MobiMover – alkalmazás fájlok megosztására az iOS eszközök és a számítógép között

Mi a MobiMover?

MobiMover – egy Windows program, amely fájlok átvitele a számítógép és az iOS-eszköz között. Ezzel gyorsan átviheti névjegyeit, zenéit és adathordozóit, törölheti a felesleges fájlokat az iOS-eszközökről, biztonsági másolatot és szinkronizálhatja az adatokat iPhone és iPad eszközökkel. A MobiMover megalkotója az amerikai EaseUS cég, amely 2004 óta fejleszt szoftvereket az adatok tárolására és helyreállítására.

Sok ilyen művelet kezelhető az iTunes vagy akár a hagyományos Explorer segítségével, de a MobiMover használatával ez sokkal könnyebb és gyorsabb. A program nélkülözhetetlen asszisztens lesz az iPhone új modelljére való áttérés során: a segédprogram egyszerűen felhúzza az adatokat és a médiát a régi eszközről.

Hogy működik

Először csatlakoztatni kell az eszközt a számítógéphez USB-n keresztül. A program az iTunes-szal együtt működik, anélkül, hogy nem kapcsolhatja be. Számos PC-felhasználó és az “alma” szerkentyű tudja a nehéz iTunes lassúságát a Windows rendszeren. A MobiMover néhány műveletet magával viszi magával, hosszú letöltések és podglyuchivany nélkül.

A főképernyőn rövid tájékoztatást kapunk az eszközről és a négy részről: áttöltés a számítógépről a készülékre, a modulok között, az eszközről a számítógépre és a kézi vezérlésről.

MobiMover

Az első dolog, ami sztrájk minket az orosz lokalizáció hiánya. Ez aligha vonzza a hátrányt: a programot intuitív módon kezelik, és az összes feliratot könnyedén le lehet fordítani és a nyelv speciális ismerete nélkül.

A MobiMover segítségével különböző formátumú (kb. Három tucat) fájlokat másolhat eszközére: zenék, fotók és videók, könyvek. Emellett az eszköz memóriájának szinte az összes memóriája átvihető a számítógépre, különösen akkor, amikor biztonsági másolatok készítésével friss friss iOS-ra vagy új gadget vásárlásakor hasznos. Mindent átmásolhat, beleértve a fotókat és videókat, letöltött sávokat, névjegyeket, hangfelvételeket és akár könyvjelzőket az Apple Safari-jából.

MobiMover: fájlátvitel

Az Egyéni gombra kattintva megnyílik egy kényelmes fájlkezelő. Ugyanazokat a műveleteket hajthatja végre, mint az előző szakaszokban, ha ez a módszer kényelmesebbnek tűnik számodra.

MobiMover: Egyéni mód

Verziók és rendszerkövetelmények

A program Windows 7 és újabb számítógépeken működik. Mivel a készülékek támogatják az iPhone 4-eseket és újabbakat (beleértve a “nyolc” és, ahogy a fejlesztők azt mondják, iPhone X) és iPad mini 2 és újabbak.

  Musical.ly - a legjobb közösségi háló a vicces rövid videók rajongói számára

A MobiMover teljesen ingyenes. De ha kereskedelmi használatra és napi technikai támogatásra számít, 40 dollárért egy Pro verziót kell vásárolnia.

Telepítse a MobiMover alkalmazást