VLC iPad esetében: azok számára, akiknek “menni” kell, nem kockás

VLCJó hír Cupertinótól származik tegnap este. Az Apple “felolvasztása” a fejlesztők kapcsán arra a tényre vezetett, hogy az App Store megjelent VLC játékosnak. Fontos esemény: mielőtt az Apple letiltotta azokat az alkalmazásokat, amelyek ugyanazokat a funkciókat hajtották végre, mint a rendszerprogramok.

A VLC jól ismert játékos. Ez egy cross-platform fejlesztés nyílt forráskóddal. A VLC nagyszámú kodekeket és formátumokat támogat, beleértve az AVI-t, az MKV-t stb. Ennek eredményeképpen az IPAD tulajdonosai többé nem kell konvertálni a videót H.264 / MPEG-4-re.

VLC-3

VLC-2

Eddig a VLC for iPad csak alapvető szolgáltatásokat kínál: videolejátszás. A zsemle megkülönböztethető, kivéve, hogy a feliratok támogatják az SRT formátumát. És akkor hosszú listát tehetsz a hiányosságokról:

– nincs lehetőség a hangsáv átkapcsolására
– a felirat nyelvének kiválasztása nem lehetséges
– nincsenek eszközök a videók könyvtárának megszervezéséhez: pl. mappák, lejátszási listák stb.
– a hardveres gyorsításhoz nincs támogatás (ennek eredményeképpen előfordulhat, hogy problémák vannak a videó lejátszásával, valamint a gyorsabb lemerüléssel)
– az alkalmazás instabilitása.

Videó hozzáadása a VLC-hez:

1. Csatlakoztassa az iPad készüléket a számítógéphez
2. Indítsa el az iTunes programot, ahol a bal oldali oszlopban kattintson a iPad pontkára
3. A megnyíló ablakban lépjen az Alkalmazások lapra (Alkalmazások)
4. Görgesse le a képernyőt a Fájlmegosztás részre. Ott jelölje ki a VLC elemet, kattintson a Hozzáadás gombra, és ténylegesen hozzáadja a videót és a feliratokat (a feliratfájlok nevének meg kell egyeznie a videofájlok nevével, csak ebben az esetben a “subwooop” csatlakozás).

VLC-1

megosztási-1

megosztási-3

Általánosságban elmondható, hogy mind a VLC, mind az Apple adatátviteli / szinkronizálási megközelítésének hátrányai elégek. Azonban legalább megtekintheti a kedvenc TV-műsorait konvertálás nélkül. Tekintettel a TV-szezon kezdetére nem örülhet!

App Store oldal

  美图是一个将你变成动漫角色的应用程序