5 parasta mikrofonia iPhonelle ja iPadille

Tänään iLike-kategoriassa on valikoima hyviä mikrofoneja iPhonelle ja / tai iPadille. Kokoelmassa ei ollut mukana vain laadukkaita mikrofoneja, vaan myös suuria alkuperäiskappaleita, hauska näköinen mikrofoni, joka säästää ja ympäröivän karaokeen ystävällinen.

1. Belkinin iPhone Boom Mic

Melko pienikokoinen mikrofoni (vain 4 tuumaa pitkä), joka lupaa paremmin kuin sisäänrakennettu mikrofoni, äänen tallennus- ominaisuudet, tukahduttaa taustamelua ja kaksi tilaa tallentamiseen lähellä ja kaukana äänilähteitä. Asentaa suoraan puhelimeen ja liittää kuulokeliitäntään. Syö yksi AAA-paristo.

Hinta: $ 40 | Osta nyt

2. Mikrofoni karaokeen, jossa on “äänenvaimennin”

Tämä mikrofoni on huomattava uretaanikupin kiinnityksessä, jonka ansiosta voit laulaa, huutaa, röyhtää ja miten ajaa ilman vahinkoa muille. Liittyy iPhoneen tai iPadiin yksinkertaisen USB-kaapelin avulla. Karaoke-sovellus Segakara on ladattavissa ilmaiseksi iTunesin kautta. Tätä mikrofonia voidaan käyttää myös ilman suutinta, kuten normaali mikrofoni.

Hinta: $ 80 | Osta nyt

3. iRig MIC Cast for iPhone / iPod touch / iPad

iRig on kannettava ja erittäin kompakti mikrofoni, jota voidaan käyttää podcasteja, luentoja, haastatteluja, äänimerkkejä ja paljon muuta. Tämä malli valmistajan mukaan hyvin minimoi taustamelun ja sillä on hyvät ominaisuudet. Pakkauksessa on paljon hyödyllisiä asioita, esimerkiksi mini-kytkin, joka sallii vaihtaa lähi- ja etälähteiden tallennuksen välillä.

Hinta: € 29.99 | verkkosivusto

4. IM2-stereomikrofoni iPhonelle Tascamista

IM2: ssä on sisäänrakennettu mikrofoni, esivahvistin ja analogi-digitaalimuunnin kahdelle mikrofonille. Paras osa on, et tarvitse mitään sovittimia. Mikrofonissa on USB-tulo, joka tukee iPhonea pitkien tallennus- tai kuvausistuntojen aikana, mikä on myös erittäin kätevää ja käytännöllistä.

Hinta: $ 79.99 | verkkosivusto

5. Fostex AR-4i -liitäntä iPhone 4 / 4S: lle ja iPod touch 4G: lle

Jos etsit mikrofonia, joka on liitetty suoraan puhelimeen, niin ehkä tämä ratkaisu sopii sinulle. Järjestelmä käyttää telakointiliitäntää 3,5 millimetrin stereoportin sijaan. Järjestelmässä on oma analoginen / digitaalinen konvertteri, joka parantaa äänenlaatua.

  Jak hrát hry s PSP na iPhone bez jailbroken

Fostex’a sovitin on kolme stereo portti ja mukana kaksi mikrofonia, jotka voidaan sijoitettu optimaalisesti: Sovitin voidaan käyttää vaakasuunnassa tai pystyasentoon, kuten mikrofoni seistä – täydellinen podcasting tai ääni-overs.

Hinta: $ 99 | Verkkosivusto | Osta nyt

Jaa kommentteihin, mitä käytät ja mitä vaikutelmia laitteesta.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top