15 sexede undertøj sæt med AliExpress

Sådan vælger du undertøj på AliExpress

På AliExpress kan du finde de bedste kinesiske tøjmærker som Simplee, Elf Sack, Gagaopt, og nogle butikker specialiserer sig udelukkende i undertøj: Colleer, ARDI, Varsbaby, Julexy. For at gøre din shopping succesfuld, vendte Lifehaker til en pige, der skriver om undertøj i over fem år. Hun delte nuancerne med at købe dette stykke tøj på internettet.

Hvis tøjet allerede på modellen ikke sidder ordentligt, er det en grund til at tænke på det

Og måske vælge en anden model. Forkert pasform er, når stropper og knogler skæres ind i huden, den centrale del af bh passer ikke til kroppen, og dens linie kryber op. Hvis modellen i sættet ligner en strammet pølse (bryster falder ud af bodice, på bagsiden i brystområdet store bølger), kig efter et andet sæt.

Dimensionsnet kan være lille

Dette er typisk for alle asiatiske producenter og hjælper meget med miniaturepiger. Alle de øvrige skal nøje læse beskrivelsen af ​​varerne, kommentarer (købere skriver ofte om den bestilte størrelse har nærmet sig deres parametre). Må ikke være doven for at tage et blødt centimeterbånd, måle dig selv (brystets omkreds, omkredsen under brystet, taljenomkredsen, hofternes omkreds) og afhent størrelsen i henhold til sælgerens bord.

Produktbeskrivelser laves ofte ved hjælp af automatisk oversættelse

Og ikke altid angivet i materialerne “bomuld” er sådan. Læs anmeldelser af, hvad der virkelig er lavet af.

Sælgere på AliExpress giver normalt ikke retur af undertøj

Især hvis produktet ikke har et ægteskab, og du bare ikke passer til størrelsen. Afkast er også ufordelagtige. Omkostningerne ved forsendelse kan være højere end ordrenes pris. Konklusion: Vælg størrelser omhyggeligt.

10 forførende sæt

1. Lace sæt med push-up bh og klassiske trusser

Sexet undertøj: Et blonde sæt med en push-up bh og klassiske trusser

Et meget populært parti med tusindvis af positive anmeldelser. En bred bodice med et spænde bag løfter sig godt og understreger endda et lille bryst. Inden i kopperne er der bomuldsforinger. Trusser helt snoet, på et bredt elastikbånd. Tre farver er tilgængelige: sort, burgunder og hvid. I bemærkningerne bemærkes det, at i livet hvid er tættere på farven på champagne.

Prisen: 662 rubler.

2. Sæt med en bh bando og gennemsigtige trusser

Sexet undertøj: Et sæt med bando bh og gennemsigtige trusser

Et sæt, der endda ser mørkt ud i en mørk version meget forsigtigt. Push-up bh på knogler, stropper justeres og fjernes. Trusser er gennemsigtige bag, foran dekoreret med en bred blonder. I anmeldelserne skriver, at materialet er meget blødt og hele sæt af god kvalitet: ingen fremspring og ikke-syede sømme.

Prisen: 677 rubler.

3. Openwork sæt i en sportstil

Sexet undertøj: åbent arbejde i sportsstil

Meget, der afviser ideen om at alt sportsbeklædning er grimt, og alt fiskenet er ubehageligt. Dette sæt kombinerer elegant strik og blonder, hvilket gør det både spektakulært og behageligt at bære. Der er ingen knogler i bodice, men brystet holdes perfekt takket være et elastikbånd. Båndene er justerbare i længden, de kan krydses på bagsiden.

Prisen: 833 rubler.

4. Kandidat gennemsigtigt sæt med et sværd

Sexet undertøj: Fransk gennemsigtig sæt med et sværd

Også meget populært produkt på AliExpress. Et sæt med en helt gennemsigtig bodice uden pips og de samme trusser passer til dristige naturer og specielle lejligheder. En særlig piquancy tilføjes af elastiske stropper a-la trøje.

Piger, der allerede har købt dette undertøj, skriver om elastikken af ​​stropperne, blødheden i blonder og hurtig levering. Men for at bære et sådant kit, skal du have ikke kun mod, men også en god figur. Derudover bemærkes, at størrelsesområdet præsenteres i form af breve (uden brystgrænse og kopnummer) – det er let at gå glip af.

Prisen: 350 rubler.

5. Lace sæt med bælte til strømpe

Sexet undertøj: blonder med bælte til strømper

Openwork bh balconet og trusser tanga – det er i sig selv en forførende kombination. Men dette sæt suppleres også med et elegant bælte til strømper. Båndene på bæltet er justerbare langs længden, kopperne med knoglerne løfter let brystet og skaber en attraktiv dekolletage linje.

Der findes tre farver. Køberne siger, at sælgeren er meget sosial og hjælper med at bestemme størrelsen.

Prisen: 930 rubler.

6. Elegant blonde krop

Sexet undertøj: Elegant blonde krop

Ingen pits, ingen skumgummi – bare en delikat blonde, behageligt passende krop. Denne krop er velegnet til hverdagsbrug (for eksempel under strenge kontorsdragt) og til romantiske aftener med en elsket.

Bemærkningerne viser hurtig levering og høj kvalitet af varerne. Men pas på med sommerkjole (til bodybuilding er det kritisk): Asiatiske mærker syder sjældent på lange piger, så det er bedre at tage på størrelse mere.

Prisen: 883 rubler.

7. Sæt med trekantet bh og trusser tang

Sexet undertøj: sæt med trekantet bh og trusser tang

Linned er lavet af silke med blonderelementer. Blad med bløde trekantede kopper uden pits og skumgummi. En fremragende løsning til varme sommerdage og en bryst, der ikke behøver støtte.

Prisen: 588 rubler.

8. Fløjl sæt

Sexet undertøj: fløjl sæt

Et flot sammet stof vil fremhæve din figur og vil ikke forårsage ubehag. En bh uden pips, trusser har et højt nok slam. Linnedet er præsenteret i tre farver: vin, smaragd og kolsort.

Prisen: 654 rubler.

9. Sæt med en push-up bh og blonder trusser

Sexet undertøj: Et sæt med en push-up bh og blonder trusser

En bh med kopper på knoglerne giver fuld dækning af brystet, men det ser meget fristende på samme tid. Remme kan løsnes, hvilket gør dette kit praktisk ikke kun til hverdagsbrug, men også under ceremonielle begivenheder, hvor aftenkjoler med åbne skuldre er passende.

Prisen: 418 rubler.

10. Sæt med en brassiere holter

Sexet undertøj: Sæt med en holter-bh

Højdepunktet i dette sæt er en åben ryg og lacy trusser. Foruden bodice minder en openwork top. Dette giver dig mulighed for at komme op med originale kombinationer med bluser og dyb hals. Kopper uden skumgummi. Ejerne af sættet noterer sig den høje kvalitet af varerne til en så lav pris.

Prisen: 286 rubler.

11. Sæt fra en bh med V-hals og trusser med åbent indlæg

Sexet undertøj: Et sæt bh med V-hals og trusser med åbent indlæg

Den dybe V-hals i bh passer til piger med et lille bryst. Bodice giver hende en smuk form med en hul. Fremragende løsning til dyb decollete. Køberne bemærker, at bh med en lille push-up effekt og ekstra indsatser.

Trusser på bagsiden er gennemsigtige, og foran er dekoreret med små åbent indlæg.

Prisen: 455 rubler.

12. Sæt med en balconet bh

Sexet undertøj: Et sæt med en balconet bh

Forførende åben bh på knogler lukker brystet halvvejs, knap dækker brystvorterne. Velegnet til piger med små eller små bryster. Ejere af storslåede former risikerer at falde i en pinlig situation, når brystet falder ud af overfladiske kopper. Men det gider ikke kunderne. Kittet har mange positive anmeldelser med billeder fra piger med store bryster.

Prisen: 794 rubler.

13. Sæt med blonde gennemsigtige trusser

Sexet undertøj: sæt med lacy gennemsigtige trusser

Forførende trusser – ikke alt det bemærkelsesværdige om dette kit. En reel fremhævning er i bodice. Det har en push-up effekt og er fastgjort foran. Dette giver dig mulighed for at sætte på under meget passende kjole og bluser, fordi en solid stribe stof ikke rager ud bagfra og ikke tiltrækker opmærksomhed. Stingene er forbundet på bagsiden, hvilket gør bodice behagelig i sommer åbne t-shirts.

Prisen: 790 rubler.

14. Sæt med en gennemsigtig skjorte og blonder thong trusser

Sexet undertøj: Et sæt med gennemsigtig skjorte og blonder i trusser

Et sæt gennemsigtige skjorter med lacy kopper og pæne forførende trusser sys af blødt stof, hvilket er så behageligt for kroppen. Dette er et glimrende alternativ til lukkede pyjamas til sommeren. I anmeldelserne skriver, at kittet er større end størrelsen – pas på.

Prisen: 543 rubler.

15. Delikat sæt med blomstermønster

Sexet undertøj: Et sart sæt med et blomstermønster

Silketasken er lavet i to farver: hvid og sort. Hvis den første giver et billede af ømhed, så introducerer den anden en notitet af seksualitet. BH på knoglerne syes af silke, der er en lille push-up. Den forreste del af trusserne er også silke, og bag dem er de dekoreret med blonder. I anmeldelser af kunde notat hurtig levering, et ideelt størrelse gitter og en omgængelig sælger, som hjælper med at vælge den rigtige størrelse.

Prisen: 588 rubler.

Endnu mere interessante gizmoer findes på vores telegramkanaler med daglige opdateringer “Finds AliExpress”, “Pieces for 300”, “Alt til fyren” og i vores ugentlige nyhedsbrev med de bedste fund med AliExpress. Abonner!