Top 5 e-mail kliens az iOS rendszerhez

Annak ellenére, hogy bővül az azonnali üzenetküldő, mindig a leveleket. Ebben benne vannak mindkét munkahelyi kérdés, valamint néhány olyan személyes is, amely nem igényel azonnali reakciót. Az App Store-ban az e-mail alkalmazások sötétek, de nehezen élhet az egyik. Valahol a tervezett csavarozással valahol nincs elég funkció.

Az optimális készletem így néz ki:

 1. Modern minimalista felület.
 2. Kényelmes munka több dobozral.
 3. Időszerű értesítések (hello, standard Mail).
 4. Multiplatform.
 5. Különböző zsetonok, mint a naptár és a feladatkezelő elemei.

Az App Store-ban letöltöttem a legjobb öt alkalmazást: Spark, CloudMagic, Airmail, Inbox, myMail. Megmondom, hogy tetszett, és nem tetszett, és a végén egy szavazás lesz, és eldönti, melyik e-mail kliens a legjobb.

szikra

Mit szeretsz?

 • Nehéz megtalálni a megfelelő információkat, ha a szalag tele van hírlevelekkel, bevételekkel és egyszerűen felesleges adatokkal. De Sparkban van egy hűvös funkció – a Smart Inbox. Egyetlen hub, amely összegyűjti az összes betűt, és típusát és fontosságát sorolja fel. Rendkívül hasznos dolog, segít gyorsan levágni a levelet és megtalálni a megfelelő levelet.
 • Az öt ötletből álló készlet nagyszerűen kiterjeszti a postás képességeit. Gyorsan navigálhat a beépített naptárhoz, mellékletekhez vagy halasztott üzenetekhez. A widgeteket a legördülő menüben vagy a felső panelben vagy az alján találja.
 • A fejlesztők minimalista és mégis rugalmas felületet készítettek. A főképernyőn megjelenítheti a widgeteket, megváltoztathatja az oldalsó menüpontokat és a svájyt. Minden teljesen konfigurálva van: az értesítésektől és jelvényektől az aláírásokig és a hangokig. Testreszabás A szikra, ha nem az első helyen, akkor pontosan a csúcson.
 • A Spark a legtöbb ismert szolgáltatás, mint az Evernote, a Pocket, a “Google Drive” és így tovább. Könnyen mentheti a jegyzetet a Pocket-be, vagy elküldheti a dokumentumot a Dropbox-ból.

Mi nem tetszik

 • A mínusznál csak a verziók hiányát tudom megmutatni a macOS és az Android számára. De a mail kliens gyorsan fejlődik: nem is olyan régen, a Spark elérhetővé vált az iPad-tulajdonosok számára és megszerezte az orosz nyelvet. Ezenkívül a fejlesztők már bemutatták a MacOS alkalmazás alkalmazásának képernyőképét, így továbbra is várni kell a kiadásra.

CloudMagic

Mit szeretsz?

 • Az alkalmazásnak egyszerű és tömör kezelőfelülete van, nem túlterhelt a felesleges tervezési élvezetekkel. Minden gomb a helyén van, a dobozok saját színnel rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan rájöjjön, hol van a levél és hova küldje el: az archívumba vagy a kosárba.
 • A fejlesztők érdeklődnek a különböző szolgáltatásokhoz való integráció iránt. Ezeket kártyák képviselik, amelyek először remekül néz ki, és másodszor is kényelmesek. Jelenleg támogatják a következő szolgáltatásokat: Evernote, Todoist, Pocket, Trello, OneNote, Zendesk, Salesforce, Asana és MailChimp. Aktívan használom Trello-t, és képesek közvetlenül menteni a szükséges információkat az e-mailtől az igazán kedvelt fórumhoz. Emellett minden népszerű felhő tároló támogatott, ahol nélkülük?
 • Az alkalmazás nagyon gyors, és tucatnyi doboz nélkül dolgozik, a késések és a fékek nélkül. Ami engem illet, ez a leggyorsabb levelező.
 • A CloudMagic minden eszközön elérhető az iOS, az Android és a MacOS rendszeren. Az Apple Watch és az Android Wear órák is támogatottak. Csak egy fejléc azok számára, akiknek több eszköze van különböző platformokon. A Mac alkalmazás még mindig elmarad a mobil verzió működőképességétől, de szerintem ez hamarosan kijavítható.

Mi nem tetszik

 • Magamnak nem találtam hiányosságokat. Ez egy kiváló postás, amelyet mindenkinek tudni kell.

légiposta

Mit szeretsz?

Mi nem tetszik

Bejövő

Mit szeretsz?

Mi nem tetszik

myMail

Mit szeretsz?

Mi nem tetszik

Ismét nem láthatja az összes betűt egy szalagon. Ha a Beérkező levelek mappában ez valahogy elviselhető (még mindig csak a Gmail segítségével működik), akkor ez nagy hátrány.

Legjobb e-mail kliens az iOS rendszerhez

Itt válogatott ez a választás. A legjobb ügyfél kiválasztása érdekében úgy döntöttem, hogy kis szavazatot rendezek. Kattints a véleményed szerint legalkalmasabbnak, kérlek, és üdvözöljük a megjegyzéseket. Lássuk, melyik postai munkás megérdemli a legjobb címet.

[polldaddy poll = “9454397”]

Loading...