Endomondo: En af de bedste applikationer til løb og andre sportsgrene (+ distribution af promo koder)

Et af hovedproblemerne i sport er at bevare motivationen, og ideelt – at øge den. Sikkert alle har været i en situation i livet, da han begyndte at engagere sig aktivt i løb eller stavgang, skiløb eller cykling, og derefter kastede træning. Der er mange forskellige gode applikationer, der med succes løser dette problem. De viser dig dine statistikker, antallet af tabte kalorier, giver dig mulighed for selvstændigt at sætte mål og opnå dem, herunder på bekostning af den sociale komponent. Endomondo er et af de bedste af disse applikationer. Det er velegnet til professionelle og erfarne atleter, såvel som for dem, der bare kommer på vej for en sund livsstil.

Så, Endomondo, skriver ikke kun besættelsen, “bestået” den måde (din sang), antallet af kalorier, trin, eller den gennemsnitlige hastighed. Det vil introducere en social konkurrencekomponent (startskærm → Vælg træning → slå en ven). Og hvis du ikke har nogen venner, der bruger det, vil du være i stand til at motivere dig selv på en anden måde: at sætte et mål (tid, kalorieforbrænding eller mål afstand, som du er nødt til at overvinde, målet at slå sin egen rekord).

IMG_0446 IMG_0465

Det gode var, at du kan finde stier i nærheden (du skal klikke på skyderen ikonet side, vælge ruter, og fanen derefter nærheden) og bruge dem til din træning, holde dine yndlingsnumre i favoritter (Mine favoritter).

IMG_0455 IMG_0473

Autorisationen er ekstremt enkel. Du kan gå i gang med at bruge en konto fra facebook, eller traditionelt, efterlade en email. Så snart du er autoriseret, vil du se et forslag til at tilføje venner. Brug det, i så fald vil invitationen fra venner arbejde for dig som en yderligere konkurrencedygtig og social motivation.

  6 legjobb ingyenes videó szerkesztő az iPhone-hoz

IMG_0434 IMG_0436

Hovedskærmen er ekstremt enkel, klar og smuk. Den har to tilstande, den anden i form af et kort og en stor grøn knap, der opfordrer dig til at starte træningen.

IMG_0445 IMG_0444

Kun ét felt er værd at udfylde inden træningsstart – dette er den type sport, du skal gøre (standarden kører). Resten af ​​felterne kan også tilpasses efter anmodning fra telefonens ejer. Du kan få vist hovedskærmen workout tid, distance, der overvandt, kalorieforbrug, puls (pulsudgang, hvis du bruger ext. Enhed, der forbinder til ansøgningen, hastighed, gennemsnitshastighed, væsketab, det samlede antal trin, antal skridt pr. minut).

IMG_0461 IMG_0463

I slutningen af ​​træningen, med en elegant bevægelse af hånden, trykker vi på stop og se statistikkerne på træningen, som kan deles på facebook.

IMG_0450 mzl.fjjdlqcw.320x480-75

Venstre – kører på plads i min ydeevne, til højre – applikationsskærmen fra en rigtig atlet ????

Også i ansøgningen er der et afsnit med intervalltræning (tre forudinstallerede træningsprogrammer og muligheden for at lave dit eget program).

IMG_0467 IMG_0474 [1]

Genoptagelsen jeg kan lave efter den første bekendtskab med ansøgningen: bekvemmeligheden 5 af 5, en behagelig og nem at bruge grænseflade. Ansøgningen er værd at sine penge. Vi beder dem, der har brugt ansøgningen i lang tid til at dele deres oplevelser og indtryk i kommentarerne.

Vi vil virkelig have dig til at spille sport med glæde, og vores yndlingsenheder og -applikationer hjælper dig med dette! Derfor er vi klar til at give dig fire salgskoder til Endomondo. Vilkår er standard: Du deler et link til dette indlæg med venner på Twitter og giver et link til din tweet i kommentarerne til dette indlæg. Vi vil lave en tilfældig prøve på fire heldige og give salgskoder. Glem ikke at zafolovit @MacRadar, fordi promo koder sendes en personlig besked, og sende meddelelsen af ​​ikke-folovveru umulig.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤