vShare. Kako instalirati aplikacije temeljene na iOS-u besplatno

Idemo baciti moralnu stranu pitanja o tome koje aplikacije moramo platiti. Naravno, potrebno je ono što vas zovem. A način instalacije, koji će se raspravljati u daljnjem tekstu, dajemo samo u informativne svrhe. Do kraja članka, pokušat ću objasniti koji su njegovi nedostaci. Možda će vam pomoći da konačno uvjerite se da je najbolji način plaćanja aplikacije kupiti u App Storeu.

Preuzimanje softvera bez plaćanja moguće je zahvaljujući servisu vShare. Ovo je kineska digitalna trgovina u kojoj je dostupan veliki broj igara i aplikacija iz App Storea. Da biste se povezali s ovim stranicama, morate koristiti računalo. Ali nakon brzog postavljanja vShare vam omogućuje instalaciju sadržaja bez pomoći računala – izravno na vaš mobilni uređaj.

Kako preuzeti aplikacije putem vShare usluge

1. Instalirajte vShare klijent na računalo

Prvi korak je instalacija vShare klijenta na računalo. Veza programa dostupna je na web stranici usluge. Tijekom instalacije, klijent nudi preuzimanje dodatnog softvera kao što je Opera preglednik, ali to se može odbaciti.

Prije korištenja vShare, najbolje je provjeriti imate li najnoviju verziju programa iTunes na računalu.

2. Instalirajte aplikaciju vShare na svoj iPhone ili iPad

Nakon instalacije klijenta na računalo, morate instalirati aplikaciju vShare na svoj iOS uređaj. To se događa automatski, samo pokrenite vShare na računalu, spojite iPhone ili iPad na njega putem USB kabela i pričekajte nekoliko sekundi. Ako se instalacija ne dogodi automatski, trebate kliknuti Install vShare.

3. Besplatno preuzmite plaćene aplikacije iz App Storea

Aplikacija vShare, koja se pojavljuje na iPhoneu ili iPadu nakon navedenih manipulacija, predstavlja alternativnu verziju App Storea. Ima obrazac za pretraživanje i kategorije za navigaciju u direktorij aplikacija.

  通过CardDAV协议将Google联系人与iOS同步

Da biste instalirali program ili igru ​​iz vShare, trebate je pronaći u imeniku i kliknite gumb Get. Prije preuzimanja sustava potrebno je odobrenje, mora biti odobreno. Sve igre i programi instalirani na ovaj način pojavljuju se na iOS radnoj površini, kao i redovite aplikacije.

 

Nakon instaliranja vShare na mobilni uređaj, možete odspojiti najnovije podatke s računala i preuzeti softver bez korištenja računala. Ali ako vShare prijava prije svakog preuzimanje će početi da otvorite App Store, treba ponovno spojiti gadget na računalo i kliknite Izmjenama u glavnom izborniku vShare klijent za Windows.

Ponekad se programi ne instaliraju putem vSharea i na zaslonu se pojavljuje poruka “Nepouzdani korporativni razvojni programer”. U tom slučaju otvorite “Postavke” → “Općenito” → “Profili i upravljanje. uređaj “, kliknite razvojni programer problematične aplikacije, a zatim odaberite opciju” Trust … “.

Koji nedostaci postoje u vShareu

  • Instalirani putem aplikacija vShare ne prolaze Apple test, pa stoga mogu ugroziti vaše osobne podatke i uobičajeni rad iOS uređaja u cjelini. Koristite ovu uslugu na vlastitu odgovornost.
  • VShare direktorij ne sadrži mnoge programe i igre dostupne u App Storeu.
  • Instaliran putem vShare aplikacija možda neće raditi ispravno ili uopće ne funkcionira.
  • Instaliranje putem vSharea u prosjeku traje duže od App Storea. Ažuriranje programa morate povezati mobilni uređaj s računalom i koristiti posebni izbornik ažuriranja u klijentu vShare za sustav Windows.
  • Moguće je da je Apple ID na koji je povezan vShare moguće blokirati.

Kao što vidite, mnogo je praktičniji i sigurniji za kupnju programa na službeni način. Slažete li se?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤