Защо ми трябва и как да направя твърдо нулиране (хардуерно нулиране) на смартфон

Възстановяването на фабричните настройки на телефона може да бъде полезно не само при подготовката му за продажба. Връщането на първоначалните настройки ще бъде полезно, когато общото спиране на смартфона, пълното преобразуване на тръбата в “тухла”, “загуба” на паролата за отключване или сблъсък с нестабилна работа поради различни причини. Без значение колко неприятна е ситуацията, е полезно да знаете как да приложите твърдо рестартиране специално на вашия смартфон.

От тази статия ще научите за последствията от хардуерно нулиране на настройките на телефона, както и как да го направите, като използвате съветите на отлично онлайн ръководство Hard Reset.

Какво е това?

Твърд Нулиране  твърд рестарт на телефона, при който системата се връща към фабричните настройки и извършва пълно почистване на системата. Под “ножа” са списъците с контакти, историята на SMS кореспонденцията, заявките за търсене, инсталираните приложения, файловете, изтеглени във вътрешната памет на телефона, както и всички пароли и външен вид. По този начин информацията се заличава неотменимо. Затова не забравяйте да архивирате важни данни и да прехвърляте снимки и видеоклипове на карта с памет  нейното нулиране няма да навреди, както и информация от SIM картата на оператора.

Как да направите

Най-лесният начин да направите твърд ресет  Намерете подходящата опция в настройките на телефона. Чифт ленти, въвеждане на код за сигурност  процесът е стартиран.

трудно нулиране-pic1

Съществува и алтернатива: направете нулиране чрез натискане на комбинация от клавиши. Кои от тях? Индивидуално за всеки производител на смартфони. Какво трябва да направя? Stomp настръхнал hardreset.info. Уеб услугата съдържа инструкции за активиране на твърдо рестартиране за голям брой слушалки от невъобразими производители. Аз съм сериозен, струва си да гледате hardreset.info просто от желанието да се забавлявате.

  Peers.TV – ilmainen online TV älypuhelimellasi

hardreset.info_pic1
И можеш ли да се похвалиш, че имаш тръба от един от тези производители в ръцете си?

На всичко останало, hardreset.info дава инструкции за обикновени телефони, такива древни, с бутони.

hardreset.info_pic2
Знаете ли, че нулирането може да се направи не само на смартфони?

Самата процедура за нулиране изисква минимално усилие от страна на потребителя. Достатъчно е да следвате препоръките на ръководството. Някои телефони имат няколко инструкции за нулиране на хардуера, включително видео.

заключение

Ако все още не можете да намерите модела на вашия телефон, обърнете се към инструкциите на същия производител или същата линия слушалки, най-вероятно подходяща. Въпреки че това е малко вероятно да се случи  някои телефони на Samsung са повече от хиляда. О, да, присъстват iPhone от всички възрасти.

Трябваше ли да извършите твърдо нулиране? Ръцете не се разклащат?

hardreset.info

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤