Kuinka nopeasti luoda juliste tai juliste: 4 ilmaista palvelua

1. Canva

Kuinka tehdä julisteen nopeasti Canvassa

Canvassa löytyy yli 8000 mallia julisteiden luomiseen nopeasti. Palvelun avulla voit muokata taustaa ja lisätä tekstiä julisteisiin, ladattuihin kuviin sekä kuvituksellisiin ja muihin koristeisiin Canva-kirjastosta. Jotkut mallit ja koriste-elementit ovat saatavilla ilmaiseksi, loput voi ostaa erikseen tai vastaanottaa osana maksullista tilausta.

Canva-palvelu on saatavilla web-editorissa ja iOS-sovellusmuodossa. Androidille ei vielä ole versioita.

Canva-sivusto →

2. Desygner

Kuinka tehdä juliste Desygnerissä

Tämä toimittaja ei ole huonompi kuin Canvan mahdollisuudet. Desygnerin avulla voit myös luoda julisteita ja muuta grafiikkaa yhdistämällä kuvia, tekstejä, tarroja ja muita koristeita yhdellä kankaalla. Desygner tarjoaa satoja ilmaisia ​​malleja, kuvia ja kuvia lähdetiedostoina. Jotta saat käyttöösi koko materiaalikokoelman ja voit etsiä niitä helposti, sinun on tilattava maksullinen tilaus.

Desygneria voidaan käyttää selaimessa ja mobiililaitteiden ohjelmissa Android- ja iOS-laitteissa.

Desygnerin kotisivut →

3. Fotor

Juliste online-muodossa Fotor

Fotor – monitoiminen palvelu graafisen työskentelyn kanssa. Sen avulla voit tehdä suunnilleen samanlaisia ​​kuin edellä mainituissa julisteissa: ladata kuvia, päällekkäisiä tekstiä, tarroja ja muita elementtejä.

Ja vieläkin: Fotorissa on monia työkaluja kuvankäsittelyyn ja kollaasiin tekemiseen. Samalla palvelulla ei ole paljon lähdemateriaaleja, kuten Canva ja Desygner. Kun olet antanut maksullisen tilauksen, saat lisää lähteitä ja toimintoja grafiikan muokkaamiseen.

Fotor on saatavana selaimessa ja myös tärkeimpien pöytäkoneiden ja mobiililaitteiden ohjelmina.

Sivustokartta →

4. Bambinic

Lastenmittarit Bambinicissa

Bambinic-projekti ansaitsee erityistä huomiota. Tämä ei ole yleinen julistevalmistaja, vaan erittäin erikoistunut palvelu, joka on suunniteltu luomaan lasten metriset tiedot. Tätä tarkoitusta varten Bambinicissa on useita malleja, joissa on sarjakuvaesityksiä ja ikimuistoisia allekirjoituksia. Jos haluat luoda lapselle kirkkaan julisteen, sinun tarvitsee vain valita malli ja täyttää se antamalla tiedot lapsesta (esimerkiksi hampaiden määrä, korkeus, paino, ensimmäiset sanat).

  NeoBook: knihy zdarma v ruštině pro iPhone a iPad

Bambinic on vain verkkosivuston muodossa, palveluhakemuksia ei ole.

Sivuston Bambinic →

Lue myös:

  • Bloggaajat, suunnittelijat ja kaikki-kaikki-kaikki: 30 + ilmaisia ​​valokuvia →
  • Piilota kuvan teksti oikein: hyödyllisiä vinkkejä suositulle kuvahaulle →
  • Kuinka luoda ja julkaista lehden →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤