8 varianter til hjemmet, der er lette at lave med hånden

1. Smag fra appelsin, kanel, nelliker og anis

naturlige smag til hjemmet: Flavor fra appelsin, kanel, nelliker og anis

En af de varmeste vinter lugter. Mange fremstiller appelsiner eller mandariner og fedter af duftende “pindsvin”. Denne smag fungerer godt i en uge. Mulighed med en dåse med mere langspil.

Skær orange med cirkler, tilsæt et par kanelspidser, 8-10 kryddernøgler og et par anis stjerner. Forholdet kan ændres afhængigt af hvilken lugt du foretrækker.

Fyld beholderen med vand. For at give smagen til blandingen skal den opvarmes (en vigtig regel for alle vandbaserede dufte). For at gøre dette kan du bruge fondue, USB-varmere til drikkevarer, stå for dummies med stearinlys eller bare en radiator.

2. Aromatizer fra citron, rosmarin og vanille

naturlige smag til hjemmet: duft af citron, rosmarin og vanille

Skær citronen i cirkler eller skiver og fold i en krukke. Tilsæt 3-4 spreds rosmarin og et par dråber vaniljeekstrakt. Fyld med vand og sæt i varmeren.

3. Smag fra lime, timian, mynte og vanille

naturlige smag til hjemmet: Smag fra lime, timian, mynte og vanille

Skær kalken i cirkler, tilsæt et par tijger, et par dråber vaniljeekstrakt og mynte. Fyld det med vand og varm det op.

Du kan bruge både mynte essens og tør mynte til te. Det samme gælder for timian: hvis der ikke er frisk, kan du tilføje en kniv tør.

4. Smag fra appelsin, ingefær og mandler

naturlige smag til hjemmet: Smag fra appelsin, ingefær og mandler

Skær orange i skiver og fold i en krukke. Tilsæt ingefær: frisk (så skåret i skiver også) eller i pulver – og fyld med vand. Et par dråber mandel essens supplerer duften. Nødder vil desværre ikke give en rig lugt.

Klar smag skal huske at sætte på et varmt sted.

5. Aromatizer fra nåle, muskatnødder og laurbærblade

Hvordan man laver smagsoplevelser med egne hænder: Smag fra nåle, muskatnødder og laurbærblade

Denne gang behøver du ikke noget at fylde med vand. Bare læg i en krukke gran gren og et par laurbær blade. For at de straks begynder at lugte, er det bedre at bryde dem. Tilsæt et par hele og et par revet muskatnød: deres smag er stærkere og mere stabil end pulverets.

6. Gel smag

Hvordan man laver en gel-smag

Skyl og tør små glas krukker. I midten af ​​lågene laves huller og forsegles dem med tissuepapir: dufter kan let passere gennem det.

Kog et glas vand og opløs i 2-3 poser gelatine. Hæld en spiseskefuld salt og hæld et glas koldt vand. Tilsæt 30 dråber af din æteriske æteriske olie og et par dråber farvestof. Bland alt grundigt og hæld i dåser. Lad det fryse (helst om natten) og arrangere det omkring huset.

7. Aromatizer fra bagepulver

Aromatisatorer med egne hænder: Frisker fra bagepulver

Bagepulver er meget modtagelig for lugt. Det vil ikke kun give væk duften af ​​æterisk olie, som er imprægneret, men også absorbere ubehagelige lugte.

Skær et rundt hul i glasbeholderens låg. Pak det med scrapbookingpapir og lav et hul i det med en nål. Du kan også bruge en tynd bomuldsklud eller gå let og bare gennembryde metaldækslet med en øl på flere steder.

Rene og tørre krukker fyldes med bagepulver til omkring halvdelen, tilsæt 8-12 dråber æterisk olie og ryste. Hvis duften ikke virker intenst nok, hæld i en anden 5-10 dråber og ryste igen.

8. Flavor fra tørrede blomster

Smag fra tørrede blomster

En fremragende løsning ikke kun til hjemmet, men også til kontoret. Tørrede blomster udstråler ikke kun en behagelig delikat aroma, men ser også meget æstetisk inde i glasburken.

Tørre blomster og urter kan købes på apoteket og opbevares eller tørres på egen hånd. Hvis du vælger anden vej, skal du blot binde en lille flok og hænge på et solrigt og godt ventileret sted.

Sæt planterne i en krukke og tilsæt et par dråber, der passer til duften af ​​æterisk olie. Så hvis du har tørrede roser eller rosehips, brug rosenolie. Hvis du har lavendel i banken, skal du styrke sin naturlige smag med lavendelolie.

Denne smag anbefales at ryste regelmæssigt.