SofaScore – abszolút legyen a sport érdeklődők számára

Ha a “futball”, “jégkorong”, “kosárlabda”, “tenisz” és hasonlók nem okoznak érzelmeket és érzelmeket, akkor biztonságosan hagyja el ezt a bejegyzést. Ha kedveli a sportcsatornákat, kedvelői és sportolók kedvelői, akkor a versenyek megfelelő nyomon követésével foglalkozunk.

Sőt, mi is meglepte az a tény, hogy sok még a leglelkesebb sport rajongók még mindig a tanulás a dátumok és az idő a következő mérkőzés a kedvenc csapata néhány nagyon régi vágású módon: a tévében, az újságokban, lapozgatta tucat kényelmetlen alá oldalakon. Általában ma határozottan lezárja a témát „hogyan néz ki a sport világában”, és felajánl egy ingyenes szolgáltatás hívott SofaScore foci, bemutatott formában a honlapon, és a mobil alkalmazások az Android, iOS és Windows Phone.

Röviden, SofaScore – egy átfogó sportesemény adatbázis a Földön, tárolására önmagukban mindenféle információt az események 14 népszerű sport: foci, jégkorong, kosárlabda, tenisz, kézilabda, baseball, rögbi, amerikai és ausztrál futball, vízilabda , futsal, röplabda, snooker és darts.

A LiveScore a szolgáltatás nevében, amint könnyen kitalálható, azt jelzi, hogy valós időben követheti a sportesemények menetét, de mindent rendben. Megmutatjuk a SofaScore LiveScore képességeit az Android-alkalmazás példáján.

A fő képernyő. Innen navigálhat az érdekes sport eseményein. Például válasszuk a “Labdarúgás” lehetőséget a felbukkanó listában. A fő felületet három lap jelöli.

SofaScore SofaScore

A “Liga” – a világon megrendezett versenyek teljes listája országonkénti megosztással. Az egyes listák nemzetközi versenyek. Érintse meg a liga nevét, megjeleníti a meccsek ütemezését, a helyezést, és a futball esetében a legmagasabb pontszámok rangsorolását. Innen kényelmesen hozzáadhat kedvenc csapatait, és érdeklődnek a közelgő mérkőzések kedvencei iránt. A név jobb oldalán található melléklet ikonja hozzáadja a bajnokságot a Játékok fülön elérhető kiválasztott listákhoz.

SofaScore SofaScore

A “Játékok” lap alapértelmezés szerint megjeleníti az ütemezett mérkőzéseket, beleértve a kiválasztott ligákat is, amelyek a lista tetején jelenik meg. A mérkőzések eredményének egy adott időpontra történő megtekintéséhez elegendő a naptár ikon megérintése, és az óra ikonja azonnal megjeleníti a mérkőzéseket, ha vannak ilyenek.

  I WhatsApp kan du nu sende filer

A csillaggal jelölt parancsok és mérkőzések a Kedvencek lapon jelennek meg.

SofaScore

A kijelölés jelentése a beépített testreszabható értesítési rendszer. Nagyon rugalmas és lehetővé teszi, hogy figyelmeztetéseket adjon egyetlen hangzás pontosságáért minden sportesemény minden eseményében.

SofaScore SofaScore

Érintse meg a mérkőzést, amely részletes információkat tartalmaz, beleértve a csapatok helyét a helyezésben, a játszott mérkőzések statisztikáit és az ellenfél valószínűségét a SofaScore-felhasználók véleménye alapján.

SofaScore SofaScore

A korábbi játékok esetében megjelenik a teljes meccs statisztika, és ha a játék jelenleg folyamatban van, minden információ valós időben jelenik meg a meccs ablakban.

SofaScore

Tapnuv a csapatban, részletes statisztikákat tekinthet meg előadásokról és mérkőzésekről, a táblázatokban szereplő pozícióról minden olyan versenyen, amelyben részt vesz, valamint az egyes játékosok részletes profiljaival.

SofaScore SofaScore

SofaScore SofaScore

SofaScore SofaScore

Mint látható, a szolgáltatás teljesen minden olyan információt, amely szükséges lehet számára, hogy lépést tarthasson események fan bármilyen sport, de azok számára, akik nélkül nem lehet élni futball, az alkalmazás egy egyszerű kis mini-játék a többi felhasználóval.

SofaScore SofaScore

A SofaScore regisztrálása lehetővé teszi, hogy szinkronizálja a felhasználó és a felhasználók közötti érdeklődésre számot tartó parancsok és találatok listáját a weboldal és a használt mobileszközök között, és még egy hasznos funkcióval rendelkezik. Észrevetted ezt a csúnya hirdetési banneret a képernyő alján? Letiltja a szokásos vásárlását egy fizetett változat az alkalmazás nem lehet – egyszerűen nem. Megszabadulhat a hirdetésektől, ha meghívja három barátai szolgálatának használatát. Általánosságban elmondható, hogy a SofaScore telepítése után az első dolog, hogy meghívókat küldjön rajongói elvtársaknak. Ez teljesen őszinte és egyszerű módja annak, hogy megszabaduljon a rögeszmés reklámtól, és köszönetet mond a fejlesztőnek a nem alternatív termékért. Nem túlzás. A Google Playen, az App Storeen és a Windows Phone Store-n lévő ismeretek és értékelések szerint az információk kényelmével és teljességével összehasonlítható analógok valójában az alkalmazás nem. Ezt jelzi az alkalmazás minősítése is, amely megközelíti az 5 csillagos minősítést tízezer értékeléssel.

  SofaScore - absolute must have for those interested in sports

Reméljük, hogy e cikk elolvasása után Ön és barátai, akik nem közömbösek a sportágra, maguk döntik el a sportesemények tudatosságának problémáját.

SofaScore LiveScore weboldal