5 legjobb mobil szkenner iPhone és iPad számára

A mai napig az App Store meglehetősen sok olyan alkalmazással rendelkezik, amely lehetővé teszi az iratok IOS-eszközökkel való szkennelését, anélkül, hogy speciálisan tervezett berendezéseket használna. Úgy döntöttem, hogy kiválasztom az öt legérdekesebb fizetett és ingyenes programot, amelyek sok felhasználó számára kedvére fognak választani.

Scanner Pro a Readdle segítségével

Talán elkezdem az alkalmazást, amelyet személyesen használok. A Scanner Pro-nak van egy elég jó felülete, sötét színekben. Az alkalmazás fő képernyőjén hozzáférhet a készen álló dokumentumokhoz, amelyek név és dátum szerint válogathatók, mappákba helyezve.

IMG_0497

Két szkennelési mód áll rendelkezésre. Az első esetben egy képet készítünk az objektumról, és azonnal megkezdjük feldolgozását, a másodikban pedig pár képet készítünk egymás után, majd egymás után szerkesztjük a rögzített képeket. A fókuszálás során az alkalmazás szinte tökéletesen meghatározza a dokumentum határait.

IMG_0500

Miután elkészült a fotó, kiválaszthatjuk a két szűrő közül az egyiket, a jobb megjelenítés érdekében módosíthatjuk a fényerőt és a kontrasztot. A kész dokumentum elmenthető filmben, elküldve az e-mailbe vagy a felhő tárolására JPEG vagy PDF formátumban. Az alkalmazás nem okoz semmilyen panaszt, de a teljes verzió ára – 229 rubel.

Scan Connect

Kezdve ezzel az alkalmazással, rögtön észrevettem, hogy a beolvasott dokumentum határainak automatikus észlelése hiányzik. Lehet, hogy a kép elkészülte után fog működni, gondoltam, de a találgatásom rossz volt. Úgy gondolom, hogy egy ilyen funkció hiánya jelentős hátrány, mivel termékfejlesztőik számára 169 rubelt fizetnek.

IMG_0502

A képszerkesztő képernyő rám gondolt. Először is, miért van ilyen típusú alkalmazás olyan sok szűrővel, és semmilyen módon nem növeli a kép minőségét? Szerintem nem szabad a Scanneret beillesztenie az Instagramba. Másodszor, mi a szűrő célja, ami a dokumentum elmosódását okozza? Valójában a felhasználó, aki átkutatja a dokumentumokat, érdekli a végeredmény egyértelműsége, és nem a felhős képet.

  适用于iOS的十大RPG游戏

IMG_0503

Ha a fejlesztők egyszerre nem tudtak elmosódást alkalmazni, de egy bizonyos webhelyre, akkor a Scan Connect-ról szóló véleményem sokkal jobb lesz.

ABBYY Fine Scanner

Itt az ideje, hogy megemlítsen egy ingyenes alkalmazást. A Fine Scanner egyik fő tulajdonsága, hogy automatikusan kiválasztja a felhasználó által készített három legjobb képet. Ezt a funkciót teszteltem, sok fotót készítettem fókuszálás nélkül, de nem tudtam rossz választást találni az alkalmazásból.

IMG_0515

Az alkalmazás minőségi módon vágja le a képet, megtalálja a határait, és amikor a mentés lehetővé teszi a kategóriák és címkék kiválasztását, egyszerűsíti a dokumentumok keresését, támogatja a felhőbe, galériába történő mentés és e-mail küldése. Röviden, a Fine Scanner egy jó szabad megoldás, nincs semmi hozzáadás.

PDFScanner

A név alapján ez az alkalmazás PDF formátumú dokumentumokat hozhat létre, így el kell felejtenie a filmre való mentést. Szép lehetőség az, hogy a főképernyőn lévő objektumok egyszerűen a szinkronizáláshoz húzódnak a Dropbox mappába, anélkül, hogy ki kellene nyitni a dokumentumot, és meg kell választani a kívánt műveletet a menüben.

IMG_0519

A fejlesztők azt állították, hogy a felvett objektum éleinek automatikus felismerése a funkció, de valójában ez nem működik. Megpróbáltam jó minőségű képeket készíteni, különböző távolságokból fényképezve, de minden alkalommal, amikor az alkalmazás udvariasan megkérte a képről való levágást.

IMG_0521

A program lehetővé teszi a különböző formátumok kiválasztását a mentéshez (A4, A3, stb.), De ha nem szeretné, hogy ilyen kísérleti ellenőrzést kapjon, akkor magának kell beállítania a méretét.

Gyors szkenner

Nagyszerű app. A Fast Scanner ingyenes verziójában lehetőség van automatikusan megtalálni az objektum határait, beállítva a fogadott dokumentum fényerejét, amely filmre menthető vagy e-mailben küldhető. A felhő tárolására történő letöltés csak a fizetős verzióban érhető el.

IMG_0511

A legfontosabb különbség az alkalmazás és a fent említettek között az a dokumentumszerkesztő funkció, amellyel különböző dokumentumokat és feliratokat lehet elhelyezni a dokumentumban, amit nagyon tetszett. Csak képeket rajzolhat a képen, ha vannak ilyenek.

  NeoBook: ingyenes orosz nyelvű könyvek iPhone és iPad számára


Remélem, hogy a cikkem segített kiválasztani a megfelelő alkalmazást. És milyen programokat használ a dokumentumok beolvasásához?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top