Top 5 e-mail kliens az iOS rendszerhez

Annak ellenére, hogy bővül az azonnali üzenetküldő, mindig a leveleket. Ebben benne vannak mindkét munkahelyi kérdés, valamint néhány olyan személyes is, amely nem igényel azonnali reakciót. Az App Store-ban az e-mail alkalmazások sötétek, de nehezen élhet az egyik. Valahol a tervezett csavarozással valahol nincs elég funkció.

Az optimális készletem így néz ki:

 1. Modern minimalista felület.
 2. Kényelmes munka több dobozral.
 3. Időszerű értesítések (hello, standard Mail).
 4. Multiplatform.
 5. Különböző zsetonok, mint a naptár és a feladatkezelő elemei.

Az App Store-ban letöltöttem a legjobb öt alkalmazást: Spark, CloudMagic, Airmail, Inbox, myMail. Megmondom, hogy tetszett, és nem tetszett, és a végén egy szavazás lesz, és eldönti, melyik e-mail kliens a legjobb.

szikra

Mit szeretsz?

 • Nehéz megtalálni a megfelelő információkat, ha a szalag tele van hírlevelekkel, bevételekkel és egyszerűen felesleges adatokkal. De Sparkban van egy hűvös funkció – a Smart Inbox. Egyetlen hub, amely összegyűjti az összes betűt, és típusát és fontosságát sorolja fel. Rendkívül hasznos dolog, segít gyorsan levágni a levelet és megtalálni a megfelelő levelet.
 • Az öt ötletből álló készlet nagyszerűen kiterjeszti a postás képességeit. Gyorsan navigálhat a beépített naptárhoz, mellékletekhez vagy halasztott üzenetekhez. A widgeteket a legördülő menüben vagy a felső panelben vagy az alján találja.
 • A fejlesztők minimalista és mégis rugalmas felületet készítettek. A főképernyőn megjelenítheti a widgeteket, megváltoztathatja az oldalsó menüpontokat és a svájyt. Minden teljesen konfigurálva van: az értesítésektől és jelvényektől az aláírásokig és a hangokig. Testreszabás A szikra, ha nem az első helyen, akkor pontosan a csúcson.
 • A Spark a legtöbb ismert szolgáltatás, mint az Evernote, a Pocket, a “Google Drive” és így tovább. Könnyen mentheti a jegyzetet a Pocket-be, vagy elküldheti a dokumentumot a Dropbox-ból.

Mi nem tetszik

 • A mínusznál csak a verziók hiányát tudom megmutatni a macOS és az Android számára. De a mail kliens gyorsan fejlődik: nem is olyan régen, a Spark elérhetővé vált az iPad-tulajdonosok számára és megszerezte az orosz nyelvet. Ezenkívül a fejlesztők már bemutatták a MacOS alkalmazás alkalmazásának képernyőképét, így továbbra is várni kell a kiadásra.

  Sync Google contacts with iOS over the CardDAV protocol

CloudMagic

Mit szeretsz?

 • Az alkalmazásnak egyszerű és tömör kezelőfelülete van, nem túlterhelt a felesleges tervezési élvezetekkel. Minden gomb a helyén van, a dobozok saját színnel rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan rájöjjön, hol van a levél és hova küldje el: az archívumba vagy a kosárba.
 • A fejlesztők érdeklődnek a különböző szolgáltatásokhoz való integráció iránt. Ezeket kártyák képviselik, amelyek először remekül néz ki, és másodszor is kényelmesek. Jelenleg támogatják a következő szolgáltatásokat: Evernote, Todoist, Pocket, Trello, OneNote, Zendesk, Salesforce, Asana és MailChimp. Aktívan használom Trello-t, és képesek közvetlenül menteni a szükséges információkat az e-mailtől az igazán kedvelt fórumhoz. Emellett minden népszerű felhő tároló támogatott, ahol nélkülük?
 • Az alkalmazás nagyon gyors, és tucatnyi doboz nélkül dolgozik, a késések és a fékek nélkül. Ami engem illet, ez a leggyorsabb levelező.
 • A CloudMagic minden eszközön elérhető az iOS, az Android és a MacOS rendszeren. Az Apple Watch és az Android Wear órák is támogatottak. Csak egy fejléc azok számára, akiknek több eszköze van különböző platformokon. A Mac alkalmazás még mindig elmarad a mobil verzió működőképességétől, de szerintem ez hamarosan kijavítható.

Mi nem tetszik

 • Magamnak nem találtam hiányosságokat. Ez egy kiváló postás, amelyet mindenkinek tudni kell.

légiposta

Mit szeretsz?

 • A leginkább testreszabott mail kliens címe megérdemli az Airmail szolgáltatást. Módosítsa a menüt, a szalagot, az értesítéseket a kívánt módon. Az alkalmazás minden részlete konfigurálva van: melyik böngésző nyitja meg a linkeket, melyik mellékletek automatikusan letölthetők. Az alkalmazás maximálisan beállítható, így kényelmes az e-mail használatával.
 • A fenti szöveg szerkesztőjénél a szokásos billentyűzeten további gombsor található. Ezzel formázhatja a betűt, létrehozhat egy számozott listát, beilleszthet szöveget vagy képet. Nagyszerű időt takarít meg.
 • Ha Airmail-et használ Mac-en, a mobil verzió pontosan az Ön választása. Az első bekapcsoláskor felajánlja, hogy fiókokat importál az asztali repülőgépről, és kéznél kell semmit sem ütni.
 • Az Airmail szolgáltatásban a késleltetett olvasási funkció nagyszerű. Finomhangolást végezhet, ha el szeretné olvasni a levelet, és a beállítások azonnal szinkronizálódnak az asztali verzióval.
 • Az alkalmazás támogatja az összes lehetséges szolgáltatást, ilyen sokféleséget, amit semmilyen postai szolgáltatásban nem láttam. És felajánlja, hogy azonnal letöltse a szükséges alkalmazást, és ott mentse el az információkat.

Mi nem tetszik

 • Ez az egyetlen fizetett levélkliens a gyűjteményben. És ez sokba kerül – 379 rubel. De meg kell értenünk, hogy ha 1-2 doboz és öt betű van naponta, akkor nincs szükségem repülőre. Ez egy remek eszköz, csodálatos funkcióval, de nem mindenki számára. Az Airmail hasznos lesz azok számára, akik folyamatosan a levelezéssel dolgoznak, és sok doboz van. A rendes felhasználók inkább szabad analógokat választanak ki, amelyek elégek a szemükhöz.

Bejövő

Mit szeretsz?

 • A Beérkező levelek mappában a levelek rendezése nagyon jól működik. Automatikusan kategóriákra oszlik (“Promóciók”, “Fórumok”, “Társadalmi hálózatok” stb.), Így a szalag mindig rendben van. Az előnézeteknek köszönhetően láthatja, hogy mely betűk vannak csatolva, és hogy megnyitják-e azokat.
 • Mindegyik levél egyidejűleg egy feladat, ami azt jelenti, hogy minden to-do-manager eszköz elérhető. Emellett emlékeztetőt is létrehozhat közvetlenül az alkalmazásban, a naptár nem elegendő.

Mi nem tetszik

 • A Beérkező levelek csak Gmail-fiókokkal működnek, így nem mindenki rendben lesz.
 • Nincs egyetlen szalag az összes dobozhoz, akkor folyamatosan ugorjon egyik fiókról a másikra.

myMail

Mit szeretsz?

 • Egy mindenható e-mail kliens, amely a legtöbb e-mail szolgáltatónál dolgozik: My.com, Mail.Ru, Yandex, Google, Rambler, Exchange és Yahoo! Könnyen megtartani több fiókot itt, külön telepítés nélkül, “Yandeks.Pochty” vagy Mail.Ru.
 • Úgy néz ki, friss és ízletes. A vezetés többnyire a svaypah-hoz kötődik, az interfész nem túlterhelt extra gombokkal. Okosan és könnyen megnyílik a legnehezebb betűk. Könnyen csatolhat nagy fájlokat 25 MB-hoz.

Mi nem tetszik

Ismét nem láthatja az összes betűt egy szalagon. Ha a Beérkező levelek mappában ez valahogy elviselhető (még mindig csak a Gmail segítségével működik), akkor ez nagy hátrány.

Legjobb e-mail kliens az iOS rendszerhez

Itt válogatott ez a választás. A legjobb ügyfél kiválasztása érdekében úgy döntöttem, hogy kis szavazatot rendezek. Kattints a véleményed szerint legalkalmasabbnak, kérlek, és üdvözöljük a megjegyzéseket. Lássuk, melyik postai munkás megérdemli a legjobb címet.

[polldaddy poll = “9454397”]

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤