Első dátum: 5 titka a sikerhez

Egyszer egy gyönyörű emberrel volt kapcsolatban és boldog voltam. És akkor minden összeomlott. Nem azonnal, de erre máskor. Természetesen aggódtam. És régóta. Aztán úgy döntöttem, hogy ideje új kapcsolatokat teremteni. És körülbelül egy hónappal ezelőtt regisztráltam a társkereső oldalon.

Volt idő, amikor levettem, és hallgattam a barátaim végtelen sikertelen kísérleteire, hogy “találjanak valami tisztességeset ott.” Gyakran panaszkodtak, hogy az utolsó dátumok a “csodálatos férfiakkal” a végén szólnak. Ezért, amikor elkezdtem ezt a szakaszt, megpróbáltam előre látni, ha nem mindent, akkor sokat. És a meglepetésemre, minden alkalommal, amikor minden jól ment!

Ennek a problémának a megoldásával megfogalmaztam néhány egyszerű szabályt, és most meg szeretném osztani őket. Kezdjük a legfontosabb dologgal.

1. Légy igazi

Ne feledje a hirdetést? Egy lány jön egy időpontra, és véletlenül meghallja egy fiatalembert, aki arra vár, hogy telefonon mondja valakihez: “Nem, nem. Végül is a valódiat keressem! “A lány gyorsan megváltoztatja a megjelenését,” valódi “lesz és tökéletes benyomást kelt a fiatalemberre. Ki gondolta volna, hogy az életben minden ilyen?

A személyes tapasztalatokból

Minden alkalommal, amikor egy találkozóra megyek, próbáltam, mondjuk, hogy ne összegyűjtsük. Az első napon rájöttem, hogy igazam van. Találkoztam egy emberrel, aki kissé elmerült a munkahelyi problémákban, pulóverben és farmerben. Jó lenne, ha egy estélyi ruhában vagy egy szexi blúzban jönnék, fényes nyakkivágással!

első nap, légy önmagad

Ez csodálatos, de amit az én teljes szekrényemből választottam, teljesen megfelelt a helynek, az időnek, a beszélgetőmnek, és ami a legfontosabb – magamnak. Ez jelentősen érintette az egész találkozó menetét, mert lehetővé tette számunkra, hogy azonnal ugyanazon a hullámon legyenek. Végtére is, mi mindketten jöttünk, amit kényelmesen tudunk sétálni, ülni, beszélni. És olyan természetes volt! Általában ajánlom.

Bár talán a kedvenc és leginkább kényelmes ruha csak egy szexi blúz? Nos, akkor menj előre!

De ne feledjük, a háború festék a stílus „vigyél most” és erotikus ruhát jobban megfelel keresni kétes kalandokra, hanem annak második felében.

Talán megkérdezed: mi a helyzet azzal a tanácsadással, hogy egy nőnek elsősorban vonzónak kell lennie? Igen, ez így van. A kérdés az, hogy ki akar vonzani?

Az Ön potenciális férje számára valószínűleg a nőiesség és a belső szépség vonzó lesz, amit a modern férfiak első pillantásra tökéletesen észrevehetnek. Az alapvető ösztönök vonzereje ezen a szinten és valószínűleg örökké tartja a kapcsolatot.

  6 típusú mérgező szülők és hogyan viselkedjenek velük

2. Őszintén mosolyog

Nem szeretjük a Mona Lisa mosolyát. Néha az emberek olyan furcsa kábaságba esnek ilyen “női trükkökből”, amelyek a hírhedt rejtélyre hivatkoznak. Nem szeretnénk hollywoodi mosolyt a 32 fogban. A pszichológusok már régen kifejtették miért.

első nap, mosoly

Az egyetlen követelmény a mosolyodra: őszintének kell lennie. Azt kérdezed, hogy általában egy mosolyt tudsz egy idegennél, és még őszintén? Gondolj csak arra, mennyire őszinte vagy! Őszintén örülünk, hogy találkoztál, és itt van, ő várja, és nagyon örülsz, hogy látod őt, ugye?

És még egy titkot mondok: nincs semmi rosszabb, mint egy udvarias mosoly az első napon. Gondolkodj magadnak, mit mondhat a kiválasztottnak? Személy szerint én valami ilyesmit látok: “Nos, nagyon szép, persze, hogy jöttél, de annyira udvarias vagyok, ezért is udvariasan mosolyogok. Biztos vagyok benne, hogy már tetszett nekem, mert annyira udvarias vagyok.

A személyes tapasztalatokból

Ennek a technikának a sikeres kihasználásához elegendő ahhoz, hogy magadon belül egy különleges, magas hangulatú hangulatot hozzon létre, amelyet “csendes öröm” -nek hívok. Miért csendes? És miért örülni? Egyrészt nem ellenezheti az ellenõrzõ érzelmeket, másrészt ne zavarja a beszélõpartnert aggodalmas gondolataival a belsõ bajoddal kapcsolatban. Vagyis az arany átlagot keressük.

Ha a lelkesedésed csendes, akkor visszatarthatja, de még mindig jelen van. Ő elkerülhetetlenül kijelenti magát időről időre, és először is megtörik az intonáció, egy mosollyal. És a mosolyod valóban vidám és őszinte. Mert abban a pillanatban hagyod el a belső napodat.

Az őszinte mosoly megszabadul és sajátos módon kezeli magát. Ez bizalmi teret hoz létre, amelybe a beszélgetőpartner jön.

Ha csak egy ilyen technikát használsz, akkor legfeljebb az egyik találkozásodat egymás felé haladod meg.

3. Könnyebb

Könnyű. A tapasztalat azt mutatja, hogy az a személy, aki túlságosan megszilárdul az eredményre, az elérésének esélye drasztikusan csökken. Megmagyarázhatatlan, de tény. Bár talán túl sok feszültségről van szó. Nem ölel senkit. És a mi feladatunk, hogy bemutassuk magunkat, hogy valaki újra látni akarja. Vagy akár többször is!

  7 legjobb pózok a szex hármasban

első nap, könnyebb

Fontos, hogy ne csak a legjobb oldaladat próbáld meg megmutatni. Ez lehetővé teszi, hogy megtekinthesse a potenciális partnere különböző reakcióit, és megértse, képes lesz-e megbirkózni a kisebb hiányosságokkal a jövőben.
Elképesztő, hogy mindkét férfi pozitívan reagál ilyen nyitottságra. Nekik is van valami, amit el akarnak rejteni, attól tartanak, hogy elrontják az első benyomást. Felismerve, hogy megengeditek magának, hogy ne legyen kifogástalan, maguk is kissé lazítanak. És emlékszünk rá, hogy a legfontosabb az, hogy a bizalom és a kényelem légkörét hozzuk létre.

A személyes tapasztalatokból

Alapvetően megpróbáltam ugyanazt, mint az életben, a szokásos módon viselkedni, beleértve a tökéletlen engedélyt. Ez lehetővé tette számunkra, hogy azonnal elérjünk egy másik kommunikációs szintet, ahelyett, hogy egy szabványos kaparászatot kölcsönöztetnénk egymással.

Például, miután 15 percig késett, csak bocsánatot kértem és elmagyaráztam az okot, nem rángattam a kezem. Aztán őszintén örült a beszélgetőjének nyugalmának és hűségének. És örültem, hogy észrevette ezt az örömöt. És szellemileg egy pluszhoz juttatta magát, látván, hogy belsőleg magára vonta a nagylelkűségét. Aztán elmondta, hogy ez történik vele, és végül megnyugodott. A kommunikáció végére már tudtuk, hogy mindkettő tökéletlen. És ha jól nézel ki, akkor ez a tudás a nagyobb intimitás érzését hozza létre.

A férfiak olyan lányokat szeretnek, akiket könnyű lélegezni, nem kell valamit magukból építeniük, minden szót, gesztust, más szavakkal – törzset figyelniük kell. Ne törje meg a férfiakat az első napon. Végtére is, ha keresnek, akkor azt jelenti, hogy valaki előtted, és már nagyon erősen feszült őket!

4. Ne féljen kérdezni

De kérdezd meg, mi az igazán fontos vagy érdekes az Ön számára. A pszichológusok azt mondják, hogy az emberek szeretnek beszélni magukról. És ez egy bűn, hogy ne használja! A valódi érdeklődést látva az ember felkiált és nyugodt lesz.

első dátum

Ráadásul mindaddig, amíg ő beszél, hosszú pillantásra szemmel nézheti a szemébe, és olyan érzést ad neki, amilyet csak akar. A véleményed csábító, gondolkodó, titokzatos vagy buzgó, érdekes, csillogás! De ami a legfontosabb, nyitottnak és barátságosnak kell lennie. Személy szerint nekem elég volt és az utolsó lehetőség.

Az első nap arra is felkéri azokat a kérdéseket, amelyek felkészítik a további kapcsolatok alapját. Ne féljen beszélgetni a beszélgetőpartnernél az ismerős céljaival, hogy megkérdezze tőle, mit vár a kommunikációtól.

  Hogyan kell szexelni, ha gyermeke van

Mesélj magadról. És itt nem beszélsz arról, hogy mit vársz önmagától vagy a kapcsolat egészéről: “Biztos vagy (a továbbiakban: 48 elem), és akkor megházasodlak! “Beszélj róla, hogy mi vonzza a kilátást a vele való kommunikáció folytatására. Ha nehéz ezt megmondani egy lehetséges partnernek, mondd el magadnak. Legyen egy tiszta képforma a fejedben. By the way, ez segít abban, hogy a párbeszédet a helyes irányba vezesse.

A személyes tapasztalatokból

A nyitottság és a kölcsönös érdeklődés lehetővé tette számunkra, hogy lelkesen beszéljünk az egész találkozón. Kénytelen szünetek, kényelmetlen csend, anélkül, hogy keményen gondolkodnának, mit kérdezzenek.

Bonyolult eseteknél pedig van egy kis titok, amelyet “hurokhorognak” nevezek. Tegyük fel, hogy feltett egy kérdést, és részletes választ kaptál. És észre, hogy a beszélgetőpartnere kétségbeesetten keresi az agyának hátsó részében, hogy mit kérjen tőle. Segíts neki! Kezdj beszélgetni magadról, válaszolva ugyanazt a kérdést, amelyet felkértek neki. Megvan az ideje, hogy csendben megcsodáljon (személyesen, mindig mosolyogva). És lesz idő arra, hogy elgondolkodzon, mit mondjon.

Nagyon szeretjük, amikor mások, mások érdekli az életünket, a gondolataikat. Küldje el a potenciális partnereinek ezt az örömöt!

Különösen, ha látja, hogy a kérdéseid nem keverednek össze zavarodottsággal, és nem okoznak vágyat valahová elrejtésére. És ezzel egy időben meg tudod találni magadnak mindazt, ami fontos neked.

5. Hidd el magadban

Ez a szabály legyen az Ön számára egy axióma. Az önszeretet, a megfelelő önbecsülés és az önbizalom a jövőbeli siker fő elemei. És nem csak az első napon. Ezek a tulajdonságok az életet fenntartó személy belső magját alkotják. És ezek a charisma és vonzereje alapjai. Ha a csodálatos kombináció boldog tulajdonosa vagy, nyugodtan adhat meg egy dátumot. A dátum sikeres lesz!


Végezetül azt szeretném mondani, hogy olvassa el a cikkeket, tanulmányozza a trendeket, kérjen tanácsot, keressen információt. De először hallgasd meg magad! A szíved, az intuíció soha nem hagy le.

Légy egyszerű, igaz, őszinte, kérje, mosolyogjon, higgy magában!