10 bővítmény a Chrome-hoz, amely új nézést tesz lehetővé a YouTube-on

A YouTube szolgáltatás már régóta elterjedt a rendszeres videobeszélgetés keretéből, ahol a hétköznapi felhasználók feltöltötték a házi készítésű videókat. Ma ez egy hatalmas raktár a hasznos információk szinte minden téma. Vannak olyan csatornák, amelyek segítenek kikapcsolódni, feszültek, finom ételeket főzni, és valóban életmentővé válnak. Általánosságban, információ és szórakozás minden ízlésért. Annak érdekében, hogy még kényelmesebben nézhesse meg a videót, felajánljuk Önnek a Chrome böngészőhöz tartozó bővítmények listáját, amelyek alapvetően megváltoztatják a YouTube használatának tapasztalatait.

Videó Pinner

Néha érdekes nem csak a videó megtekintése, hanem a többi néző által megjegyzett megjegyzések olvasása is. Azonban nem teheti meg ezt a nézővel egyidejűleg, mert görgetéskor a néző lebeg. Ezzel a kiterjesztéssel fel tudod erősíteni a videót a helyén, és csendben gördítheted le az oldalt, tanulmányozva a megjegyzéseket.

Mágikus műveletek a YouTube-hoz

Mágikus műveletek a YouTube-hoz

Ez a bővítmény hatékony eszköz a YouTube szolgáltatás megjelenésének és funkcióinak testre szabásához. Ez segít elrejteni az összes zavaró elemet a felületen (film módban), megszabadulni a hirdetésektől, kezelni a pufferelést, megváltoztatni a hangot az egérrel és még sok mással. Nagyon ajánlott.

Smart Pause a YouTube-ra

Smart Pause a YouTube-ra

Ha annyira használják, hogy zavarodott, hogy még a vége előtt sem tudsz érdekes videót nézni, akkor ez a bővítmény segít Önnek abban, hogy ne maradjon semmi. Most, ha másik fülre vált, a videó automatikusan szünetel, és amikor visszatér a YouTube oldallal, a lejátszás újra elindul.

Szövegek itt Rob W

Szövegek itt Rob W

Sokan a YouTube-ot zenelejátszóként használják, mivel sok minden ízlésű zene létezik. És ennek a terjeszkedésnek köszönhetően énekelheti kedvenc dalét is. A telepítés után megjelenik egy kis előugró ablak, amely megjeleníti az éppen lejátszott dal szövegét.

Hozzászólás Snob

Hozzászólás Snob

A politikai helyzet jelenlegi súlyosbodása mint valami sikertelenül átfedésben van a szellemileg instabil egyének szezonális exacerbációival, ezért egyes videók megjegyzései az egészséget veszélyeztetőek. Ha meg akarsz védeni magad a túlságosan nagy íróktól, akkor ez a kiterjesztés segíti elrejtéseit a beállított szűrők szerint. Lefagyhat mindent, amit nagybetűkkel írt, túl sok felkiáltójelet tartalmaz, esküszik szavakra vagy szavakra, amelyeket meghatároz.

  Hogyan mentse el a kedvenc flash játékokat a számítógépére

 HTML5ify

HTML5ify

Flash, bár óriási szerepet játszott a streaming video fejlesztésében, de most úgy tűnik, itt az ideje, hogy dobja be a dumpba. Számos hiba, magas rendszerkövetelmények és alacsony biztonság miatt szükséges a videolejátszáshoz a fő versenytársa segítségével  HTML5 technológia. A javasolt kiterjesztés felgyorsítja ezt az átállást, és lehetővé teszi, hogy elhagyja a Flash szolgáltatást.

Streamus

Streamus

A YouTube a legkülönbözőbb zenék óriási archívuma, ezért teljes körű zenei szolgáltatásként használható. A Streamus kiterjesztése olyan alkalmazást tesz lehetővé, amennyire csak lehetséges. Ezzel létrehozhat lejátszási listákat, amelyeket a szolgáltatási oldal megnyitása nélkül kényelmesen hallgathat. És ami a legfontosabb – Önnek rendelkezésére áll az “intelligens rádió”, például a Pandora, aki tudja, hogyan válassza a saját zenét a kéréseknek megfelelően.

Video Downloader professzionális

Video Downloader professzionális

Természetesen nem tudtuk megkerülni ezt a letöltési témát. Mert néha meg kell mentened a kívánt videót az eszközödre, hogy később megtekinthesd, talán az internethez való hozzáférés nélkül. Ennek egyik legegyszerűbb módja a Video Downloader professzionális kiterjesztés. Bár a letöltés nem egy kattintás a szolgáltatás korlátai miatt, de a folyamat meglehetősen tiszta és gyors.

Videó Resumer

Videó Resumer

Ha elkezdte nézni a hosszú filmet, akkor meg kellett szakítania a megtekintést, majd amikor visszatér az oldalra, meg kell keresnie azt a helyet, ahol abbahagyta. A Video Resumer megoldja ezt a problémát, és emlékezik az utolsó nézet helyzetére, így a következő megnyitáskor azonnal elindíthatja a filmet. Ezenkívül a bővítmény megőrzi nézeteinek előzményeit.

Like / Dislike Viewer

Like / Dislike Viewer

Ez a kiterjesztés segít Önnek abban, hogy meghozza a megfelelő döntést arról, hogy megnézze-e egy adott klipet. A videó előnézete fölött lenyomva tartva megjelenik egy kis előugró eszköztipp, amely megmutatja a megtekintések számát és a szeretők számát, amely sok tekintetben a videó értékéről szól.

  Hogyan ellenőrizheti a böngésző sebességét?

Reméljük, hogy a javasolt bővítmények segítenek még kényelmesebben használni a YouTube szolgáltatást. Élvezze a megtekintését, és ne felejtse el feliratkozni csatornánkra, hogy mindig tisztában legyen a szórakozással.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top