Топ 10 приложения за изучаване на английски за iOS и Android

Всеки ден се боядисват всяка минута, но трябва да изстискате английски уроци в натоварения си график? Или пропускате езиковата практика и лексикалния фонд би била добра идея да се възстановите?

“Няма време” е най-скучното и банално от всички причини. Всъщност дори най-зает човек в света може да намери време в своя график за практикуване на английски език. Класовете не трябва да бъдат дълги и изтощителни, но редовни – винаги!

Направете английски добър навик, повторете думи и запомнете нови по пътя към работа или за чаша кафе, ще ви помогнат да кандидатствате за изучаване на английски (и други чужди езици) за iOS и Android.

Voxy

Основната разлика между това приложение и всички останали е, че той се адаптира в реално време към вашите нужди и желания. Искате ли да се подготвите за TOEFL? Искате ли да научите фрази, които могат да бъдат полезни при пътуване? Искате ли да се подготвите за интервюто? Моля ви! Наставници, които са местни оратори, вие бързо ще помогнете в това. Освен това приложението се актуализира ежедневно.

Думи

Редакционна Apple смята тази програма за най-добра в категорията “Образование” не е случайна. Програмната база данни съдържа повече от 8 хиляди думи, а приложението е налице и в офлайн режим. Основното предимство: програмата се адаптира към конкретен потребител и в задачите и тестовете предлага точно тези думи, с които преди това имате затруднения. Направихме грешка при определянето на смисъла на думата – още няколко пъти ще ви бъде зададена точно тази дума, докато не я помните.

  Jak změnit polohu v zařízeních Android a iOS

Лесно Десет

С помощта на програмата можете да актуализирате лексикона всеки ден, запаметявайки 10 нови думи. Приложението не изисква много време – достатъчно, за да даде ден 20 минути. Програмата съдържа повече от 20 хиляди английски думи, което ще ви помогне да подобрите произношението благодарение на специални симулатори. В допълнение, новите думи могат да бъдат разделени на тематични списъци, проследяване на напредъка, който служи като допълнителен лост на мотивацията.

Научете английски

Приложение, което ще ви помогне да подобрите граматиката и да работите върху грешки при конструирането на изречения, които не са необичайни дори в речта на местните хора. Текстовите материали, аудио файловете и тестовете ще позволят да се изследват слабостите и да се запълнят пропуските в знанията.

Розета Стоун

Това приложение ви помага да запаметявате нови думи благодарение на асоциациите. Програмата за оценяване на произношенията ще ви помогне да научите как да изразите правилно изучените думи. Приложението е безплатно, но има и платени материали.

Английска граматика в използването на дейности

Програма от Cambridge University Press, която ще ви помогне да подобрите граматическите си умения. Използването на статии, неправилни глаголи, съществителни, можете да доведете до автоматизацията.

Memrise

За да научите английски с удоволствие и нови думи се запомнят по-лесно, предлагаме ви приложение с необичаен игрален подход към ученето. Кураторът на разузнавателната група Memrise ще ви изпрати на вълнуващо пътешествие през неизвестната английска Вселена, пълна с тайни, загадки, мистериозни вражески агенти и добри помощници.

Phrasalstein

Удобно приложение, предназначено да научи как да използвате правилно фрашалните глаголи. Създателите на Phrasalstein се опитаха най-добре: 100 най-често използвани фрашални глаголи са придружени от графични илюстрации от анимационни филми за ужас. Ти просто не може да се отегчиш!

15500 Полезни английски фрази

Речник, съдържащ повече от 15 500 интересни идиоми, които често се използват в процеса на жива комуникация. Афоризми, думи, сравнения и много повече, които можете да използвате, когато общувате на национално ниво и в професионалната и бизнес сферата.

WordBook – английски речник енциклопедия

Това съкровище, не само речник, който може да бъде на вашия смартфон: 15 хиляди думи, етимология 23 хиляди думи, правопис и способността да търсите думи, за да създавате анаграми. Освен това, всеки ден ще помните думата на деня, който програмата ще ви предложи. Речникът е достъпен офлайн.

Всички приложения са предназначени за хора с различни нива на английски език. Можете да зададете нивото на трудност, да научите езика в удобен за вас режим и във вашето свободно време. Достатъчно е да изберете поне едно приложение, което ще се свързвате всеки ден.

  Google Play knjige omogućuju vam da preuzmete svoje knjige u EPUB i PDF formatu

Програмите могат да се използват като самостоятелно средство за попълване на речника и повторение на граматиката и като допълнителен елемент, който ще ви помогне да направите обучението си по английски или учител още по-ефективно.

Обучението по английски език е лесно!

Въз основа на материалите на Enguide, услугата за намиране на курсове по английски език

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤