Hvordan man lærer at tegne, selvom man ikke tror på dit talent

End at tegne?

  • En blyant Det nemmeste og mest forståelige tegneværktøj vil i hvert fald være nødvendigt for dig. Selv hvis du vil lære at male, vil en simpel blyant være nødvendig for at du kan lave en skitse. Ikke alle blyanter er de samme. Nogle er designet til tegninger, andre til tegning, andre til hverdagens opgaver. For hårde blyanter (3H, 4H og mere) er bedre at vælge ikke: de er nemme at ridse og rive i papiret.
  • Akvarel. Vandopløselig maling er kendt for sin lethed, gennemsigtighed og en bred palette af nuancer. Imidlertid er maling med akvarel ret svært: Du skal lære at bruge dens egenskaber og forestille dig, hvordan maling på papir vil opføre sig. På den anden side, hvis du anvender tilstrækkelig indsats, vil du lære at tegne i en af ​​de mest imponerende teknikker.
  • Gouache. Det er en tæt mat maling, der fortyndes med vand. Det er perfekt til de første trin i tegningen. Takket være den tætte tekstur af gouache kan mørke toner nemt dækkes med mørkere. Dette er meget vigtigt, for da kan alle fejl og fejl korrigeres. En anden god nyhed: gouache er billigt.
  • Pastel (tør). Disse farveblyanter bruges til at lave tegninger i bløde farver. På grund af sin tekstur er pastellen meget let at skygge, hvilket gør det muligt at skabe smukke overgange mellem nuancer. Du bør straks forberede det faktum, at fingrene og bordet (i det mindste) vil blive farvet i støv og krummer af pasteller. Klar pastellmønster er let at smøre, så pigmenter på papir skal fastgøres med lak eller fixativ.
  • Markører (“kopier”). Om dette relativt ukendte til det meste af instrumentet blev vi bedt om at fortælle illustratøren, læreren Anna Rastorgueva. Fordi hun maler med hjælp fra markører og gør det pragtfuldt. Det drejer sig ikke om tekstafskærmere og ikke om simple markører, nemlig alkoholmarkører, som på grund af deres grundlag ikke deformerer papiret og giver dig mulighed for at opnå glatte overgange mellem nuancer.
  How to become an interesting interlocutor
Markører til tegning
Kolidzei / Shutterstock.com

Fabrikanter af sådanne værktøjer er mange, her og japanske mærker, tysk og kinesisk, koreansk og russisk. Prisen varierer også – fra 160 til 600 rubler af hinanden, så selv en begynderforfatter kan hente et lille sæt til starten.

Paletter til denne type markører er usædvanligt brede med i gennemsnit 300 farver. For at undgå at blive forvirret, kan du købe et færdigt sæt, der som regel vælges til et bestemt emne: arkitektur, natur, manga.

Anna Rastorgueva, illustrator, lærer

Hvad hvis jeg ikke ved hvad jeg skal tegne?

Hvis du ikke ved hvad du skal tegne, men virkelig vil – kopiere, kopiere og gentage efter de andre. Intet galt med det. Tværtimod er dette en normal proces. Tag det billede, du kan lide, sæt det foran dig og start.

Video vejledning er meget nyttigt. I modsætning til tipsene i stil med “tegne en cirkel, tegne en stav, tilføj detaljer – du får et godt lærred”, ligner disse poster ikke. Du vil se, hvordan tegningen er oprettet.

Husk: kreativitet er en international ting. Vær ikke bange for at se på YouTube-kanaler af engelsktalende bloggere, selvom du ikke forstår hvad de siger.

Prøv at starte med disse kanaler:

  • Proko. Absolut må-have for alle, der ønsker at lære at tegne. Kunstneren er forståelig, blot visuelt forklarer det sværeste – hvordan man tegner en person. Dette er basen og grundlaget, så kanalen sikkert afregner i dine bogmærker.
  • Mark Crilley. Kunstneren arbejder i en tegneserie stil, så de, der vil lære at tegne søde, søde tegninger, finder her alt, hvad der er nødvendigt. Kunstneren viser forskellige teknikker, og i detaljer viser ramme for ramme de enkleste teknikker til at skabe en spektakulær tegning.
  • Sycra. Kanalen appellerer til alle, der elsker japanske tegnefilm og ønsker at lære at tegne anime. Video lektioner afslører temaet fra og til: kropsstruktur, facial features, kostumer og alt-alt-alt.
  • Bob Ross. Bob Ross er en legende af amerikansk tv. Måske er det mest inspirerende program i verden skabt af denne mand, der i 11 år lærte folk hvordan man laver mirakler på lærred. Du kan ikke forstå, hvad Bob siger i en blød stemme, men du kan ikke modstå kunstnerens talent, der trænger direkte ind på skærmen.

Generelt er valg af emne det andet grundlæggende spørgsmål efter at have valgt materialet. Og her er det ikke nødvendigt at være begrænset til traditionelle genrer: et portræt, et stille liv eller et landskab. I dag vinder hverdagens daglige skitser i popularitet. Ligesom fotos i Instagram løser kunstnerne hurtigt de spændende emner i deres notesbøger, publicerer dem i sociale netværk, lærer sammen og kommunikerer. Et objekt af interesse kan være absolut noget objekt – fra makrokort til insekter til detaljerede rejsedagbøger detaljeret i alle detaljer.

Anna Rastorgueva, illustrator, lærer

Hvad skal man læse for at lære at tegne?

“Du kan tegne i 30 dage,” Mark Kistler. En af de mest berømte bøger om tegning. Som de langsigtede observationer viser, efter at have læst det, og vigtigst har alle lært at tegne vejledningen.

  Hvorfor er det ikke nødvendigt og meget skadeligt at give barnet til vores skole

“Opdag kunstneren”, Betty Edwards. Tvivl med det samme er det muligt at informere: Under denne bog har lært at tegne allerede omkring 2 millioner dem, der betragtes som “armløse”. Dem, der ikke tror på deres egen styrke og tror, ​​at alle kunstnere kender noget mysterium med smukke malerier, siger vi: ja, mysteriet eksisterer. Det er skjult i denne bog.

“En skitsebog, der lærer dig at tegne!”, Robin Landa. Da Robin er en lærer selv, ved han, at de bedste studerende trækker på siderne i lærebøger. Det er her fantasien manifesterer sig fuldt ud! Derfor oprettede han en bog, hvor du kan (og skal tegne). Og i færd med at lære.

Jeg vil tegne, men jeg har ikke tid og ekstra penge

Hvordan man lærer at tegne ved hjælp af applikationer
Eugenio Marongiu / Shutterstock.com

Det første skridt kan ske uden særlige investeringer og indsatser. Download ansøgningerne om kreativitet og start lige nu.

Tayasui Sketches. En af de smukkeste og enkle applikationer med mange værktøjer vil lære dig at tegne i forskellige teknikker.

Bambuspapir. Wacom, skaberen af ​​tegningstabletter, har udviklet sin ansøgning til kunstnere. Skitser, skitser og fuldskalaer tegninger – dette program er nødvendigt på alle stadier af træningen.

Zen børste. Denne applikation hjælper ikke med træning, men den tilpasser sig den rigtige kreative måde. Med en børste kan du tegne karakteristiske slagtilfælde, og den færdige tegning ligner et kunstværk fra et fjernt østligt land.

Materialer er blevet sorteret med inspirationskilder, bøger er blevet studeret, men for de dårlige og applikationer er der. Dit skridt – det er på tide at komme ned til erhvervslivet.

Det vigtigste er at finde noget, der virkelig appellerer til dig. Go for it!

Anna Rastorgueva, illustrator, lærer