Секс играчки: защо имате нужда от тях и как да ги изберете

Защо да опитате секс играчки?

“Всичко трябва да е естествено”, ще кажат някои. “Но какъв е смисълът на естествеността без оргазъм”, други ще възразят. Така че първата причина е банална: удоволствие. Това важи особено за жените, за които е трудно да постигнат оргазъм без силно стимулиране на клитора, и мъже, които са склонни да стигнат до финалната линия твърде бързо.

Втората причина също не е много оригинална. Сексуалните играчки правят разлика в живота на хората без двойка. Разбира се, те няма да могат напълно да заменят жив човек (въпреки че производителите на секс-роботи работят в тази посока), но сивата дневна рутина определено ще се прояви.

Същото важи и за хората, които са били в отношения от дълго време. Малкото разнообразие в секса ще обновява само съюза.

Използвам аналогията с десерт. Не е необходимо да се поръчва в ресторант. Но ако го направите, вечерята ще бъде още по-вкусна. Същото е и със сексуалните играчки.

Ава Кадел (Ava Cadell), американски сексолог, преподавател и автор на седем книги за секса и взаимоотношенията

В крайна сметка дори закупуването на секс играчки може да се превърне в малко приключение. При условие, че за това ще отидете заедно не към специализирани сайтове, а до магазина за възрастни. Е, ако това не е рутина за двойката ти.

Как да изберем секс играчки

Новодошлите могат да се объркат в света на секс играчки. Следователно, оптималното решение за стартиране е да определите коя зона и какъв тип стимулация сте най-заинтересовани и изберете най-простия модел. Побързайте с покупката на многофункционално и скъпо устройство, рискувате да губите пари. Започнете с основите. След това става ясно къде да продължите и дали изобщо се нуждаете от това.

Добър съвет ще бъде и обратната връзка от страна на потребителите. Те ще ви помогнат да получите по-добра представа за бъдещата покупка.

За тези, които искат да тестват колкото е възможно повече устройства – съвет: започнете с евтини продукти. От дълго време не са добри, но ясно показват какво е това. След това можете да изберете по-добър модел.

материали

Смята се, че най-добрите са изработени от не-порести материали: силикон, стъкло и неръждаема стомана. Тяхната структура не позволява на бактериите да проникнат вътре. За собствениците това означава лекота на поддръжка, безопасност и продължителна работа.

ABS пластмасата, термопластичният еластомер (TPE) и термопластичният каучук (TPR) обикновено са хипоалергенни и безопасни. Но те са свързани с порести материали, затова изискват по-внимателна грижа и предпазливост при използване.

Най-голяма опасност представляват продуктите, изработени от PVC, желе и винил, които могат да съдържат вредни вещества за тялото химикали (фталати и други).

Латексът също е спорен материал. Тя може да причини алергии, да има неприятна миризма и в допълнение да не е много издръжлива.

Как да добавите играчки към сексуалния живот на двойка

Вече писахме как да разказваме на партньора за желанието им. Но за секс играчки има още няколко правила.

Първо, обсъдете с партньора възможността да използвате такива устройства. Бъдете тактични, че няма съмнения, че сте чудовищно недоволни от сексуалния си живот.

Преди да въведете устройството в обща игра, изпробвайте го сами. Неуспешното първото впечатление може отдавна да обезсърчи желанието да опитате отново.

Във всеки случай започнете да използвате играчката по-внимателно и внимателно. В началото е особено важно да имате обратна връзка, за да намерите най-добрия начин да го използвате.

Ако дълго време сте били фенове на играчките и искате да им представите нов партньор, изберете подходящия момент за тази среща. При първия сексуален контакт е по-добре да не се забърквате с такова послание: достатъчно са нови впечатления. Но и това не е твърде голямо закъснение, в противен случай може да се получи впечатлението, че държите срамна тайна.

обезпечителни мерки

  1. Прочетете инструкциите преди употреба. Така че рискът от всякакви видове ексцесии ще бъде значително намален.
  2. Помнете правилата за хигиена. Винаги измивайте ръцете си преди и след използването на играчките. Самите играчки също трябва да се измият (за предпочитане с антибактериален сапун) и да се съхраняват на чисто място. Отделни устройства изискват специално почистване, така че не забравяйте за първия параграф.
  3. Сухите играчки са по-отворени. Ако нямате тази възможност, използвайте кърпа. Но преди да скриете устройствата, уверете се, че всеки детайл и всяко кътче са сухи.
  4. Опитайте се да използвате презервативи. Особено, ако вашата играчка е пореста. В противен случай можете да се възнаградите с някакъв вид болест.
  5. Не използвайте същата играчка за анален, а след това незабавно за вагинално проникване (и обратно). Съществува сериозен риск от инфекция. Въпреки това, презервативите могат да разрешат този проблем.
  6. Ако използвате интимни смазочни материали, помнете: за силиконовите продукти са подходящи смазочни масла на водна основа. Други смазочни материали могат да повредят играчката. Самият лубрикант, между другото, е по-добре да се тества първо върху кожата и да се уверите, че тя не предизвиква алергична реакция.

Видове секс играчки

Продължаваме към най-интересните: какви са сексуалните играчки. Разделянето тук е доста условно: много устройства могат да бъдат използвани от жени, мъже и двамата партньори наведнъж. Но за простота на възприятието ги разделихме на три групи.

Секс играчки за жени

вибратор

Значението произтича от името: вибрато е имитация на фалоса. Без вибрации, пулсации и други приятни свойства. Проектирани за вагинално и анално стимулиране (понякога и двете заедно). В зависимост от конфигурацията може да стимулира клитора и точката G.

Има много реалистични модели и тези, които не наподобяват навън пениса, въпреки че с техните функции не се справят по-зле. Някои от тях са оборудвани с всмукателна чашка или дръжка. Има и двустранни модели за споделяне.

вибратор

Секс играчка, която ви позволява да постигнете оргазъм, дължащ се на вибрации в най-чувствителните области. Модерните модели имат няколко режима, които могат да се движат, да променят формата си, да реагират на околните звуци и да се контролират чрез мобилно приложение.

Секс играчки за жени: Вибратор
matw.de

Вибраторният куршум е малка играчка, която може да се използва като самостоятелно устройство, поставено в вибратор или прикрепено към анален щекер (подходящ за определени модели).

Секс играчки за жени: Вибратор-куршум
edenfantasys.com

Пулсаторът е близък роднина на вибратора. Устройството създава пулсация, симулираща движенията на истинския партньор.

Стимулатор на клитора

Тези устройства са предназначени за външно стимулиране, без дълбоко проникване. Като правило, те действат поради вибрации. Класическата версия е пеперуда, която е прикрепена към тялото с помощта на специални ленти.

Секс играчки за жени: пеперуда
sheinshi.ru

Също така има играчки, които имитират орален секс.

Секс играчки за жени: фен
stockroom.com

И вакуумни стимулатори, които също са предназначени да възпроизведат усещанията за орален секс.

Секс играчки за жени: вакуумен стимулатор
joujou.ch

Анален щепсел

Играчката изпълнява две основни функции: намалява размера на вагината и работи като анален стимулант. Като втората може да се използва и човек.

Секс играчки за мъже

Masturbator

Истински приятел на бакалавър. Различните модели имитират вагинално, орално или анално проникване и имат различна вътрешна структура. Може да изглежда много реалистично, представляващи определени части от тялото, или … не е наистина.

Секс играчки за мъже: Мастурбатор
early2bedshop.com

Някои модели вибрират и имат свойства на всмукване, които подобряват усещането.

Секс играчки за мъже: вибриращ мастурбатор
tenga-global.com

Между другото, за феновете да комбинират приятно с приятно има такъв щанд за таблетка и мастурбатор.

Секс играчки за мъже: стойка за таблетка и мастурбатор
mshop.se

Секс-кукли и секс роботи

Възможност за тези, които не приемат половината мерки. Въпреки това, за да го използвате, трябва да сте доста добри или много ненужни. Тъй като кутиите със силикон, които изглеждат наистина като хора, са скъпи, а евтините надуваеми са толкова комични, че можете да ги възхищавате само от опаковки.

Секс роботи – това е напълно различно ниво на имитация (и цена). Те се движат, мигат, правят звуци и дори говорят малко. Списъкът с човешките особености непрекъснато нараства. Експертите не изключват, че в бъдеще сексът с роботи ще стане често срещан за хората. Но докато това може да се мечтае само.

Забележка: кукли и роботи за жени също съществуват, но досега производителите са по-фокусирани върху мъжката аудитория. Ето защо поставяме тези антропоморфни създания в раздела “За мъже”.

Еректният пръстен

Играчка, която укрепва ерекцията и нейната продължителност. Модерните модели често вибрират и придават удоволствие и на двамата партньори. Съществуват и опции с двойно фиксиране за пениса и скротума.

Дюза на пениса

Това устройство изпълнява две функции наведнъж: удължава ерекцията и укрепва вагиналното (в зависимост от модела и клитора) стимулация поради релефната повърхност.

Има и друг вид привързаност – да се увеличи пениса.

Секс играчки за мъже: пенис разширяване пениса
hotsexgames.ru

Протеинов стимулатор

Тази играчка може да се използва като самостоятелно устройство, за допълнително стимулиране по време на секс и дори за укрепване на сексуалното здраве на мъжете. Има модели с вибрации и без.

Секс играчки за мъже: Стимулатор на простатата
vuxen.se

За използване в двойка, конфигурацията с монтажен пръстен е удобна.

Секс играчки за мъже: Стимулатор на простатата с монтажен пръстен
adameve.com

Секс играчки и за двамата партньори

вибратор

Разбира се, в любовните игри можете да използвате традиционни вибратори, но има и такива, които са подходящи за това по-добре. Например, такъв модел стимулира клитора, точка G и оставя място за проникване, което, благодарение на вибрациите, дава допълнително удоволствие на човека.

Секс играчки и за двата партньора: Вибратори
bol.com

Вибро-яйцето е мини устройство, което по-често се позиционира като продукт за жени, но може да бъде играчка за двойка. Особено, ако е оборудван с контролен панел. Можете да използвате яйцето за вагинално, клиторно, анално стимулиране, да го гадите със скротума, пениса и перинеума – като цяло, както казва фантазията.

Секс играчки и за двата партньора: Vibro
pharmaca.com

По-малко обемисти, но не по-малко интересен вариант – вибро-прикрепване на пръстите. Всъщност обърнете ръцете или ръцете на партньора си в вибратор. Просто и гениално.

Секс играчки и за двата партньора: вибро-приставки на пръстите
adamevetoysonline-sale.com

Двойните играчки

Двойка вибратори са две устройства, свързани чрез магнити. Прекъсвайки ги, получаваме вибратор за мъж и вибратор за жена.

Секс играчки и за двата партньора:
touchofmodern.com

Производителите на секс играчки мислят за партньори, които са от разстояние. За тях се създават устройства, които могат да комуникират чрез интернет или Bluetooth. Всяка от частите на устройството (на снимката мастурбатор за мъж и вибратор за жена) предава докосването на партньора на собствената си играчка. Оказва се истинският кибер.

Секс играчки за двата партньора: мастурбатор за мъж и вибратор за жена
touchofmodern.com

каишка

Дилдо, което е прикрепено към партньор. Има модели с ремъци и без. Във втория случай активният партньор получава анално стимулиране.

Секс играчки и за двата партньора: Strapon
funfactory.ru

Друга възможност за не стресиращ ствол за анално проникване. Той се фиксира с помощта на монтажни пръстени.

Секс играчки и за двата партньора: лента без стрес
eros18.ru

Вакуумна помпа

Тези устройства работят чрез евакуиране на въздуха. Те не са двойка играчки в класическия смисъл (въпреки че можете да експериментирате), но те са подходящи и за двата партньора, тъй като има модели за мъже и жени.

Мъжките помпи са предназначени да увеличат пениса и да възстановят ерекцията. Те са подходящи и за мастурбация и любовна игра.

Секс играчки и за двата партньора: Вакуумна помпа
wildberry.ee

Женски опции – помпи за гръдния кош, вагината и клитора. Първите две също обучават мускулите на гръдния кош и вагината.

Анална верига

Унисекс-играчка за анално стимулиране, изработена от топки с различни размери. Дълбочината на проникване може да се контролира от партньора.

Секс играчки и за двата партньора: Anal верига
funfactory.ru

Аксесоари и свързани продукти

Това вече не е като играчки, но те могат да запалят желание и да донесат удоволствие. Това включва атрибути и оборудване на BDSM, еротични костюми, годни за консумация бои и спално бельо, масажни масла, стимулиращи кремове, лубриканти и много други.

Като цяло, ако мечтаете за нещо, най-вероятно вече съществува в специализиран магазин. Остава само да го разгледаме.