5 най-добри микрофона за iPhone и iPad

Днес в категорията iLike се предлагат добри микрофони за iPhone и / или iPad. Не само висококачествени микрофони, но и големи оригинали бяха включени в компилацията, като смешно изглеждащ микрофон за човек, който е запален и приятелски настроен към околния караоке.

1. iPhone Boom Mic от Белкин

Доста компактен микрофон (само 4 инча дължина), който обещава по-добри характеристики на гласовия запис от вградения микрофон, потискане на външния шум и два режима за запис на близки и отдалечени източници на звук. Монтира директно към телефона и се свързва към жака за слушалки. Яжте една AAA батерия.

Цена: $ 40 | Купи сега

2. Микрофон за караоке с “шумозаглушител”

Този микрофон е забележителен със закрепването му към уретанова чаша, което ще ви позволи да пеете, да викате, да викате и да се движите, без да навредите на другите. Свързва се с iPhone или iPad чрез обикновен USB кабел. Караоке приложение Segakara може да се изтегли безплатно от iTunes. Този микрофон може да се използва и без дюза като обикновен микрофон.

Цена: $ 80 | Купи сега

3. iRig MIC Cast за iPhone / iPod touch / iPad

iRig е преносим и много компактен микрофон, който може да се използва за записване на подкасти, лекции, интервюта, гласови бележки и много други. Този модел, според производителя, много добре свежда до минимум фоновия шум и има добри характеристики. В комплекта има много полезни неща, например мини-превключвател, който позволява превключване между запис на близки и отдалечени източници.

Цена: € 29,99 уебсайт

4. IM2 стерео микрофон за iPhone от Tascam

IM2 има вграден микрофон, предусилвател и аналогово-цифров преобразувател за два микрофона. Най-хубавата част е, че нямате нужда от адаптери. Микрофонът е снабден с USB вход за захранване на iPhone по време на дълги записвания или заснемане, което също е много удобно и практично.

  Endomondo: az egyik legjobb alkalmazás a futás és egyéb sportok (+ forgalmazása promóciós kódok)

Цена: $ 79.99 | уебсайт

5. Fostex AR-4i аудио интерфейс за iPhone 4 / 4S и iPod touch 4G

Ако търсите микрофон, който е свързан директно към телефона, може би това решение ще ви хареса. Системата използва докинг конектор вместо 3,5-милиметров стерео порт. Системата разполага със собствен бордов аналогово-цифров преобразувател за по-добро качество на звука.

Fostex’a адаптер има три стерео порт и се предлага с два микрофона, които могат да бъдат оптимално разположени: Адаптерът може да се използва в режим пейзаж или портретен режим, като стойка за микрофон – идеални за подкастинг или глас на определени места.

Цена: $ 99 | Уебсайт | Купи сега

Споделяйте в коментарите, какво използвате и какви са впечатленията ви от устройството.