iPhone с колко памет можете да използвате

От дълго време очаквахме, че Apple ще изостави модели с 16 гигабайта и ще ги замени с 32. Компанията обаче реши да се оттегли и да изостави 32GB модела. На негово място е модел с 64 GB, а максималната памет сега е 128 GB.

Кой iPhone 6 (+) трябва да си купя сега? Е всичко толкова просто като преди? Нека да го разберем.

И в отговор на горния въпрос: всичко не е толкова просто, колкото преди. Заради iCloud Drive. Apple обновява iCloud и го прави конкурент на Dropbox, Google Диск и други клауд хранилища. Докато услугата работи лошо, но ние я тестваме в бета версия и е простена. Ето какви тарифи за iCloud Drive Apple предлагат.

Снимка от 2014-09-13 в 14.38.25

Това означава, че 20 GB могат да бъдат закупени за $ 0.99 на месец. Като се има предвид, че ценовата разлика между младши и среден модел на iPhone е $ 100, iCloud Drive не изглежда толкова лошо, нали? Ако не живеете в Украйна (2G интернет), а след това в облака Apple можете лесно да съхранявате големи файлове. Видеоклипове, снимки, документи. И за музика, използвайте клауд услуги. Например, Google Music или iTunes Radio.

През последните две години ходя с iPhone 5 32 GB. През това време притурката беше изтъркана само няколко пъти, въпреки че инсталирах тежки играчки, заснех видео и слушах много музика. Сега няма такъв модел и идеалният избор за всеки човек ще бъде iPhone 6 (+) на 64 гигабайта. Ако сте готови да платите над 100 долара, тогава си струва да го направите.

Кой има достатъчно iPhone 16 GB

Хората, които са свикнали да използват облак за съхранение, са 100% завършени. И също така и тези, които имат IPAD. Таблетът може да служи като хранилище за филми и тежки игри, които заемат толкова много място на смартфона.

Кой ще има достатъчно iPhone 64 GB

Практически за всяко лице. IPhone от 64 гигабайта ще бъде отличен избор за тези, които инсталират много приложения, като гледане на филми по телефона и правене на снимки като луд инстамограф. Добавете 25 GB iCloud Drive тук и получете почти безкрайно количество памет.

Кой ще има достатъчно iPhone 128 GB

Е, ако мразите облаците, искате да запазите всичко за себе си и не зависят от мобилния интернет, тогава може би си струва да вземете модел с максимално количество памет. Не забравяйте обаче, че разликата с минималния модел е до $ 200 и това е доста.

Колко памет има на устройството ви сега? Достатъчно ли е? Ще вземете ли iPhone с повече пространство в бъдеще?