10 jel, amelyekkel egy pszichopata találkozik

Egy normális személy és egy pszichopata között csak egyetlen különbség van: a pszichopatáknak nincs lelkiismerete. Fájdalmat okoztak és nem érzik a legkisebb érzést a bűntudat vagy a bűntudat miatt. Képesek utánozni a normális emberi érzéseket, de nem igazán tapasztalják meg őket. Az együttérzés, a szeretet, a bizalom, a megbocsátás – ezek az érzelmek kiszolgáltatottak, és a pszichopaták csak azokat használják, hogy befolyásoljanak.

Bármely külső megfigyelő nem lesz képes kiszámítani egy pszichopata számát. Gyakran aranyos, barátságos és kedves emberek. De ha közeledik ehhez a személyhez, akkor az élet rémálommá változik. A mesebeli kapcsolatok a brutális szellemi játékok egy csomó darabjává válnak. Gondolod, hogy ez ismerős? Itt van 10 riasztási csengő, amely figyelmeztet arra, hogy pszichopata van. Az adatokat valós történetek és interjúk alapján gyűjtik össze a Psychopath Free webhelyen.

1. A szeretet és a bóklások nyilatkozatával körülveszi Önt. Úgy tűnik számodra, hogy ez a tökéletes partner az Ön számára

Amikor először találkozol egy pszichopata, az események gyorsan fejlődnek. Ő inspirálja Önt, hogy sok közössége van, hogy tökéletesek egymásnak. Mint egy kaméleon, ez tükrözi a reményeit, álmait, félelmeit, hogy megbízható és izgalmas kapcsolatot alakítson ki. Ő folyamatosan kommunikálni akar veled, és úgy tűnik, hogy teljesen elbűvölt. A fal a Facebook-on vagy a „VKontakte” tele van dalok, bókokat, versek, viccek aranyos, tiszta csak ti ketten.

2. Vadász érzelmekért, könyörületes történetekről

Gyorsan találsz helyet a szívedben a kárért. Annyira édes és ártatlan. Teljesen nem olyanok, mint a pszichopaták filmképei – kegyetlen férfiak egy megvető mosollyal egy drága autóban. Biztosan megemlíti az ex-t, aki még mindig szerelmes neki. De minden, amit akar, a béke és a csend, gyűlöli a drámát. Azonban hamarosan észre fogod venni, hogy drámai történetek folyamatosan körülötte őt és az őt körülvevő embereket.

  Gyakorlati útmutató egy boldog élethez: a boldogság érzése, az élet megelégedettsége

3. Egy szerelmi háromszögbe visz bele

Miután a horogon vagy, egy szerelmi háromszögbe és még egy sokszögbe is beleeshetsz. A pszichopata körülkerüli a volt és a potenciális szerelmeseit, és mindazokat, akik figyelnek rá. Előbbek is lesznek, amelyekről korábban elmondta neked, és biztosította, hogy mindenben felülmúlja őket. Zavarba fogod érezni magad, és olyan benyomást fogsz kapni, hogy mindig az ellenkező neműségtől kér.

4. Folyamatosan torzítja a valóságot és abnormálisan viselkedik

A pszichopata mindig tagadja, hogy manipulál, és figyelmen kívül hagyja a ténybeli bizonyítékokat is. Ő kritikusan és gúnyosan reagál, ha megpróbálja megcáfolni a meséit tényekkel. Meg fogja változtatni a helyzetet a felelősségedre: túl érzékeny és túlságosan érzékelheted a helyzetet. Meg fogja győzni önt arról, hogy a probléma nem benne van, de a rendes események rossz reakciója miatt.

5. Vádolja az érzelmeket, amelyeket maga is provokál

Psycho azt fogja mondani, hogy túl féltékeny, bár nyíltan flörtölt a korábbi, gyakran a szociális hálózatok, hogy látta az egészet. Azt fogja mondani, hogy túl ragaszkodsz, bár szándékosan figyelmen kívül hagyta magát néhány napig. Ő provokálja a reakcióidat, hogy megmutassa a többi célpontnak, hogy mennyire hisztérikus vagy, és önmagad iránti rokonszenvet okoz. Gondolod, hogy nyugodt ember vagy? Találkozás egy pszichopatával, amely felismeri a felismerést. Szerencsére átmenetileg.

6. Ön kóros hazugságokat és kifogásokat észlel

Mindig van ürügye, még olyan helyzetekben is, amikor erre nincs szükség. Egy másik hazugsággal gyorsabban felbukkan, mint amennyire ideje lenne feltenni a kérdést. Folyamatosan másokat hibáztat, mindig bármi mással. Megkéri az időt, hogy magyarázza el a viselkedését, és ne javítsa. Még egy őszinte hazugság kapcsán sem fejezte ki a bűntudatot vagy a kínos helyzetet. Néha úgy tűnik, hogy azt akarta, hogy elkapja.

7. Féltékenységet és versengést vált ki, megőrzi az ártatlanság álcáját

Először a pszichopata minden figyelmét fókuszál. És nem érted, mi történik, amikor hirtelen másik személyre vált. Folyamatosan olyan dolgokat tesz, amelyek megkérdőjelezik, hogy valamit értesz vele. Ha aktív a közösségi hálózatokban, akkor az előbbieket énekesekkel, fotókkal, viccekkel csábítja el, amelyek jelentősek voltak a párjuk számára. Úgy tűnik, hogy aktívan keres partnert, figyelmen kívül hagyva Önt.

8. Megőrzi a figyelmet és aláássa az önbecsülést

Először egy csomó csodálatot hoz magára, és akkor érdektelenül érzed magad. Sértődsz, mert már tûzoltál ezekkel a szenvedélyes kapcsolatokkal. És most úgy érzed magad, mint egy szolga és nem.

  Hogy ne aggódj, hogy mások mit gondolnak rád

9. A pszichopata önző, és állandó figyelmet igényel magára

Minden energiát kiszívott benned és tele volt az életedben. Állandóan imádja magát. Úgy gondoltad, hogy te vagy az egyetlen ember, aki boldoggá tenné, de most már megérted, hogy bárki, aki rendelkezik pulzussal, meg tudja csinálni. De az igazság az, hogy senki sem tudja kitölteni az ürességet a pszichopata lelkében.

10. Nem ismeri fel magát

A szereteted és az együttérzésed túlsúlyos pánikot és szorongást váltott ki. Elnézést kérek és sírnak, mint valaha az életedben. Nem alszol jól, és rossz és ideges hangulatban ébred fel. Nem érted, mi történt veled, hol van ez a vidám, nyugodt, nyugodt ember most? Miután kommunikáltak egy pszichopatával, úgy érzed, hogy kimerültek, pusztultak és megfosztottak a világ megfelelő észlelésétől. Élethengerek a szánkóktól: pénzt költenek, barátaikkal és családtagjaikkal megszakítják a kapcsolatukat, és folyamatosan keressék az ilyen akciók okát.

A pszichopata kapcsolata fekete lyuk. Nem számít, mennyire fájdalmas vagy, mindig és mindenben hibás lesz. Figyelmen kívül hagyja a legjobb tulajdonságaitokat, és egyre növekszik az öntudat, az elismerésen túl változik. Hosszú ideig meggyógyítod a traumát ebből a kapcsolatból, érezni fogod, hogy soha nem leszel rendben.

De az idegeit rendbe hozhatja. Először is, zárja be az összes kapcsolatot egy pszichopata: levelezés, levelek és még “kémkedés” rá a szociális hálózatokon. Eleinte elviselhetetlenül nehéz lesz, de idővel megkönnyebbül. Érezni fogod, hogy a józanság visszatér hozzátok, és a káosz elhagyja életét. Ez a tapasztalat hosszú távon is hasznos lehet. Meg fogod tanulni, hogy értékeljétek magatokat, és határokat szabjatok a pszichopatáknak, hogy soha ne sértsék újra nyugalmát.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤