Kuinka maalata huulesi oikein

Kuinka valita huulipuna

Toisin kuin yleinen uskomus, huulipunan ei pitäisi olla sopusoinnussa manikyyrin kanssa eikä mekon kanssa, vaan ennen kaikkea ihon sävyllä. Muodin, ei värin, seurauksena on vaara puutteiden korostamisesta. Joten, “Snow White” ei pitäisi maalata huulet kylmä vaaleanpunaista: se vain korostaa kivuliaita lievää ihoa.

Kuinka valita huulipuna

Täydellinen muoto

Jos suunlinjat ovat tasaiset, huulet ovat symmetrisiä, kooltaan samanlaisia, katsovat, että olette onnekkaita. Jos ei, älä ole järkyttynyt. Huulen muotoa voidaan säätää hampaiden huulipunoksella.

Korjaa huulet

Jos haluat suurentaa ylhäältä (tai alemmasta) huulesta visuaalisesti, piirrä puoli millimetriä (tai alle) luonnollisen viivan.

Kuinka suurentaa huulet
Pidennä huulet

Jos haluat vähentää, sinun on laitettava tonuaalinen pohja huulille (piilota huulien luonnollinen viiva) ja piirrä ääriviiva puolen millimetrin korkeammalle (alemmalle huulelle) tai alemmaksi (ylemmälle).

Kuinka vähentää huulet
Lyhennämme huulet

Työ ääriviivapiikillä ei ole helppoa. Käsi vapisi ja kaikki työt epäonnistuivat. Mutta on lifhak, jonka avulla tyttö, joka on kaukana make-up voi tarkasti johtaa hänen huulet.

Kuinka tehdä ihanteellinen muoto

Kuinka tehdä huulet pullea

Monet pitävät seksikkäistä laajoista huulista. Mutta monet eivät ole luonteeltaan. Korjaa tilanne käyttämällä muutama temppu.

Menetelmä 1

Laita varjo huulen keskelle valoisella hohtavalla tai valkoisella kynällä, kuten kuvasta näkyy, ja peitä huulet läpinäkyvällä kiilulla.

Kuinka tehdä huulesi pullea: hohta
Huulen koko
Kuinka tehdä huulesi pullea: valkoinen lyijykynä
Toinen temppu visuaalisesti huulien lisäämiseksi

Menetelmä 2

Maalitse huulet, korostakaa heidän linjansa peitevoineen. Joten hymysi on ilmaiseva ja huulet näkyvät visuaalisemmin.

Kuulostaa huulilta: peitevoide

Joten huulipuna kestää kauan …

Jopa edullinen, hieman pigmentoitu huulipuna voidaan kuljettaa huulilla koko päivän. Tätä varten on välttämätöntä käyttää ensimmäistä kerrosta, sovittaa huulesi ohut paperipyykki, jauhottaa huulet löysällä jauheella ja levittää toisen huulipunokerroksen.

Korjataan huulipuna
Korjataan huulipuna

Marilyn Monroe (Marilyn Monroe) kertoo, että tytön pitäisi olla kauniita kahta asiaa: ulkoasu ja huulet. Hän voi rakastua katseeseen ja todistaa huulillaan, joita hän rakastaa. Ota vartalot kuvattu liifkhaki – rakastu miehiin ja rakasta itseäsi! ????

  Matkustaminen lasten kanssa: 8 ongelmaa ja niiden ratkaisuja

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤