Защо предпочитам Google Keep за всички останали бележки и списъци със задачи

Опитах и ​​инсталирах по всяко време всички видове бележки и ръководители на задачи. Някои от тях навлизат в някакъв болезнен минимализъм, например Clear, а някои се промъкват в мениджъри на проекти като OmniFocus. Излишно е да казвам, че Evernote, разбира нашия любим, тя става все по-трудно и не работи бързо, дори и на най-горния край MBP Retina, което аз очаквах нов опит с тази програма.

Решение за моя модел на прилагане, а именно кратки списъци на задачи (събиране пътуване, подготовка за училище, основните задачи за деня), фотобележка, че трябва да се провери в интернет у дома или просто да си спомня известно време, гласови бележки по начин, който е намерен под формата на приложения от Google Съхранявайте, което съм ползвал за една седмица, използвайки моя телефон с Android. 

Въвеждане на задачи

Можете да направите четири типа записи:

  1. обикновен текст
  2. запис под формата на булета = списък със задачи
  3. Гласов запис, който се разпознава като текст и ще може да се търси допълнително
  4. запис на снимки – добавяне на снимка, можете да напишете повече текст.

Като цяло можете да добавите снимка към всеки тип запис. Това е красиво и аз съм доволен, че имам един чист каталог с бележки. Всеки запис може да бъде оцветен с цвят.

Нищо не е забравено

Записите могат да имат напомняния. Добавянето им е много удобно и удобно за потребителя, и идеологически. Например, програмата предлага да се припомни днес, утре, и въпреки че може да бъде направена ръчно, е по-удобно да се говори сутрин, на обяд, вечер, през нощта.

  Πώς να μετατρέψετε το Android tablet σας σε ένα πλαίσιο φωτογραφιών
Саид - направено!
Саид – направено!

Разбира се, има напомняния за географията. Вкарайте списъка за пазаруване като списък с задачи и го закачете в момента, в който натиснете магазина!

Напомняния за хора
Напомняния за хора

Красиво направени в напомнянията за Android – с снимки. За мен, любовник на визуална информация, това е пряко лъч светлина в тъмно царство.

Красиви графични напомняния
Красиви графични напомняния

Между другото, Съхранявайте задачите силно интегрирани в Google Now на смартфон и там ще получите – е нереално да забравите!

Използване на работния плот

Не поддържайте неподвижно приложение. Но ако имате Google Chrome (и аз не вярвам, че все още не сте), а след това има Google Keep приложение за всяка платформа, на който е инсталирана на браузъра.

Screenshot_2013-11-20_16.07.38-3

Да работим много удобно и в една и съща операционна система X, като разгънахме остатъците от цял ​​екран.

“Аз съм скоростта …”

И най-важното – Дръжте напълно реактивни на iOS, Android и OS X, където го използвам. Едно напълно ново преживяване за създаване на бележки и прост списък с задачи, които не претендират да бъдат мениджър на задачи. Ако сте като мен, да се използва за Evernote “homyachestva” всичко от интернет “за по-късно”, и отбелязва, текст и снимка използването на често, опитайте се да се съхранява.