Топ 5 музикални плейъри за Android

Poweramp Музикален плеър

Това е най-популярният музикален плейър в Google Play Магазин и има най-сериозните причини за това. Poweramp е мощен музикален плейър за Android и съдържа почти всички функции, които потребителят може да желае само. Той има приятен и прост тъмен интерфейс, който крие огромен набор от различни функции. Сред тях виждаме 10-лентов еквалайзер, усилване на ниски и високи честоти, гладко и непрекъснато възпроизвеждане, персонализиране на интерфейса и много други.

Играч Pro

Програмистът на Pro Player представя следното: “PlayerPro има красив, бърз и интуитивен интерфейс, както и мощни аудио конфигурационни параметри. Има възможност за избор на няколко безплатни плъгини: 20+ кожи, DSP Pack, Widget Pack … »Именно заради това видяхме тази програма в продължение на повече от две години в списъка на най-изтеглени в категорията на музика и звук. Освен това програмата непрекъснато се развива и придобива нови функции.

Музикален плейър за неутрони

Някой не харесва този играч, защото има оригинален дизайн. Някой го критикува за малки незначителни бъгове. Но има един важен индикатор, чрез който Neutron Music Player успешно се конкурира с най-известните представители на музикалните плейъри в Google Play, включително и абсолютния фаворит на Poweramp. Става дума за качеството на звука. Разработчикът говори за използването на висококачествен 32/64-битов звуков двигател, благодарение на който е възможно да се постигне такъв голям звук на мобилното устройство. Този плейър се позиционира точно като приложение за любителите на музиката, които най-вече оценяват качеството.

n7player Музикален плейър

Този играч наистина се опитва да бъде иновативен и да донесе нов поток в познатия дизайн на мобилните музикални плейъри. Първо, той не разчита на вградени функции за търсене на мултимедийни файлове, но използва собствения си алгоритъм за сканиране, който между другото можете да конфигурирате. На второ място, това е луд 3D интерфейс (да-да!), Който включва тагове облак, стена на покрива и много, много красиви анимационни ефекти. Сред другите функции можете да намерите аудио ефекти, автоматично и ръчно изтегляне на обложки на албуми, редактор на маркери, комбиниране на автоматични събирания, таймер за сън, превъртане в Last.fm и т.н.

Музика в Google Play

Този продукт на Google е начинаещ, но това не му пречи да заеме силна позиция в категорията. На първо място благодарение на интеграцията с онлайн хранилище, в което можете да съхранявате до 50 000 песни. По всяко време, ако има мрежа, можете да осъществите достъп до вашата музикална библиотека и при необходимост да запазите желаните албуми за слушане офлайн. По този начин, Google Play Музика ви позволява да съхранявате толкова музика, колкото не се побира на съществуваща карта с памет, а ако правите месечна такса, тя ви дава достъп до неограничен брой песни.

Разбира се, този списък с достойни програми за възпроизвеждане на музика за Android не е ограничен. Чакаме вашите коментари с имената на любимия ви играч и защо го избрахте.

  17TRACK – най-добрият инструмент за проследяване на съобщения без реклама

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top