10 win-win póz a férfi fotókhoz

Nem titok, hogy a férfiak általában nehezebben pihenhetnek. Különösen a kamera előtt. A képeken a férfiak gyakran figyelemre méltóak, vagy fordítva, játékosan lazák, ami még jobban megnyeri a nyomást.

Annak érdekében, hogy fotogénbbé válhasson, nincs szükség az összes izomzatra, vagy brutális megjelenésre. Elég, ha magabiztosnak látszik.

Ehhez hozzon természetes testtartást nyugodt kifejezéssel. Még ha mosolyog is, a mosolyt nem szabad feszülni. Néha elég csak mosolyogni a szemével.

Még egy pár trükköt:

  1. Az alak férfiasságának hangsúlyozása érdekében a vállakat a kamerához kell fordítani, és a csípő ellenkezőleg kissé elfordult (ez néhány fok, a darázs derék nem a célod).
  2. Annak érdekében, hogy a kinézet magabiztosabb legyen, az irányt ugyanolyan irányba kell irányítani, mint az arc.

Álló fotó

teljes arc

Fogadj el egy “zárt” testtartást a karoddal a mellkasodon. Bizalmat ad neked. Ne felejtsük el a testtartást: a vállakat ki kell igazítani, és a gyomrot húzzuk. A pozíció jó a portré számára, és a teljes növekedéshez.

A fényképet ábrázolja. teljes arc
Gladkov / Depositphotos.com

A függőlegesre támaszkodva

Például a falra támaszkodva, oldalra vagy hátra. A kezek összehajthatók a mellkason vagy zsebre rakhatók. Nem kell néznie a lencsére, fordíthatja a fejét oldalra.

A fényképet ábrázolja. A függőlegesre támaszkodva
feedough / Depositphotos.com

Aszimmetrikus testtartás

Állva, vagy félig fordult a fényképezőgéphez, áthelyezi a test súlyát egy lábra. Másodszor, tegye félre, vagy keresztezi az elsőt. A kezeket zsebbe rakhatják vagy összehajtogatják a mellkasra.

A fényképet ábrázolja. Aszimmetrikus testtartás
Manowar1973 / Depositphotos.com

A munkahelyen

Az asztalra ülve

Talán nem felel meg az etikett szabályainak, de gyakran nem rossz. Természetesen ne mászódjon az asztalra a lábaddal – csak ülj a szélen. Tegye a kezét a mellkasára, tegye a zsebébe, vagy pihentesse a pulton.

A fényképet ábrázolja. Az asztalra ülve
.sokk / Depositphotos.com

Az asztalnál ülve

Kicsit előre mozoghat, vagy félig elfordulhat. Tegye a kezét előtted, vagy érintse meg egyenként az álla. Ha a fotónak további tárgya van, figyeljen rá – természetesebb lesz.

A fényképet ábrázolja. Az asztalnál ülve
Lenets_Tatsiana / Depositphotos.com

játszó

Szabadon ülve a székben, tedd egyik lábát a másikra. A kezét a kartámaszra lehet tenni, térdre vagy az állára emelve. Csak ne támogassa a fejedet.

  Analóg fotó: hogyan és miért filmelni

A fényképet ábrázolja. játszó
furtaev / Depositphotos.com

A földön ülve

Támogatás nélkül

Üljön le, kissé hajolva előre. De ne hajlítsa meg az ívet – egyenesen állítsa a vállát. Felállíthatja a lábát, és tegye a kezét a térdére. Átgördülhet a lábad a kezed középpontjában.

Helyek egy fotóhoz: ülve, támogatás nélkül
photo_oles /Depositphotos.com

A kezek támogatásával

Keresztesd a lábadat. Egyrészt támaszkodik, tegye a másikat a felemelt térdre. Még természetesbb testtartás – mindkét kezünk támogatásával. Ez nagyszerűen néz ki, ha a fényképezéshez megfelelő szöget választ.

Pozíciók a fotóra: ülve, a kezek támogatásával
depositedhar / Depositphotos.com

A függőleges támasztékkal

Hajlékony falra vagy fara. A legszűkebb láb a fényképezőgéphez húzva, a másik térdre hajlítsa, kezét ráhelyezve. Vagy átsétálhatsz a lábad előtted. Lazítsa meg a hátát, használja a támogatást, de ne terjesszen ki.

Poszterek egy képhez: függőleges támasszal ültek
Wavebreakmedia / Depositphotos.com

közelkép

Ez a legegyszerűbb, a póz lehet.

Fogjon sok képet különböző szögből, különböző érzelmekkel. Ha a portré teljes arcú, nézzen bele a lencsebe. Ha a fej megfordult, nézzen oldalra. Könnyedén döntheted a fejed. Fel tudod tenni a kezedet az arcodra. Mosolyogjon vagy komoly arcot csináljon – csak ne tégy túlzásba.

Győződjön meg róla, hogy próbálja lefordítani a képet b / w-re – szinte biztos, hogy kiderül hűvös.

Helyezzen egy fotót: közelkép
curaphotography / Depositphotos.com

Természetesen ezek nem szigorú szabályok. De ezeknek a tippeknek köszönhetően 2-3 sikeres viselkedést találhat. Ezután a kamera előtt biztonságosabbá válik, és képes lesz kísérletezni érdekes képek keresésére.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤