Как бързо да направите плакат или плакат: 4 безплатни услуги

1. Canva

Как да направите бързо плакат в Canva

В Canva ще намерите над 8 000 шаблона за бързо създаване на плакати. Услугата ви позволява да персонализирате фона и да добавяте текст към плакатите, изтеглените от вас снимки, както и илюстрации и други декорации от библиотеката на Canva. Някои от шаблоните и декоративните елементи са на разположение безплатно, а останалите могат да бъдат закупени отделно или получени като част от платен абонамент.

Услугата Canva се предлага в уеб редактора и във формат на приложение за iOS. Все още няма версии за Android.

Canva Site →

2. Desygner

Как да направите плакат в Десигнер

Този редактор не е по-малък от възможностите на Canva. С Desygner можете да създавате плакати и други графики, комбинирайки изображения, текстове, стикери и други декорации на едно платно. Desygner предлага стотици безплатни шаблони, илюстрации и изображения като изходни файлове. За да получите достъп до пълната колекция от материали, както и лесно да ги търсите, трябва да се абонирате за платен абонамент.

Desygner може да се използва в браузъра и програмите за мобилни устройства на Android и iOS.

Уебсайтът на Desygner →

3. Фотор

Плакат онлайн в Фотор

Fotor – многофункционална услуга за работа с графики. Тя ви позволява да направите приблизително същото нещо като горните редактори на плакати: качване на изображения, наслагване на текст, стикери и други елементи.

И още повече: в Fotor има много инструменти за редактиране на изображения и колаж. В същото време услугата няма много изходни материали, както в Canva и Desygner. След като издава платен абонамент, ще получите повече източници и функции за редактиране на графики.

Fotor е налице в браузъра, а също и като програми за основните настолни и мобилни платформи.

Сайт Fotor →

4. Bambinic

Детски показатели в Bambinic

Проектът Bambinic заслужава специално внимание. Това не е универсален редактор на плакати, а високоспециализирана услуга, предназначена да създаде детска метрика. За тази цел в “Bambinic” има няколко шаблона с илюстрации и незабравими подписи. За да създадете ярък плакат за вашето дете, трябва само да изберете шаблон и да го попълнете, като зададете информация за детето (например броя на зъбите, височината, теглото, първите думи).

Bambinic съществува само под формата на уебсайт, няма заявки за услугата.

Сайт на бамбинеца →

Прочетете още:

Loading...