Endomondo: μία από τις καλύτερες εφαρμογές για τρέξιμο και άλλα αθλήματα (+ διανομή κωδικών promo)

Ένα από τα κύρια προβλήματα στον αθλητισμό είναι η διατήρηση του κινήτρου, και ιδανικά – η αύξηση του. Σίγουρα ο καθένας έχει σε μια κατάσταση της ζωής, όταν άρχισε να συμμετάσχουν ενεργά στη λειτουργία ή μπατόν, σκι ή ποδήλατο, και στη συνέχεια έριξε την προπόνηση. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές καλές εφαρμογές που αντιμετωπίζουν με επιτυχία αυτό το πρόβλημα. Θα σας δείξω τα στατιστικά σας, ο αριθμός των χαμένων θερμίδων σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε ανεξάρτητα τους στόχους σας και να επιτύχετε τους, μεταξύ άλλων και σε βάρος του κοινωνικού στοιχείου. Το Endomondo είναι μία από τις καλύτερες από αυτές τις εφαρμογές. Είναι κατάλληλο για επαγγελματίες και έμπειρους αθλητές, καθώς και για όσους ακολουθούν την πορεία ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Έτσι, Endomondo, γράφει όχι μόνο της κατοχής, «πέρασε» το δρόμο (τραγούδι σας), τον αριθμό των θερμίδων, βημάτων, ή τη μέση ταχύτητα. Θα εισαγάγει ένα κοινωνικά ανταγωνιστικό στοιχείο (Αρχική οθόνη → Επιλογή προπόνηση → Beat a friend). Και αν δεν έχετε φίλους που το χρησιμοποιούν, θα είστε σε θέση να παρακινήσει τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο: να θέσει ως στόχο (χρόνος, θερμίδες που καίγονται ή την απόσταση στόχο που θα πρέπει να ξεπεραστεί, ο στόχος να κερδίσει το δικό του ρεκόρ).

IMG_0446 IMG_0465

Το ωραίο είναι ότι μπορείτε να βρείτε μονοπάτια γύρω από το ξενοδοχείο (θα πρέπει να κάνετε κλικ στην πλευρά του δρομέα εικονίδιο, επιλέξτε τις διαδρομές, και στη συνέχεια στην καρτέλα μικρή απόσταση) και τη χρήση τους για την προπόνηση σας, κρατώντας τα αγαπημένα σας κομμάτια στα αγαπημένα (Αγαπημένα).

IMG_0455 IMG_0473

Η εξουσιοδότηση είναι εξαιρετικά απλή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λογαριασμό από το facebook, ή παραδοσιακά, αφήνοντας ένα email. Μόλις είστε εξουσιοδοτημένοι, θα δείτε μια πρόταση για να προσθέσετε φίλους. Χρησιμοποιήστε το, στην περίπτωση αυτή, η πρόσκληση φίλων θα λειτουργήσει για σας ως πρόσθετο ανταγωνιστικό και κοινωνικό κίνητρο.

  Endomondo: En af de bedste applikationer til løb og andre sportsgrene (+ distribution af promo koder)

IMG_0434 IMG_0436

Η κύρια οθόνη είναι εξαιρετικά απλή, καθαρή και όμορφη. Έχει δύο τρόπους, το δεύτερο με τη μορφή χάρτη και ένα μεγάλο πράσινο κουμπί που σας καλεί να ξεκινήσετε την προπόνηση.

IMG_0445 IMG_0444

Μόνο ένα πεδίο πρέπει να συμπληρώσετε πριν την προπόνηση – ένα είδος του αθλήματος που θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε (default είναι σε λειτουργία). Τα υπόλοιπα πεδία είναι επίσης προσαρμόσιμα κατόπιν αιτήματος του ιδιοκτήτη του τηλεφώνου. Μπορείτε να εμφανίσετε το κύριο χρόνο άσκησης της οθόνης, απόσταση, ο οποίος ξεπέρασε, θερμίδες που καίγονται, τον καρδιακό ρυθμό (έξοδος παλμών αν χρησιμοποιείτε εσωτ. Συσκευή που συνδέεται με την εφαρμογή, την ταχύτητα, μέση ταχύτητα, απώλεια υγρών, ο συνολικός αριθμός των βημάτων, τον αριθμό των βημάτων ανά λεπτό).

IMG_0461 IMG_0463

Στο τέλος της προπόνησης, με μια κομψή κίνηση του χεριού, πατάμε το σταμάτημα και βλέπουμε τα στατιστικά στοιχεία για την προπόνηση, τα οποία μπορούν να μοιραστούν στο facebook.

IMG_0450 mzl.fjjdlqcw.320x480-75

Αριστερά – τρέξιμο στη θέση μου στην παράσταση, στα δεξιά – η οθόνη εφαρμογής από έναν πραγματικό αθλητή 🙂

Επίσης στην εφαρμογή υπάρχει μια ενότητα με προπόνηση διαστημάτων (τρεις προ-εγκατεστημένες ασκήσεις και η δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας προγράμματος).

IMG_0467 IMG_0474 [1]

Το βιογραφικό που μπορώ να κάνω μετά την πρώτη γνωριμία με την εφαρμογή: η ευκολία 5 από 5, ένα ευχάριστο και εύκολο στη χρήση interface. Η εφαρμογή αξίζει τα χρήματά της. Ζητάμε από εκείνους που έχουν χρησιμοποιήσει ενεργά την εφαρμογή για μεγάλο χρονικό διάστημα να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις τους στα σχόλια.

Θέλουμε πραγματικά να παίζετε αθλήματα με ευχαρίστηση και τις αγαπημένες συσκευές και εφαρμογές σας για να σας βοηθήσουμε σε αυτό! Ως εκ τούτου, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε τέσσερις κωδικούς προώθησης για το Endomondo. Οι όροι είναι στάνταρ: μοιράζεστε έναν σύνδεσμο σε αυτήν την ανάρτηση με φίλους στο Twitter και δώστε ένα σύνδεσμο στο tweet στα σχόλια αυτής της ανάρτησης. Θα κάνουμε ένα τυχαίο δείγμα τεσσάρων τυχεροί και θα δώσουμε κωδικούς προώθησης. Μην ξεχάσετε να zafolovit @MacRadar, επειδή οι κώδικες promo έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα και στείλτε το μήνυμα της μη folovveru αδύνατη.