De bedste iPad-applikationer til videoredigering: iMovie, Pinnacle Studio og andre

Vores iPad er faktisk en multifacetteret enhed med mange forskellige brugsscenarier, hvoraf den ene er videoredigering. På grund af den store diagonal af skærmen og relativt kraftig fyldning iPad med lethed kan bruges til installation af enkle ruller. Video fra din sidste ferie, matinee i børnehave og enhver anden hjemme video – nemt kan du blive til en “film”. Apple tog sig af os og lancerede iMovie til iPad, men derudover er der mange flere lignende applikationer. Er det værd at lede efter alternativer, og hvilke fortjener din opmærksomhed?


iMovie

imovie1

Som du forstår, er iMovie Apples proprietære applikation til installation og overført til iOS med OS X. Med det kan du importere et klip og flere klip; klip eller lim dem til det rette sted Tilføj overgange, effekter og titler. Også iMovie understøtter oprettelsen af ​​cool trailere på farten. Derudover indeholder den alle de traditionelle funktioner til redigering af applikationer, såsom billede-i-billede, split-screen, slow-mo effekter og meget mere. Interfacet og brugen af ​​selve applikationen ligner Mac-versionen, så hvis du er bekendt med det, tager det ikke meget tid at mastere iMovie på iPad. Det er også værd at bemærke, at du kan sende færdige videoer til Apple TV eller til en anden iOS-enhed via AirDrop.

imovie2

Hvis du ikke vil bryde væk fra Apple-økosystemet og foretrække branded-applikationer – vælg iMovie.

Pinnacle Studio

tinde

Pinnacle Studio, tidligere kendt som Avid Studio, eksisterer betydeligt længere end iMovie til iOS og indeholder mange af dets funktioner. Kontrolinterfacet er lidt anderledes, men det giver dig mulighed for at vise flere kontroller, som i professionelle redigeringsprogrammer. Plusserne til Pinnacle Studio omfatter support til Box, Vimeo, Dropbox, Google Drive og Microsoft Skydrive, som ikke findes i iMovie. Når din film er klar – kan du straks uploade den til skyen eller dele den via Facebook, YouTube eller Vimeo.

  5 legjobb mobil szkenner iPhone és iPad számára

pinnacle2

Hvis du er interesseret i flere redigeringsmuligheder og integration med videotjenester og cloud storage – Pinnacle Studio er lige hvad du har brug for.

Videon

videon1Videon er en universel løsning. Med det kan du ikke bare montere videoen, men også fange den, det vil sige skyde. Programmet har mange optagelseskapacitet, som f.eks. Skift mellem front- og bagkameraer, video stabilisering, lydoptagelsesniveau og meget mere. Med hensyn til redigering har Videon alle de traditionelle funktioner. Desuden har den farvekorrektionsfiltre, effekter, forhåndsvisning og andre funktioner.

videon2

Hvis dine planer omfatter optagelse af høj kvalitet video, med et minimalt behov for redigering – prøv Videon.

Magisto

magisto1

Faktisk er Magisto et redskab til videoredigering, men det er også meget bekvemt at oprette og dele videoklip. Du skal blot vælge det foto eller den video, som du vil montere videoen fra, bestemme stilen og vælge den sang eller melodi, der skal bruges som lydspor – alt andet vil blive gjort af Magisto. Når ansøgningen er færdig med at gengive filmen – vil du modtage en meddelelse og straks kunne se videoen eller dele den med dine venner. I den gratis version kan du tilføje op til 10 klip, derefter skal du købe et abonnement.

magisto2

Hvis du vil skabe spektakulære videoer med et minimum af indsats – Magisto (under hensyntagen til abonnementet) bliver det bedste valg.


Er der nogen spørgsmål, kommentarer eller forslag? Velkommen til kommentarerne – Jeg er altid glad for at snakke og hjælpe. Bliv hos os, der er meget mere at komme!

  适用于iPhone和iPad的5个免费播放器,您可以在其中收听FLAC

(via)

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top