Što plivač Michael Phelps jede za doručak, ručak i večeru kako bi ostali u formi

obrok

Prije natjecanja 2008. godine u Pekingu, Phelps je rekao da je konzumirao oko 12.000 kcal dnevno ili 4.000 kcal po obroku. Međutim, kasnije je priznao da je malo pretjerivao, ali je stvarno jesti puno.

Dan je započeo s sportaš sendviča s jajima, koja je uključivala gotovo sve klasične plombe, u rasponu od nekoliko vrsta sira, prženim lukom i majonezom završetkom. On je zatim otišao na palačinke s čokoladom, francuski tost, žitarice, kajgana pet napuniti proteina trgovinama.

Michaelova večera sastojala se od nekoliko sendviča s sirom i pršutom, nekim energetskim napitkom i pločom tjestenine (oko 500 grama).

Za večeru je mogao jesti čitavu pizzu i dodati još pola kilograma tjestenine.

Na Olimpijskim igrama Phelps dijeta 2008 dao mu dovoljno snage za osvajanje osam zlatnih medalja. U Rio, on je malo usporila, ali količina je ipak impresivna. Sada je njegov doručak sastoji se od šalice kave, voća, veliki tanjur kaše i veliki omlet sa šunkom i sirom. Za ručak, može jesti veliki sendvič s mesnim okruglicama (moj omiljeni sendvič Joey Tribbiani iz TV serije „Prijatelji”), a za večeru ostaviti nešto od žitarica, nemasnog mesa i povrća.

trening

Plivanje ne izgara koliko kalorija, primjerice trčanje, ali s njegovim rasporedom treninga, Phelps može priuštiti da jede onoliko koliko mu se sviđa. On trenira 5-6 sati gotovo svakodnevno. U vrhuncu svoje treninga pliva u bazenu 80 km tjedno. Ponekad, u jednom danu, provodi dva treninga. Michael ne samo pliva, već obavlja posebne vježbe i koristi dodatnu opremu – lopate, lopate za vježbanje i ploče za plivanje. Vježbe s njima daju opterećenje na stražnjici, nogama, abdominalnim mišićima i gornjem dijelu tijela.

Do treninga u bazenu dodao utezima tri puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom i petkom). Međutim, Phelps vole da vježbe s vlastitom težinom, kao što pull-ups i push-up. Oni omogućuju vam da izgradite mišićnu snagu i izdržljivost, to ne znači da je veliki i nespretni kao vježbe s dodatnu težinu (Chest Press, dizanje, i tako dalje).

  Domaći poluproizvodi: kuhati, zamrznuti, ponovo grijati

Usput, Michael ima profil na Instagrama, pa se prijavite. ????

Wow! To je bio onaj koji bih se uvijek sjetio … Sinoć sam to želio tako loše! # last200fly #mostpainful # 20 # 24 #usa #gettysport

Fotografija koju je objavio Michael Phelps (@ m_phelps00)

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤