5 najboljih mikrofona za iPhone i iPad

Danas u iLike kategoriji odabir dobrih mikrofona za iPhone i / ili iPad. Izbor nije došao samo visokokvalitetne mikrofone, već i veliki izvornika, kako smiješno izgleda mikrofon za pojedinca nježan i prijateljski na karaoke.

1. iPhone Boom Mic iz Belkina

Prilično kompaktni mikrofon (samo 4 inča u duljinu), koji obećava bolji od ugrađenog mikrofona, karakteristike glasa za snimanje, za suzbijanje pozadinske buke i dva načina za snimanje bližoj i daljoj izvora zvuka. Postavlja se izravno na telefon i povezuje se s priključkom za slušalice. Jedite jednu AAA bateriju.

Cijena: $ 40 | Kupi sada

2. Mikrofon za karaoke s “prigušivačem”

Mikrofon je izvanredan njegovo vezanje u obliku uretanske zdjelu, koji će vam omogućiti da pjeva, vikati, derati, i kako želite podivljati bez utjecaja na druge. Priključuje se na iPhone ili iPad pomoću jednostavnog USB kabela. Karaoke aplikacija Segakara se može preuzeti besplatno s iTunes-a. Ovaj mikrofon također se može koristiti bez mlaznice poput normalnog mikrofona.

Cijena: $ 80 | Kupi sada

3. iRig MIC Cast za iPhone / iPod touch / iPad

iRig je prijenosni i vrlo kompaktan mikrofon koji se može koristiti za snimanje podcasta, predavanja, intervjua, glasovnih bilježaka i još mnogo toga. Ovaj model, prema proizvođaču, vrlo dobro minimizira pozadinsku buku i ima dobre karakteristike. U kompletu ima mnogo korisnih stvari, na primjer, mini prekidač koji omogućuje prebacivanje između snimanja bliskih i udaljenih izvora.

Cijena: € 29,99 | web stranica

4. IM2 stereo mikrofon za iPhone iz Tascam

IM2 ima ugrađeni mikrofon, predpojačalo i analogno-digitalni pretvarač za dva mikrofona. Najbolji dio je, ne trebate nikakve adaptere. Mikrofon ima USB ulaz za napajanje iPhone tijekom dugog snimanja ili snimanja, što je također vrlo povoljno i praktično.

Cijena: $ 79.99 | web stranica

5. Fostex AR-4i audio sučelje za iPhone 4 / 4S i iPod touch 4G

Ako tražite mikrofon koji je priključen izravno na telefon, možda vam ovo rješenje odgovara. Sustav koristi priključak za priključnu stanicu umjesto 3,5-milimetarske stereo priključnice. Sustav dolazi s vlastitim analogno-digitalnim pretvaračem na bateriju radi bolje kvalitete zvuka.

Fostex’a adapter ima tri stereo priključak, a dolazi s dva mikrofona koja može biti optimalno postavljene: Adapter se može koristiti vodoravno ili portretnom načinu rada, kao i stav mikrofona – savršeno za Podcasting ili voice-overa.

Cijena: $ 99 | Web stranica Kupi sada

Podijelite komentare, što upotrebljavate i kakva su vaša pojavljivanja na uređaju.