eller straks downloade APK-installatøren. Du skal give Android mulighed for at installere programmer fra tredjeparts kilder.

Åbn F-Droid og vent på at opdatere lagrene. Find og installer derefter Telegram.

Så du kan installere andre applikationer. F-Droid opdaterer dem automatisk.

Download F-Droid →

APKMirror og andre kilder

Du kan også søge APK Telegram-filer på tredjepartswebsteder. Foretrukne kilder er stadigviste kilder, som f.eks. APKMirror eller TrashBox. Denne metode er ikke særlig pålidelig, da der ikke er nogen garanti for, at Roskomnadzor ikke vil være i stand til at tvinge tjenesterne til at slette Telegram installationsfilerne.

Download APK filen og installer den manuelt. Men i dette tilfælde kan du ikke automatisk opdatere Telegram.

Telegram på APKMirror →

Telegram på TrashBox →

Tjenester til download fra Google Play

Sådan installeres Telegram på Android: Tjenester til download fra Google Play

En anden mulighed er at installere Telegram fra Google Play, selvom programmet ikke er tilgængeligt for russiske brugere. For at gøre dette kan du bruge APK-DL eller APK Downloader-tjenesterne.

Åbn Google Play i din browser og find Telegram. Vær ikke opmærksom, hvis tjenesten rapporterer, at ansøgningen ikke er tilgængelig i din region. Kopier webadressen til siden, og send den derefter til enhver APK-loader efter eget valg.

APK-DL →

APK Downloader →

Vi håber, at disse metoder vil hjælpe Android-ejere med at håndtere telegramlås. IOS-brugere kan også installere Telegram, selvom det er fjernet fra AppStore ved hjælp af instruktionen.