Топ 5 имейл клиенти за iOS

Въпреки разширяването на мигновените пратеници, аз винаги използвам пощата. В него се решават и двата работни въпроса, както и някои лични, които не изискват незабавна реакция. В App Store приложенията за електронна поща са тъмни, но е трудно да се заемем с тях. Някъде, когато дизайнът се скъса, някъде не са достатъчно необходими функции.

Моят оптимален набор изглежда така:

 1. Модерен минималистичен интерфейс.
 2. Удобна работа с няколко кутии.
 3. Навременни известия (здравей, стандартна поща).
 4. Мултиплатформени.
 5. Различни чипове като елементите на календара и мениджъра на задачите.

В ролите на App Store избрах първите пет, според мен, най-добрите приложения за електронна поща: Spark, CloudMagic, Airmail, Inbox, myMail. Ще ви кажа какво харесах и не ми хареса, а в края ще има анкета и ще решите кой имейл клиент е най-добрият.

искра

Какво ви харесва

 • Трудно е да се намери точната информация, когато касетата е натъпкана с бюлетини, разписки и просто ненужни данни. Но в Spark има готина функция – Smart Inbox. Единичен хъб, който събира всички букви и ги подрежда по вид и значение. Изключително полезно нещо е, че помага бързо да се разкъса пощата и да се намери правилното писмо.
 • Комплект от пет приспособления разширява възможностите на пощальона. Можете бързо да се придвижвате до вградения календар, прикачените файлове или отложените съобщения. Приспособленията се поставят в горния панел или в долната част на падащия бутон.
 • Разработчиците успяха да направят минималистичен и все пак гъвкав интерфейс. На основния екран можете да показвате джунджури, да променяте елементите на страничното меню и да сменяте. Всичко е конфигурирано напълно: от известия и значки до подписи и звуци. Чрез персонализиране на Spark, ако не на първо място, а точно на върха.
 • Spark поддържа повечето от известните услуги като Evernote, Pocket, “Google Drive” и т.н. Можете лесно да запазите бележка в Pocket или да изпратите документ от Dropbox.

  5 najboljih mikrofona za iPhone i iPad

Какво не ви харесва

 • До минус мога да се отнасят само за липсата на версия за macOS и Android. Но пощенският клиент се развива бързо: не толкова отдавна, Spark стана достъпна за собствениците на iPad и придоби руски език. Освен това, разработчиците вече са показали екранна снимка на приложението за MacOS, така че остава да се изчака освобождаването.

CloudMagic

Какво ви харесва

 • Приложението има прост и изчерпателен интерфейс, не претоварен с излишни дизайнерски изкушения. Всеки бутон на мястото му, кутиите имат свой собствен цвят, което ви позволява бързо да разберете къде е писмото и къде да го изпратите: в архива или в кошницата.
 • Разработчиците се интересуват от интеграцията с различни услуги. Те са представени с карти, които на първо място изглеждат страхотно, и второ, че е удобно. В момента се поддържат следните услуги: Evernote, Todoist, Pocket, Trello, OneNote, Zendesk, Salesforce, Asana и MailChimp. Активно използвам Trello и възможността директно да запазя необходимата информация от пощата на борда, който наистина харесвам. Освен това се поддържа цялото популярно хранилище за облаци, където без тях?
 • Приложението е много бързо и работи с десетина кутии без намек за закъснения и спирачки. Що се отнася до мен, това е най-бързият мейлър там.
 • CloudMagic е налице за всички устройства в iOS, Android и MacOS. Също така се поддържат Apple Watch и часовник на Android Wear. Само мач за тези, които имат няколко устройства на различни платформи. Приложението за Mac все още изостава от функционалността на версията си за мобилни устройства, но мисля, че това скоро ще бъде коригирано.

Какво не ви харесва

 • За себе си не открих никакви недостатъци. Това е отличен пощальон, който може да бъде посъветван на всички.

въздушна поща

Какво ви харесва

 • Заглавието на най-персонализирания пощенски клиент заслужено получава Airmail. Променете менюто, лентата и известията по начина, по който искате. Всеки детайл в приложението е конфигуриран: в кой браузър да се отварят връзки, кои приставки да се изтеглят автоматично. Приложението може да се коригира до максимум, така че е удобно да работите с пощата.
 • В редактора на буквата над обичайната клавиатура има допълнителен ред бутони. С него можете да форматирате буква, да създадете номериран списък, да вмъквате текст или изображение. Това е страхотно пестене на време.
 • Ако използвате Airmail на Mac, мобилната версия е точно ваш избор. Когато включите за първи път, ще ви бъде предложено да импортирате акаунти от въздушната поща на компютъра и не е нужно да правите нищо ръчно.
 • При Airmail функцията за забавено четене е страхотна. Можете да настроите фина настройка, когато искате да прочетете писмото, а настройките са незабавно синхронизирани с версията за настолни компютри.
 • Приложението поддържа всички възможни услуги, такива разнообразие, които не съм виждал при никакви пощенски услуги. Предлага се веднага да изтеглите необходимото приложение и да съхраните информацията там.

Какво не ви харесва

 • Това е единственият платен пощенски клиент в колекцията. И струва много – 379 рубли. Но трябва да разберем, че ако имате 1-2 кутии и пет букви на ден, нямате нужда от въздушна поща. Това е чудесно средство с невероятна функционалност, но не за всеки. Изпращането на въздушни листи ще бъде полезно за тези, които постоянно работят по пощата и имат много кутии. Обикновените потребители предпочитат по-скоро безплатни аналози, които са достатъчни за очите им.

Входящи

Какво ви харесва

 • Във Inbox, сортирането на буквите работи много добре. Те автоматично се разделят на категории (“Промоции”, “Форуми”, “Социални мрежи” и т.н.), така че касетата винаги е подредена. А благодарение на визуализациите можете да видите кои писма имат прикачени файлове и дали да ги отворите.
 • Всяко писмо е едновременно задача, което означава, че са налице всички инструменти за управление на задачите. Освен това можете да създадете напомняне директно в приложението, но няма достатъчно, освен в календара.

Какво не ви харесва

 • Входящата поща работи само с профили в Gmail, така че не всеки ще бъде наред.
 • Няма само една лента за всички кутии, трябва непрекъснато да скачате от един акаунт в друг.

myMail

Какво ви харесва

 • Всемогъщ имейл клиент, работещ с повечето доставчици на електронна поща: My.com, Mail.Ru, Yandex, Google, Rambler, Exchange и Yahoo! Удобно е да запазите няколко профила тук, без да инсталирате отделно приложение “Yandeks.Pochty” или Mail.Ru.
 • Изглежда свеж и вкусен. Управлението е свързано предимно със svaypah, интерфейсът не е претоварен с допълнителни бутони. Работи с интелигентно и лесно отваряне на най-тежките писма. Можете лесно да прикачите големи файлове на 25 МБ.

Какво не ви харесва

Отново не виждате всички букви на една лента. Ако в “Вх. Поща” това е по някакъв начин поносимо (все още работи само с Gmail), това е голям недостатък.

Най-добър имейл клиент за iOS

Такъв избор се оказа. За да избера най-добрия клиент, реших да организирам малък вот. Кликнете върху най-достойното, по ваше мнение, заявление и след това добре дошли в коментарите. Нека видим кой пощенски служител заслужава титлата на най-добрите.

[polldaddy анкета = “9454397”]

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top