Viber – ilmaiset puhelut mihin tahansa laitteeseen

Palvelun tärkeimmät ominaisuudet

Viber tukee useita viestintätapoja. Palvelun käyttäjät voivat vaihtaa tekstiviestejä ja tiedostoja henkilökohtaiseen ja ryhmäkirjeeseen sekä tehdä ääni- ja videopuheluita.

Verkon tilaajien tunnistamiseksi Viber käyttää puhelinnumeroitaan. Näin ollen, jotta voisimme ottaa yhteyttä toiseen palveluntarjoajaan riippumatta käytetyistä laitteista, riittää tietää hänen puhelinnumeronsa. Yhteystietoja, sekä puheluhistoriata ja viestejä, synkronoidaan yhteiseen numeroon sidottujen gadgetien välillä.

Viberin kautta tapahtuvan kommunikaation kautta keskustelukumppaneiden laitteet on kytkettävä Internetiin. Mutta Viber Out -toiminnon ansiosta tämä rajoitus voidaan osittain ohittaa. Sen avulla voit soittaa puheluita puhelimiin, joilla ei ole verkkoon pääsyä. Lisäksi Viber Outin kautta voit soittaa jopa kiinteisiin puhelimiin tai älypuhelimiin ilman Viberia.

Vaikka Internet-palvelun avulla voit kommunikoida ilmaiseksi, Viber Out -toiminto käyttää matkapuhelinverkkoa, joten sinun on maksettava siitä. Näet hinnat hakemuksen sisällä ja samassa paikassa, tarvittaessa täytä tili. Viber Out auttaa sinua tallentamaan kansainvälisiin puheluihin, kun henkilön kanssa, josta puhut, ei ole internetiä.

Viber mobiililaitteille

Voit asentaa Viberin tablet-laitteeseen tai älypuhelimeen valitsemalla alla olevan asiakkaan alustalle ja lataamalla sen laitteellesi. Jos käytät älypuhelinta, asennuksen jälkeen ohjelma tuo yhteystiedot puhelinluettelosta ja näyttää, kuka ystävistäsi käyttää myös Viberiä.

Viber tietokoneelle

Virallisesta Viber-sivustosta voit ladata venäläisiä versioita Windows-, MacOS- ja Linux-sovelluksista. Windows 10 -asiakasohjelma on käytettävissä Windows Storessa. Jos käytät jo Viberä älypuhelimellasi, puhelimesi yhteystiedot näkyvät tietokoneellasi.

Myös Viber laajennus Google Chrome, joka täydentää työpöydän versio: auttaa nopeasti lähettää keskustelukumppaneita kuvia, tekstiä ja linkkejä selaimen.

Loading...