Sådan rengøres tastaturet på en macbook fra en spildt væske

Så jeg spildte kaffe på MacBook Pro-tastaturet. Med hvem der ikke sker Jeg tror, ​​at næsten alle står over for dette problem og hældte drikkevarer som et computer tastatur. Og hvis et standard pc-tastatur er stille adskilt selv af et barn (især et barn), og så slettes det uden problemer i posen, så er der nogle problemer med MacBook Pro-tastaturet (unibody). Hvis jeg hældte det helt, så er outputet indlysende (og det er i dette tilfælde den eneste) – Bær den bærbare computer til service. Men jeg hældte ud i rummet og et par nøgler ved siden af ​​hinanden. Nu stikker det igennem tiden, og det skaber visse problemer i arbejdet.

At trække en bærbar computer i tjenesten for dette vejr over hele byen på grund af et hul er ikke særlig ønskeligt, så jeg besluttede mig for at komme ind på problemet globalt – for at søge efter svar i netværket. Det viste sig, at der ikke er noget kompliceret i dette, og selv jeg er i stand til at klare dette problem alene.

For at fjerne nøglen skal du bruge en lille skruetrækker.

Sådan fjernes individuelle nøgler på tastaturet MacBook Pro, Macbook og MacBook Air:

  • På venstre side indsættes en skruetrækker under sidekanten af ​​den nøgle, du vil fjerne.
  • Fjern nøglen ved at trykke på skruetrækker som om det var en håndtag. Sammen med nøglen vil du også trække en speciel mekanisme ud.
  • Skub forsigtigt denne mekanisme med en skruetrækker og tag den af ​​nøglen.
  • Rengør mekanismen selv, nøglen og fikseringspunktet fra snavsen og sæt forsigtigt alt på plads – først mekanismen, så nøglen selv. Ved vedhæftningspunktet vil du se tre kroge. For at returnere mekanismen tilbage skal du først kroge den bag hovedkrogen på højre side og derefter indsætte plastikpindene i småkroge (øvre og nedre). Du vil hurtigt klare opgaven, hvis du først krog på bundkrogen. Nu skal du kun nulstille nøglen.
  • I modsætning til MacBook Pro har MacBook Air ikke tre, men fire kroge. For at returnere mekanismen til dens plads, skal du først koble den over toppen og derefter bare trykke den ned.
  15 frisurer, som enhver pige vil gøre i 5 minutter

Med et hul er situationen lidt anderledes, da der ikke er en, men to mekanismer, og derudover er der specielle metalfastgørere.

Hvis du skal rense alle nøglerne, skal du ikke fjerne dem alle samtidig, ellers skal du kigge efter et billede af tastaturet for at sætte nøglerne i den korrekte rækkefølge.